22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Sedlák 19.3.2021 5:55

Pohromou byla volba té šílené dvojky. To, že byla přijímána chaotická, protismyslná, polovičatá opatření vedlo až k občanské revoltě. I ten rozklad společnosti a jeho masivní rozsah jde za chaotem, který vyvolává v deset večer a rozváží roušky po republice místo toho, aby vzal rozum do hrsti. Jak by ale mohl, když žádný nemá, že?

S. Sedlák 19.3.2021 5:48

Pirátů je třeba se obávat ne proto, jak se jmenují, ale proto, co částečně dělají a částečně co se neví, co budou dělat. Jsou pokračováním přítomnosti Zelených, VV a největšího průšvihu ANO ve vládách. Mnohé jejich návrhy jdou i za hranice návrhů ČSSD a to je co říct. Některé nápady s bydlením, poplatky by jim i ANO mohlo závidět.

Popsat situaci při shození Nečasovy vlády tak, jak vy, autore, vyžaduje notnou dávku zapomětlivosti. Připomínat poklopec premiéra je dosti levné zvlášť když už víme, jaké důsledky tento převrat měl. Bylo by to i dost úsměvné, kdyby ty následky nebyly tak hrozivé. Na jednu Nečasovu aféru máme alespoň 10 Babišových a o tom, že by odstoupil nemůže být ani řeči. Tenhle chaotický psychopat a geniální zloděj nemá kapky studu v těle.

M. Šurgot 19.3.2021 3:07

Nejen piratska levicova kalamita muze byt pohromou pro tento stat.

Pohromou jsou i lide, kteri jeste v tomto drsnem case, brezen 2021, jsou schopni napsat takovouto vetu : “ o chřipkové diktatuře národního státu, kterou k tomu ještě vyhlásili, ani nemluvím, je to opravdu škoda slov”.

Netvrdim, ze vsechna opatreni v Cesku jsou v poradku. J

Jde mi o idiotske bagatelizovani celosvetove pandemie oznacenim “chripka”....

P. Dvořák 19.3.2021 1:38

Ani není třeba vzpomínat na škody, napáchané kdysi Zelenými ve vládě.

Stačí jít a dívat se.

R. Tesařík 19.3.2021 0:51

Já obavy mám , Martine.

P. Milan 19.3.2021 0:15

V české koalici nelze vládnout pravicově ani levicově, nelze dokonale plnit program kterékoliv strany. Až potud jo (a je to špatně, mimochodem).

Ale pokud si vzpomenu na škody, napácháné kdysi Zelenými ve vládě, nemohu se neobávat vlády s účastí Pirátů, natož vlády Piráty vedené.