Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996
17.6.2024 | Svátek má Adolf
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
O. Joklová 9.3.2018 11:18Anešek mě nadchnul a je to jak píše Xerxová "krásný zdobný kočička" :-)))))))))) jazyk jsem uzený vlastně doma nikdy neměla, jenom ten vařený a s bramborem a hořčicí nebo křenem nemá chybu... a Nynyška milovala od kořene to "opravdické" maso, co ještě není vlastně jazyk... a já miluju takovou tu chrupavku jako, nebo co to tam je :-DDDDDDDDD |
![]() |
A. Bytová 9.3.2018 11:41Re: Anešek On ten uzenej jazyk lze i za studena, je zdobný téměř jako Anešek :), na tenko nakrájený i na obložených mísách atd. No a Nynyšce se nedivím, já to přebytečné masíko taky ráda. :) |
![](http://1gr.cz/u/IWEB31.gif)
![](http://m.1gr.cz/u/free.gif?r=8B9X6h67QdChCKB&p=QGJoSdE9%7cz3t3D4W0hA%7cUW4g8-ThHiOG7V2dB-%7cvHqCIJmTk%7c-4yPjCBKn8&x=wam6o6)