8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

ZDRAVOTNICTVÍ: Elektronický očkovací průkaz jako rozšíření eReceptu

Poslední více než rok ukázal, jak důležitá je digitalizace, tím spíše ve zdravotnictví. Jestliže do té doby často panovala neshoda, ať již mezi některými zástupci lékařů či politiků, zda má elektronizace zdravotnictví smysl, právě „doba covidová“ ukázala, že pro rozvoj zdravotnictví jsou sdílení dat a elektronizace procesů zcela klíčové.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Hančar 17.5.2021 7:50

A elektronický čip pod kůži doplněný o nesundatelný obojek kolem krku. Tyto obojky jsem vyráběl, musí to být mokrý sen Kena zpěváka: při prvním neuposlechnutí lehké zavibrování, následuje ostrý zvuk. Pokud rebel i nadále porušuje nařízení vlády: elektrošok do krkavic!

P. - 17.5.2021 7:44

Kloubouk dolů před Astonem, dát tady prostor tomuhle panákovi muselo hodně bolet. Ale co naplat, je třeba dát prostor i těm, kterým bychom jinak nejraději zařídili například garsoniéru na Pankráci.

Jen si nejsem jist, zda to ten náš Ken psal sám, neodpovídá to kvalitě jeho muveného projevu,

P. Hatina 17.5.2021 1:56

Tedy, omlouvám se, že opět překročím hranice korektního vyjadřování, ale politik který se domnívá že snad eRecept je to hlavní co lékaři o pacientovi elektronicky vyplňují a evidují - a proto se právě do něj a k němu má rozšířením přidávat další, zcela odlišné funkce a povinnosti , by se ke zdravotnictví neměl vyjadřovat raději vůbec. Tím větší překvapení (nebo ne), když po přečtení článku zjistím že autorem je sám bývaly ministr zdravotnictví. ;-D

J. Peták 17.5.2021 0:26

Ještě vymyslete kdo a za kolik mi tam přepíše můj stávající mezinárodní očkovací průkaz.

V. Horák 17.5.2021 0:25

Nebude to duplicita Očkovacího portálu občana ocko.uzis.cz?