1.6.2024 | Svátek má Laura


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 12.4.2024 5:31

No, uvidíme, kdo se bude smát naposled...

J. Majzlík 12.4.2024 5:27

R^

K. Machala 12.4.2024 3:18

Nejen eurohujer by měl, bez střeliva to nezvládnou a žádná UA nebude.

Dodat cokoliv však samozřejmě uvolní finance i na nákup zbraní. Když vám někdo zaplatí léky, zbude vám víc na obranu, takže z tohoto pohledu to je i zbraňová pomoc. Stejně jako nákup plynu z Ruska je zbraňová pomoc agresorovi...

K. Machala 12.4.2024 3:12

Jistě nejen pravdoláska, ale i putinofilové jsou zmateni. Otočka o 180 st. kvůli dotacím.

K. Machala 12.4.2024 3:07

Přesně tak, díky.

K. Machala 12.4.2024 3:05

Tentokrát trochu křečovitá smyčka. Proč? Poctivé by bylo napsat, že Fico otočil rétoriku o 180 stupňů. Protože buď lhal před volbami, nebo lže teď.

Slovensko jeho slovy teď podporuje územní celistvost Ukrajiny a odsuzuje agresi Ruska. Kdyby to řekl před volbami, putinofilové by mu to nehodili.

Takže lhal dřív s mírem za cenu odstoupení ua území, nebo teď s podporou územní celistvosti. On chce jen jednání? No ale Putin nechce ani toto narušení územní celistvosti, on chce větší a má ho v ústavě. Nebo snad nemá? Jak to jde dohromady? No nejde. Územní celistvost a mezinárodní právo buď platí, nebo neplatí. A když neplatí pro UA, je blíž situace, že nebude platit pro nás.

Ukrajina ví, kdo je co zač, ale ona víc než my musí na 200 % jednat s každým belzebubem od Fica po Blackrock, kdo by mohl byť teoreticky ve složité situaci pomoct.

M. Šurgot 12.4.2024 0:58

A to jsem jeste zapomnel na to, jak Fico s Pellegrinim brani odjezdu slovenskych vojaku bojovat na ukrajinskou frontu...

M. Šurgot 12.4.2024 0:54

Ovsem nejhorsi je, poslouchat ony slovenske politiky na cele s Ficem...

Jejich dlouhodobe kecy na oblbovani vlastniho naroda, to je famozni vec, korunovana vcerejsim posezenim s ukrajinskou vladou, kde Fico poprel mnoho z toho, o cem rozhorcene mluvil nejen na predvolebnich debatach, ale co zopakoval i po zvoleni do funkce premiera.

Majstrstikem Fica pak byla rehabilitace Husaka v projevu k vyroci SNP i jeho poklona u Husakova hrobu.

Jsem fakt zvedavy, jak to bude vypadat u nas. Predvolebni atmosfera k parlamentnim volbam bude urcite husta a pokud vyhraje Ficuv “rodny brat” Babis, mame se na co tesit. Oba dva totiz maji plnou hubu odporu proti Bruselu pred domacim publikem, aby pak v Bruselu sklapli podpadky a podepsali vsechno, co lezi na stole. A doma opet kecali o tom, kterak to tem v Bruselu nandali...

I. Mentlík 12.4.2024 0:38

Těch zatáček bude brzy čím dál tím víc. Nevím, co bude muset vymyslet Pekarová, kdyby Trump vyhrál volby.

M. Šejna 12.4.2024 0:26

Eurohujeři a česká pravdoláska musí být dost zmatení. Vyvrhel Fico se setkal s ukrajinským premiérem a podepsali dohodu o dodávkách techniky na likvidaci min. Podepsali i dohodu o dodávkách elektřiny a o humanitární pomoci.

Co si to ti Slováci dovolují dodávat Ukrajincum tyto komodity, když spravnej eurohujer jim má přeci posílat střelivo a podporovat je hubou ve válčení.

J. Nevrkla 12.4.2024 0:10

Už se ta komedie roztáčí do stále vyšších otáček, hrozí zadření ložisek a pak snad generální rekonstrukce celého systému.