11.6.2024 | Svátek má Bruno


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
O. Kaucký 12.4.2024 12:06

R^

L. Harvánek 12.4.2024 11:45

Znáte příběh o tom, když Židé chtěli prostopášnou ženu kamenovat a Ježíš jim poradil, aby začal ten, kdo je bez viny? Ženu nakonec nechali jít. Ani ve válce Ruska s Ukrajinou to není tak jednoznané jak se snažíte předkládat. Ale jednání je jediné řešení konfliktu. Vlastně je ještě jedno, ale to už bude definitivní řešení.

R. Langer 12.4.2024 11:32

Myslíte Zelené bolševiky z Brusele, a soudružku Merkelovou z NDR? No, nevím nevím... ;-D

R. Langer 12.4.2024 11:30

Ano, to tam také zaznělo.

R. Langer 12.4.2024 11:29

Tak to čekáte blbě. Teda od těch našich současných "diplomatů". ;-D

R. Langer 12.4.2024 11:27

... ještě že je ten debil naštěstí každému jenom pro srandu. :-P

R. Langer 12.4.2024 11:26

Tak hlavně kolik toho dokázal soudruh Fiala. Jo, už vím, jako první v Evropě vyhlásil Rusku válku. ;-D

R. Langer 12.4.2024 11:25

Protože ruská národní Putinova je v EU Zelená. A blbci tomu ještě tleskají. :-P

P. Brich 12.4.2024 11:20

Pozor, zákruta!!:-)

V. Mokrý 12.4.2024 9:58

:-):-)

M. Zasazabanovaný 12.4.2024 9:45

https://www.hlavnydennik.sk/2024/04/12/podpredseda-parlamentu-zdoraznuje-robert-fico-ma-uplnu-pravdu

Robert Fico má úplnú pravdu, píše na sociálnej sieti Telegram Ľuboš Blaha (SMER - SD), podpredseda parlamentu. Blaha zdôrazňuje, že iberálne kaviarne neuniesli prehru a vyšpičkovali nenávisť do takých obludných rozmerov, že to pokojne môže skončiť tak, že nejaký sfanatizovaný slniečkar niekoho zavraždí.

Parádne sa ukázala iná politička. Holečková z KDH. Erikovi Kaliňákovi odkázala, že "čo zaseješ, to zožneš". Čiže v preklade - dobre ti tak.

Len pripomínam, že obeťou vulgárnych slniečkarskych útokov bola Erikova manželka a KDH to takto nechutne legitimizuje - hlavná vec, že ešte prednedávnom Holečková teatrálne plakala kvôli útokom na ženy. Farizejka. Od KDH by som očakával skôr také posolstvá z Biblie, ako je - miluj blížneho svojho. Namiesto toho zdôrazňujú princíp vendety ako poslední mafiáni.

A rovnako, ako kedysi nemeckým náckom asistovali veľké firmy, tak to korporácie robia aj teraz - šikana Attilu Végha, Rytmusa či Dominiky Cibulkovej je cez všetky čiary. Prepáčte, ale Slovensko sa musí zjednotiť a brániť sa. Lebo inak to dopadne ako v 30. rokoch v Nemecku.

Moje deti sa boja so mnou chodiť do obchodu, aby ich zase nenapadol nejaký korčokovský magor. Toto ste chceli docieliť, vy úbožiaci v N-ku a Smečku? A tomuto pri plnom vedomí asistujú firmy ako Renault či Rauch? To vážne?

J. Hanzal 12.4.2024 9:22

Výborné, není co dodat!!R^R^R^

Ovšem chciválkařům se to rozhodně líbit nebude, pane Jákle, a samozřejmě budete orazítkován kde jakým dehonestujícím přívlastkem!!

V. Kuhaj 12.4.2024 9:20

Je otázkou času, kdy si postupně všechny státy uvědomí, že naše vláda je parta aktivistických sluníčkářů, kteří v emotivitě vidí přednost, zatímco politickou obezřetností a střízlivostí naopak pohrdají. Pak zůstaneme sami, protože na tohle se spolehnout opravdu nedá.

Možná se od nás nakonec odvrátí i ta Ukrajina. Nemusí to být přehnané tvrzení. Až se to tam změní a přijdou střízliví lidé, možná nám jednou budou vyčítat, do čeho jsme je to nahnali.

Hanba téhle pitomé vládě sluníčkářů, kteří ze svých nedostatků a chyb dělají předost!

M. Zasazabanovaný 12.4.2024 9:14

Rusi dohody dodržiavali. Merkelová, Holland, Porošenko priznali, že to bol Západ, ktorý dohody nedodržiaval a dodržiavať ani nikdy neplánoval.

P. Diviš: Vaše domotanie mysle je dokonané. Čierna je už pre vás biela a naopak. ;-D

J. Rejzek 12.4.2024 9:14

Tím, že Ukrajina jednala se Slováky , vyslala jasný signál jakým směrem se hodlá ubírat. My (Fiala a vláda) jsme řekli jasně, že se Slováky se nemluví. Tímto aktem vrazila Ukrajina nůž do zad celému Kolektivnímu Západu.. Cožpak Ukrajinci nesledují dění na Ukrajině?

M. Zasazabanovaný 12.4.2024 9:12

Toto je oveľa väčší problém, než vojna na Ukrajine. Ale nikde o tom nepočuť. A pritom je už iba mesiac do schválenia.

https://www.nespokojeny.cz/zdravotni-diktatura-who-uz-je-za-dvermi-plandemie-covidu-byla-proti-chystanemu-teroru-jen-slaby-cajicek/

Už jen měsíc má vláda možnost odmítnout tzv. „pandemickou smlouvu“ s WHO. Pokud to neučiní, automaticky tato českým zákonům nadřazená smlouva vezme všem českým občanům jejich nejzákladnější lidská práva.

