29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

VOLBY: ČSSD vsadila na „čertovskou“ kampaň

ČSSD si zahrává ještě více s tím, že je a bude nevolitelná a se svou kampaní se dostane leda „do pekla“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Novák 26.9.2023 13:30

Socani se současným vedením jsou spíše k smíchu.

P. Han 26.9.2023 12:01

Co to je ČSSD?

D. Rakous 26.9.2023 11:32

S Čmardou včele, spěte sladce. Koryta i v nedohlednu!

Ani Barta nepomůže, když ho dostává do TV/mediií. Je to jen zbytečný a prázdný Čmarda, zlikviduje jakoukoliv vnitrostranickou konkurenci, která by dávala naději .....

M. Kocián 26.9.2023 9:59

Chytří milionáři platí pro jistotu všechny strany, které mají šanci se dostat do vlády.

M. Kocián 26.9.2023 9:58

Ano, to se nelíbí ani mě. Sama představa, že si ode mne někdo vezme peníze na to, aby mne přesvědčil o své pravdě, mi připadá perverzní.

P. Diviš 26.9.2023 9:23

A jaké jsou ty zájmy zaměstnanců a malých podnikatelů?

K. A. 26.9.2023 9:22

Ano, neplatí to ze státního rozpočtu (kromě stranického příspěvku z posledních voleb). Ale platí jim to miliardář Barta, který před minulými volbami platil kampaň pětikolce a Petru Pavlovi :-/ Šmarda pak má za úkol realizovat Bartovu politiku, pokud uspěje.

P. Diviš 26.9.2023 9:22

ČSSD, socdem, "jeden čert".

K. A. 26.9.2023 9:20

V článku je chyba. To není ČSSD, ale Socdem, o čem píše autor ;-D

Jinak doufám, že sociální demokraté se už do sněmovny nedostanou. Byla by to špatná zpráva pro demokracii. Šmarda vyhrál stranické volby tak, že protikandidátku vyloučil ze strany, ačkoliv na to neměl podle stanov právo. Vytlačil konzervativní křídlo a lísá se k liberálům. Stranu nechal financovat miliardářem Bartou - tím, který financoval celou pětikolku i prezidenta Pavla - a realizuje Bartův antibabišovský program. Šmarda se bude tvářit jako socialista, ale u moci bude dělat grýndýl, manželství pro homosexuály, podpora migrace, istanbulská úmluva. Pro zaměstnance neudělá víc než mu miliardář dovolí. Smutný konec dělnické strany.

P. Dvořák 26.9.2023 8:14

Za to svoje myslím nejen ty peníze, které berou téměř všechny partaje od státu, který je zase bere od nás.

Nevím, co konkrétně znamená pojem "všechny svoje dluhy". Jestli se to týká sporu, který měla ČSSD s advokátem Altnerem, tak ani tuto věc nijak nesleduji.

Zato sleduji 42 milionů korun, které pětikára vykouzlí z durchem zadluženého rozpočtu, aby nás přesvědčila, že je ta nejlepší z nejlepších. Resort vnitra vyvěsí či již vyvěsil letáky v obcích, městech nebo vlacích.

F. Navrátil 26.9.2023 8:06

Sociální demokracie se chybně domnívá, že plakáty a změnou názvu přiláká voliče. Je to stejně pošetilé jako očekávání fialové vlády, že pomocí plakátové akce Dozimetra Rakušana obhájí svoji neschopnost a nečinnost. Sociální demokracie nepotřebuje měnit symboly, ale program a praktické kroky. Aby se opět stala stranou, která zastupuje zájmy zaměstnanců a malých podnikatelů. Bohužel v současnosti je stranou městských levicových liberálů. Tradiční voliče sociální demokracie ztratila a liberálové ji nevolí. Je to strana, která ztratila důvod pro svoji existenci.

M. Kocián 26.9.2023 7:30

To jako že už splatili všechny svoje dluhy? A to za svoje, tím myslíte výpalné, které berou partaje od státu za to, že "nesou pochodeň demokracie"?

P. Dvořák 26.9.2023 7:22

Ať už je názor na plakáty jakýkoliv, faktem zůstává, že si to ČSSD dělá za svoje.

Na rozdíl od pětikáry, která si volební kampaň platí za naše prachy.