24.5.2024 | Svátek má Jana


Diskuse k článku

VOLBY: Pokus o „orbanizaci“ Česka nevyšel

O co si Andrej Babiš koledoval, to dostal. Českou politiku nezatížil jen svými kauzami, které rezonují i za hranicemi, ale také sebestředným stylem, kdy se nám do poslední chvíle chlubil, co všechno on osobně zařídil, co vybojoval, čemu zabránil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Těhanová 13.10.2021 7:28

STRAŠNÉ, JAK NĚKTEŘÍ LIDÉ NEJSOU SCHOPNI VLASTNÍHO MYŠLENÍ.

Tím myslím vás. Jen papouškujete co někteří nenávistníci píší. Ani nevíte, kdo tady většinu času vládnul a rozhodně to nebyla ODS.

Zjistěte si , co se tady dělo za vlády toho co sedí, ( vlastně leží) na Hradě!!!!!

J. Fráňa 13.10.2021 7:35

Víte proč vyhrával Babiš? Protože lidé chtěli změnu, změnu oproti korupci politiků ODS. Vyvrcholila za vlády Nečase a Fiala se Stanjurou byli její ministři. No není to k popukání, že Fiala křičí," Já jsem změna"?

M. Těhanová 13.10.2021 11:55

Co to melete? Pokud já vím, tak velký boj proti korupci, která byla největší před Nečasem, někdy koncem 90tých let, vyhlásil největší korupčník té doby. To začal mít strach, že za vlády pravice už mu pšenka nepokvete.

Kdybyste poctivě sledoval dění od 89tého roku, tak byste byl více v obraze.

K popukání jste nanejvýš vy.

M. Hartmann 13.10.2021 11:11

Je strašné, skutečně strašné, paní Těhanová, když se tu do diskuse cpou lidi, kteří evidentně neumí a nerozumí česky. Tím myslím Vás.

Dejte si s tím, když máte takový nedostatek, trochu práce. Až si moji glosu přečtete podruhé, posedmé, podevadesáté, možná pochopíte, že ta vůbec není o vaší milované velké modré, ani o těch vašich nenáviděných socanech. Obě partaje jsou mi mimochodem šumafuk ukradené, jedna za osmnáct, druhá bez dvou za dvacet, prošpikované tuneláři, zloději a podvodníky. A o co jedni byli kratší dobu u koryta než druzí, na což jste narážela, o to intenzívněji vyžírali, aby srovnali těch druhých náskok.

Ten příspěvek o tomhle prostě nebyl! Komentoval jsem jen elegantní a bleskové obracení kabátu pana autora Jelínka. A na tom větříčku si stojím. Ale ani slovíčko o té vaší domněnce!.

Česky se tomu říká: Já o voze, Vy o koze. Ale nicméně i Vám přeji příjemný den, plný duševní pohody. A taky zdraví a úplná spokojenost nebudou jistě od věci.

M. Těhanová 13.10.2021 11:45

S tím Jelínkem máte pravdu, je to b.b, kterého není nutno komentovat.

Nevím, kdo je váš oblíbenec, ale vadí mi to neustálé vytahování minulosti vůči lidem, kteří s tím neměli prakticky nic společného. To nemáte nic konkrétního proti dnešním představitelům ODS, že musíte pořád připomínat šmejdy, kteří i mě velmi vadili.

Neříkám, že všichni zmizeli v propadlišti, ale ti, co se tam drží, nemají žádné slovo.

Člověk by se měl dívat spíš do budoucnosti a přát si, aby to dobře dopadlo.

Psanému textu rozumím velmi dobře, ale jsou věci, ke kterým nepovažuju za důležité se vyjadřovat!!!

M. Hartmann 13.10.2021 12:36

Vzhledem k Vaší první reakci mi skutečně nesedí ta poslední věta z té Vaší druhé. Skvěle jste to přešla, co jsem Vám napsal, aniž byste na to reagovala. Jen což! Děláte to často?

Co se týče toho ostatního ve Vaší replice, to víte, že mám připomínky i aktuální. A hodně. Představila jste si například někdy, že by bývalo ANO mělo v roce 2013 o ty 3 pitomé mandáty vícc, než socdem? Představujete si dneska, co by bylo, kdyby ANO získalo toho 9. října letos o pár tisíc hlasů víc, než SPOLU, a to jich přes milion propadlo! A nevidíte snad tu budoucí lásku mezi SPOLU a Pirstanem? Máte pocit, že STAN se k Pirátům zachoval jako koaliční partner slušně? Nevidíte, že tohle je počátek té opravdové lásky v KOALICI PĚTI PRSTŮ? Představujete si i to, že by se tady mohla někdy vést slušná kampaň volební, která by byla o skutečných problémech naší doby a ne o 5 dní před volbami vytaženém skutečně Fialovém hnusu bez jediného důkazu?

Já tedy ano, ať už jsem příznivcem kohokoliv. A co bych si přál já? Slušné lidi kolem sebe. A to i v politice, což je dneska chiméra. Nemám šanci, je mi už moc let a jsem pomalu na odpis, ale přál bych to především svým dětem a hlavně vnoučatům. Mé zemi pak vrchovatě! Bradavici taky nevypálíte najednou a tohle je mnohem zdlouhavější proces. Ale kdo nezkusil, ten nevyhraje. A tak věřím a doufám, že zdravý rozum ještě z planety nezmizel. A že nezmizel především u nás.

Dobrý den!

M. Těhanová 15.10.2021 7:12

Jsem taky už hódně stará a už jsem toho prožila dost, abych si uměla na věci vytvořit vlastní úsudek.

Politiku sleduju těch 30 let víc než pozorně. A pamatuju si. Nesnáším podrazy a lhaní, proto je mi Babiš odporný. Navíc mám o něm povědomí z doby, kdy se o politiku nezajímal a ani se o něm moc nepsalo.

Nemám nic proti pirátům, ale tvrdím, že do politiky musí ještě dospět. A voliči STANU to asi taky cítili, proto kroužkovali, hlavně v Praze, tam ztratili nejvíc.

A v ten zdravý rozum taky doufám.

M. Hartmann 14.10.2021 10:28

Tak jsem si myslel, paní Těhanová, že po mých dvou odpovědích na Vaše repliky se přece jen aspoň trošičku omluvíte, když jste evidentně neměla pravdu a hrubě jste mě napadla. Vidím, že jsem byl opravdu naivní. U Vás to nelze předpokládat ani náhodou, soudím tak i z tónu Vašich reakcí na příspěvky jiných. Vy určitě musíte být milována celým svým okolím, takovou lásku Vám ale nezávidím.