11.5.2024 | Svátek má Svatava


Diskuse k článku

VOLBY: Pokus o „orbanizaci“ Česka nevyšel

O co si Andrej Babiš koledoval, to dostal. Českou politiku nezatížil jen svými kauzami, které rezonují i za hranicemi, ale také sebestředným stylem, kdy se nám do poslední chvíle chlubil, co všechno on osobně zařídil, co vybojoval, čemu zabránil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. David 13.10.2021 5:22

Nu, klasická férovka 1:5. Aby dostal 1 gadžo po papuli, pozvu Ivanoša, Arpáda, Deža a Aranku. Piťucha fialovej. He more, papuľu sme mu nadrieskali, a Aranka bude mať úrad, ako gazdina Vajdy fialového. I volakého hentého muezzina pozve na vežu, aby halekal to své muzikální hrdelní klokotání 5x denně. Som ale zmetenný, to ranné kvílenie muezzina se s ranným spánkom našich voličov nesetká s porozumením, moc ten muezzín ráno reve ako ťava, puosobí (vokál jsem nenalezl, leda znak mocniny) to po večerajšej šichte je "duševné pohnutie", z narušenného ranného rauše. Bude ještě neveselo a truchlivo, Bludičky a Vodníci uprchnou, vida Aranku (pardon, Pekari páskované s bulvami "Bubo bubo) a politologa Piťuchu fialového s jeho humanitními bláboly. Jo, volil jsem SPD, aby nebylo mýlky na mojí orientaci, holt jsem volil menšinu. Tož tak.

L. Dočekal 13.10.2021 4:56

Milejší Orbán,než srágora prosudeťáckej Fiala.

T. Kohout 13.10.2021 4:14

A Kolín (ten nad Rýnem, ne ten Zemanův, resp. nyní Rakušanův) se stane naším vzorem. Taky nám tu budou, časem, řvát hystericky muezzini? Kdo byl v Istanbulu, ví o čem mluvím.

V. Církva 13.10.2021 3:59

R^

V. Církva 13.10.2021 3:58

Idistský článek

"O co si Andrej Babiš koledoval, to dostal. Českou politiku nezatížil jen svými kauzami, které rezonují i za hranicemi, ale také sebestředným stylem, kdy se nám do poslední chvíle chlubil, co všechno on osobně zařídil, co vybojoval, čemu zabránil."

Tak když teď vidím Fialu a Pekarovou kdo má arogantní sebestředný styl? Jen Babiš? Co se týká Babišových kauz, co takhle Dalíci a tunelování v 90kách, Grosova čistota, a dnes špinavé kšefty vaňkové z Brna?..... Babiš byl příliš vidět, to je jediný rozdíl od stejných politických darebáků a šmelinářů, co jenfungují přes kámoše, úplatky a zpřízněné firmy, takže do nich není vidět, ale kradou stejně. Ti tam byli jsou a bohužel i budou.

Je to jen habaďůra na lidi. Myslel jsem že Češi jsou rozumnější než pokrytectvím prolezlý Západ. Nekonfrontační styl co bude teď, tomu se za Mnichova říkalo appeasement, nebo česky křiváctví a zrada. Pravda teda je, že jako alternativa k ANO nebylo moc co volit. I když SPD by to taky zvládlo líp i když mají taky kult osoby. Nakonec možná i ta Trikolora a Přísaha.

S. Donát 13.10.2021 3:22

Dejte si obklad. Nejlépe kolem prstů, abyste nemohl nějakou dobu psát.

T. Kubín 13.10.2021 1:45

Jelínku, svazáku, tohle je chabý pokus, to prokoukne každý. Znovu, napsat jinak, ne tak okatě.

M. Hartmann 13.10.2021 1:34

Ale, ale, pane Jelímku, to jsme to opravdu rychle otočili, což? Už nám nějak nejde vůbec o to, je-li socdem ve sněmovně, ODS už není parta tunelářů (asi se tahle jejich trvalá aktivita vysublimovala) a jsou čistí jak víno, to se o nich jen tak povídá. Zafoukal větříček? Tak mnoho zdaru při hledání vašeho nového postavení, jen houšť!