30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Strakoš 5.11.2010 9:16

Re: Tak jděte ...

Pane Vodvářko, díky za reakci.

- Po 4 hodinách špatně mluvící mladík - tuto situaci jsem několikrát bohužel zažil - se synem na pohotovosti, cizojazyčný lékař a z toho, co doporučil, jsem si mohl naordinovat sám. Před 10 lety jsem byl taky optimista, ale lékařům se dnes raději vyhnu, dokud se nebude jednat opravdu o závažný problém.

- Organizace práce některých doktorů je ukázka pohrdání pacienty - objednávací doba od 9-15, čekací doby a v podstatě formální návštěvy pro předepsání léků.

- Abych lékařům jen nekřivdil - nového mladého zubaře jsem se trošku bál (velká spokojenost se starými), ale za profesionální přístup bych mu klidně na návštěvách připlácel

- Že je problém v pojišťovnách, tomu zcela věřím. Pak ať lékaři tlačí na sjednocení do jedné pojišťovny a jiná pravidla. Pokud se požadavky zformulují takto a někdo např. najde odvahu udělat porovnání odvedených peněz vůči tomu, co se pak do zdravotnictví nasypalo, věřím, že se najde i politická vůle. Privátní sféra - podmínky jsou tvrdé všude, přál bych vám vidět chování našich zákazníků 8-) A v případě tlak viz výše - ať je jedna pojišťovna a má jiná pravidla.