Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Takže nakonec Nečas vyhrál
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P. Vandas 8.11.2012 23:06Tak dobrou. Zítra zase do budování kapitalismu. :-):-) |
V. Vašek 8.11.2012 23:08Re: Tak dobrou. Zítra zase do budování kapitalismu. :-):-) Dobrou. Já si dám asi zítra dovolenou. Coby kapitalista si to přece mohu dovolit, ne? |
P. Vandas 8.11.2012 23:10Re: Tak dobrou. Zítra zase do budování kapitalismu. :-):-) To je právě to kouzlo nechtěného. Dovolená mi stále nevychází, neb stále něco doháním a nyní musím dostat dům pod střechu, před zimou. Ta už je za humny. A to jsem ještě chtěl do zimy zalít desku mlýna betonem. Nestíhám. |
V. Vašek 8.11.2012 23:11Re: Tak dobrou. Zítra zase do budování kapitalismu. :-):-) Ještě že jsem grafik a dělám pod střechou :D |
P. Vandas 8.11.2012 23:13Re: Tak dobrou. Zítra zase do budování kapitalismu. :-):-) To já také, ale přijde čas, kdy to co jsem namaloval realizuji a potom je to stejná vášeň, jako tvořit obrovskou sochu. |
P. Vandas 8.11.2012 23:08Re: Tak dobrou. Zítra zase do budování kapitalismu. :-):-) Dneska jsme zalaťovali první střechu. Šlo to dobře. |
V. Vašek 8.11.2012 23:09Re: Tak dobrou. Zítra zase do budování kapitalismu. :-):-) No tak to je paráda. |
V. Vašek 8.11.2012 22:54Kafíčko Jdu si udělat poslední dnešní espresso. Vzpomenu vždycky na pana Lavazzu, co nedávno umřel, piju skoro výhradně jeho kafe :( |
V. Vašek 8.11.2012 23:00Re: Kafíčko Bylo vynikající, jako vždy, otčenáš za něj. |
J. Tolman 8.11.2012 23:05Re: Kafíčko Pokud chcete opravdu zážitek, natočte si z kohoutku do pet lahve vodu a nechte v chladničce vychladit. Pijte chlazené. Lahoda. |
V. Vašek 8.11.2012 23:06Re: Kafíčko To dělám i tak, ale do skleněnýho džbánku. |
P. Vandas 8.11.2012 23:02Re: Kafíčko Kafíčko já rád, ale udělat jej dobře, neumím, nebo jsem líný to studovat. V Italii miluji To malinké espresso. Tam to uměj. |
V. Vašek 8.11.2012 23:04Re: Kafíčko Mám na to už leta stroj, co to dělá za mě :) Z kafe asi i žiju. |
V. Vašek 8.11.2012 22:48pane Vandasi Už mi to video jede. To Bordeaux vám hlavně závidím. To bude top. Nepletu se, že ne? |
I. Gellner 8.11.2012 22:49Re: pane Vandasi Furt čumim na krabici uplně dole a uplně nahoře -) |
V. Vašek 8.11.2012 22:50Re: pane Vandasi Pravda, Medoc jsem přehlédl, bašta, juhuhů. |
P. Vandas 8.11.2012 22:55Re: pane Vandasi Nevím, já znám jen ten St. Emilion a samozřejmě Médoc, ty ostatní mi doporučil bratránek, co se v tom vyzná. Rád s ním chodím na vinařské podzimní trhy, neb i slavné sklepy musí uvolnit místo nové sklizni.Nechci ze sebe dělat znalce, ale jeho otec byl velkým znalcem a učil mne, jak nakupovat podle francouzkých fajnšmekrů. Oni to mají v krvi, stejně, jako my víme přesně, jak a podle čeho koupit dobré pivo. Také jej neochutnáme a s velkou pravděpodobností koupíme kvalitní. |
V. Vašek 8.11.2012 22:56Re: pane Vandasi Pak myslím, že u toho Bordeaux budete valit oči. |
P. Vandas 8.11.2012 22:58Re: pane Vandasi Až se zastavíte, tak jej ochutnáme. |
V. Vašek 8.11.2012 22:59Re: pane Vandasi Určitě :) |
P. Vandas 8.11.2012 22:57Re: pane Vandasi Letos jsem tak zaneprázdněn, že jsem to musel nechat na něm. |
V. Vašek 8.11.2012 22:30jejda Teď jsem si otevřel rulandu. Mlaskačka. |
V. Vašek 8.11.2012 22:31Re: jejda Pro Láníčka, je to Pinot Grigio, 2008. Fakt bezva. |
J. Stejskal 8.11.2012 23:49Re: jejda Pinot Grigio a Rulanda šedá jedno jest. Nebo ne? |
P. Vandas 8.11.2012 22:33Re: jejda Já si dávám Nefiltrovaný ležák od Staropramenu, neb mi klien přivezl basičku, jako pozornost. A je výborný, ale na můj vkus silný. |
V. Vašek 8.11.2012 22:34Re: jejda Není špatný. Ale teď jsem testoval cosi z Hrubého Rohozce a taky to šlo. Ty malé pivovary se spíš činí. |
P. Vandas 8.11.2012 22:39Re: jejda Normálně piji Bernarda 10%, ten mi vyhovuje, nicméně nejsem nijak ortodoxní. Taková 11% Svijany, to je skvělé pivo. |
V. Vašek 8.11.2012 22:41Re: jejda Bernard je asi nejlepší pivo v naší kotlině, ale v Jizerkách piju Svijany. Zajímavá shoda :) |
I. Gellner 8.11.2012 22:43Re: jejda Shoda napotřetí. Já též Svijany, ale jen desítka. |
V. Vašek 8.11.2012 22:45Re: jejda Já mám moc rád speciál patnáctku, kterou vařej jen na svátky. A Kníže mi taky nevadí. |