Připravte se na nikdy nekončící totalitu s povinným očkováním, s lockdowny, rouškami. Vrací se požadavky na testování, uzavírání veřejných prostranství, zákazy kontaktů, požadavky na rozestupy, karanténa, zákazy cestování a další omezení známá s covidové totality. WHO může nařídit cenzuru, povinnost výroby a distribuce léků, povinnost identifikace (např. zavádění ID), cestovní předpisy, přísnější nařízení o karanténě, opatření dozoru a mnoho dalšího. O všem bude rozhodovat jediný člověk – generální ředitel WHO, bez možnosti se jeho zvůli právně bránit.

Jakmile se o nějakém tématu v masmédiích prakticky nemluví, můžete si být naprosto jistí, že zásadním způsobem negativně ovlivní život každého z nás. Rozpor mezi realitou a prezentovanou fikcí je dobře ilustrovaný ve videu s projevem zkorumpované loutky Tedrose, ve kterém popírá roli WHO během plandemie covidu a připravenou pandemickou dohodu považuje za „nástroj pro upevnění národní suverenity“.

P. Diviš 12.4.2024 9:03

Máte pravdu, ale skalní putinisté a putinistka si to nepřiznají.

P. Diviš 12.4.2024 9:01

V. Mokrý 14.3.2024 12:59 PŘIZNÁVÁŠ, tak dobrý.

P. Diviš 12.4.2024 9:00

A ty "demokratické síly", kdo by to měl být?

P. Diviš 12.4.2024 8:59

Fico nedokázal nic. Ruské požadavky jsou nadále mimo realitu. A nikdo není schopen Rusy donutit, aby něco dodržovali. Viz Budapešťské memorandum i Minské dohody.

P. Diviš 12.4.2024 8:57

Rašistickým. A vyjgl je spíš v ruských národních barvách, ne do zelena.

M. Hoblík 12.4.2024 8:54

Kdo by si to před pár roky pomyslel, že se svět zhroutí kvůli pár nacistickým fanatikům a jednomu zelenému mužíčkovi?

L. Harvánek 12.4.2024 8:47

Už hezky dlouha mě nebaví útoky vedené proti mně, když tvrdím, že jediným možným řešením problému Ukrajiny, je zahájit jednání s Ruskem. Protože čím později se začne jednat, tím obtížnější bude najít nějaké přijatelné řešení pro Ukrajinu. Zatím na obou stranách nejen fronty umírají zbytečně lidé a mezi politiky obou znesvářených stran neníé skoro nikdo, koho by zajímala lidská práva těch, kteří jsou proti své vůli hnáni na smrt. Partnery pro vyjednávání musí být kromě Ruska i Ukrajiny musí mít politický a ekonomický vliv, aby dokázal ujednané dohody dodržet. Protgo mezi nimi nemůže být ministr Lipavský či kdokoliv z Fialovy vlády. A Fico dokázal nabídnout řešení, z něhož by se mohlo odvíjet mítové vyjednávání.

F. Kusák 12.4.2024 8:29

Jedinou možností, kterou máme (možná) je nevolit nikoho z pětikoalice. Pokud získají demokratické síly dostatek mandátů, můžeme změnit Ústavu, beztak velmi nedokonalou. Správa tak malého státu je velmi komplikovaná a politický systém musí být posílen o prvky přímé demokracie. V opačném případě upadneme do chaosu a bezvýznamnosti.

P. Pepax 12.4.2024 8:24

R^ 5-kolka je hanbou ve střední Evropě.

D. Laurencikova 12.4.2024 8:24

Protislovenske blaboly a stemplovani vsech, "kdo nejdou s nami", t. j. s Bruselem, at si vymysli jakykoliv nesmysl, na "kolaboranty" s Putinem a "vlastizradce". Ja jsem neco tak absurdniho nepozorovala snad ani za komunistu. Ne, tak blbe tenkrat ceske obyvatelstvo urcite nebylo.

D. Laurencikova 12.4.2024 8:20

Hmmm...

M. Zasazabanovaný 12.4.2024 8:16

Isto. Keď zaplatia slovenským zbrojovkám. Keď môžu zarábať na vojne amíci, prečo nie slovenské zbrojovky? (Kde má akcie R. Kaliňák... ;-D )Fico to otvorene povedal už pred voľbami, takže žiadne prekvapenie.

M. Zasazabanovaný 12.4.2024 8:13

Žiadna otočka o 180 st. sa nekoná. Fico robí to, čo tvrdil už pred voľbami. Politiku na 4 svetové strany pre Slovensko. A tam patrí aj Rusko, aj Ukrajina, Česko, Maďarsko, Poľsko... Zmätení sú iba rusofóbi s propagandou nalinkovaným čierno-bielym chápaním sveta.

M. Zasazabanovaný 12.4.2024 8:11

M. Šurgot: K tomu Husákovi. Trochu sa dovzdelajte v histórii. Pokiaľ vám stačí zjednodušená verzia histórie pre hlúpejších, nečítajte to, bolo by to nad vaše sily. https://www.nitranoviny.sk/eduard-chmelar-vratme-gustava-husaka-do-dejin/

Fico nepoprel nič z predvolebných vyhlásení, čo sa týka územnej celistvosti Ukrajiny. Tá územná celistvosť sa môže aj týkať "dobrovoľného" súhlasu Ukrajiny so zmenou hraníc na mierových jednaniach (technicky kapitulácia Ukrajiny). Inak v podstate opakoval doslova iba to, čo tvrdil počas kampane.