Diskuse
Z DRUHÉHO KOPCE: Klukovské vzpomínky 172
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J. Polák
Vznik speciality šéfa kuchyně
Tak tohle znám, na Hronu jsme se kdysi za komančů udělali pod Sliačí, ze všech konzerv se sloupaly nálepky, vyražené značení na víčkách bylo kódováno pravděpodobně pro zmatení imperialisty a z příloh přežila jen rýže. Tak se uvařila rejže a náhodně se otevřely konzery se shodným kódem. Pravděpodobnost poživatelnosti byla dost vysoká, Měli jsme tam maďarský guláš, vepřové ve vl. šťávě. hovězí ve vl. šťávě a segedín. Takže vysloveně blbej byl jen ten segedín. Jak to dopadlo je každému jasné. Los neomylně padl na segedín. Hlad byl a tak jsme to zbodli. Říkali jsme tomu Čankajškovo tajemství.
P. Válek
Dokola omílaný blud
a přebíraný snad do všech kuchařských knih. Rybí žábra nejsou hořká, dokonce ani oči ne. Je to jen ta žluč, ale jinak bych si tu polévku asi taky nedal a kór rozmixovanou.
J. Polák
Re: Dokola omílaný blud
Žábra fakt hořká nejsou, ale nejvíc smrdí rybinou. Na rybě z proudu,(pstruh, parma a pod) to není tak zlé a na rybách ze stojatých vod pak polívka voní a chutná jako koncentrát žabince.
J. Hanzal
Jo, jo,
to je pravda. Nedávno se kdesi podivovali nad tím, že my češi a moraváci jíme vnitřnosti. Tak jsem si řek co je jim do toho a koupil jsem na oběd jitrnice a jelitka, kus tlačenky a jako zákusek pěkně vysokou slaninu (i když to není vnitřnost, ale stejně...), a vono vám to byly ta dobrý. Jěště bych podotknul, že ty výrobky byly od skutečného řezníka, žádný hyper super. Přatelé dobrou chuť.
V. Kolman
ON TO NEBYL VŮBEC HLOUPÝ NÁPAD!
Na ten holicí stojek na pérový "motor" si ještě pamatuji. A nebyl to od rusáků vůbec špatný nápad. Shánějte někde ve vysokých horách novou baterii, neřku-li síťovou zásuvku s 230 Vac. Jinou otázkou ovšem je, jestli je vůbec potřeba se na vysokohorském čundru holit.
Přeji všem slušným lidem hezký den :-))
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz