16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Sardelová omáčka aneb Redukce z lenosti

Co s uzeným jazykem?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
O. Joklová 9.3.2018 11:18

Anešek

mě nadchnul a je to jak píše Xerxová "krásný zdobný kočička" :-))))))))))

jazyk jsem uzený vlastně doma nikdy neměla, jenom ten vařený a s bramborem a hořčicí nebo křenem nemá chybu... a Nynyška milovala od kořene to "opravdické" maso, co ještě není vlastně jazyk... a já miluju takovou tu chrupavku jako, nebo co to tam je :-DDDDDDDDD

A. Bytová 9.3.2018 11:41

Re: Anešek

On ten uzenej jazyk lze i za studena, je zdobný téměř jako Anešek :), na tenko nakrájený i na obložených mísách atd. No a Nynyšce se nedivím, já to přebytečné masíko taky ráda. :)