Středa 12. listopadu 2025, svátek má Benedikt
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jenik

10. 11. 2009 22:42
dík

při posledním odstaci jsem se málem udusil :) :)

0 0
možnosti

seniorka

10. 11. 2009 20:41
Poděkování

Pane Čechu děkuji,ať se daří vám i Standovi.

0 0
možnosti

seniorka

10. 11. 2009 20:40
Poděkování

0 0
možnosti

seniorka

10. 11. 2009 20:40
Poděkování

Pane Čechu děkuji.Pozdravujte Standu.Ať se daří vám oběma

0 0
možnosti

Kukulín

10. 11. 2009 18:56
Pane Čechu, opět boží

Díky!

0 0
možnosti

Honza

10. 11. 2009 16:33
Jako vždy...

... parádní. Těším se na knihu Z druhého kopce II která pevně doufám bude

0 0
možnosti

lucinapes

10. 11. 2009 12:40
to já znal(a) jednoho

ten zase pro každou novou ženskou stavěl nebo rekonstruoval barák, když byl barák hotovej, už zase měl roupy a do roka zase dělal na baráku jinde. Doufám, že teď má prosperující stavební firmu.

0 0
možnosti

Burma

10. 11. 2009 9:18
Lečo

Bože, připomněl jste mi tu božskou chuť... Stávalo se mi, že jsem půlku pixly sežral za syrova, než se lečo stačilo ohřát... Po převratu bylo umění sehnat to správné lečo, protože za bolševika bylo prostě jen jedno... a najednou se musel člověk prodegustovat k tomu správnému z nabídky mnoha výrobců. Bohužel, v druhé polovně devadesátých let jsem zpanštěl a hlavně - družka po návratu z cest nadávala jak špaček, že se ten smrad po leču nedá vyvětrat... Tak jsem rezignoval a lečos moravskou klobásou a vejci nejedl už drahně let! Ale mám plnou hubu slin - určitě se po něm podívám !!

0 0
možnosti

R

10. 11. 2009 9:55
Re: Lečo

No lečo?  Kamarádi ze školy si kromě jiného přivydělávali i v konzervárně, takže vím, jak tehdy za socíku  takové lečo vznikalo. To se vezmou papriky a další zelenina, nechá se na hromadě uležet, až zespoda z toho tečou šťávy a teprve potom se to ze země vidlemi vysokozdvižného vozíku dopraví do linky a udělá z toho to lečo.  A právě ty šťávy z pola rozměklého ovoce dělaly tu správnou lečovou chuť. Ovšem když se to nechalo o den déle, bylo zle, ovoce nebylo přezrálé a rozměklé, ale hnijící a plesnivějící. Lečo mělo pořád tu víceméně dobrou chuť, ale díky té zhnilotině a plísním získala jedna plechovka takového leča ještě podstatně vyšší zrychlující a "zprůjmující" účinek na zažívání než jedna flaška šaratice.

Jinak ale, na rozdíl od kamarádů, kteří u výroby toho leča byli, bylo to taky moje oblíbené jídlo.

0 0
možnosti

sahara

10. 11. 2009 8:31
Honzo,

dnes jsi mi slušně rozhýbal bránici, a že jsem od Tebe na leccos zvyklý.

0 0
možnosti

otylka

10. 11. 2009 7:43
Standu asi osobně neznám.

ale Křižany s kašnou, trpaslíkem a amfiteátrem ano. To je velice činorodá obec a v tom amfiteátru pořádají každý rok dixielandový festival. Lepší pohodu jste nepoznali!R^

0 0
možnosti

Standa

10. 11. 2009 19:23
Re: Standu asi osobně neznám.

Za pořadatele dixielandu ti děkuji - Standa

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz