3.7.2024 | Svátek má Radomír


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Bikkhu 1.7.2024 12:07

Ještě by mě zajímalo jaký binec to dělá v těle při dlouhodobém používání.

Třeba umělá sladidla snižují citlivost buněk na inzulín, protože způsobují vyplavení inzulínu i v situaci kdy v krvi není žádný nadbytečný cukr na zpracování. Střevům totiž taky chutnají sladce, a ta na ně reagují stejně jako na cukr.

M. Hoblík 1.7.2024 8:03

To je nápad! Takový šťastný američan potom radostně sní i kravinec a ještě si na něm pochutná...

I. Lyčka 1.7.2024 10:49

Máte zvláštní chutě. To vysvětluje vaše příspěvky, američane.

L. Žaloudek 1.7.2024 8:00

Ještě by to chtělo nějakou látku, která změní chuť trávy na vepřové!

J. Jurax 1.7.2024 10:53

A pro vegetariány, vegany a muslimy obráceně.

L. Žaloudek 1.7.2024 14:55

Schválně jsem napsal na vepřové a vy jste mi sebral pointu!

J. Jurax 1.7.2024 15:20

No tak sorry, nezlobte se ... :-)

J. Ticháček 1.7.2024 17:13

Ten rabín v Mukačevu

Kouká do výlohy na šunku, sliny se mu sbíhají, tak vstoupí do řeznictví:

„Dala mi tak dvacet deka z té husy z výlohy.” „Ve výloze žádná husa není!” „ Ženská, vždyť Vám ji ukazuji.” „Pane, to není husa, to je šunka.” „ Hmm. Ale Vona je husa. Poroučím se.”