11.5.2024 | Svátek má Svatava


Diskuse k článku

VĚZEŇSTVÍ: Ve slepé uličce

Parlamentní listy uveřejnily 11. září rozhovor Luboše Xavera Veselého s 1. náměstkem mistra spravedlnosti Danielem Volákem (zde) o stavu našeho vězeňství a jeho potřebách. Smysl jeho poselství vyjadřuje titulek článku: „Když nebudou peníze, ve věznicích to může bouchnout“ Okrajově se zmiňuje také o nedávné senzační zprávě o Kajínkově převozu na Mírov, a to způsobem, jenž potvrzuje správnost závěrů článku Zdeňka Jemelíka Geroj, geroj ministr, uveřejněného např. zde.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kadeřábek 16.9.2011 15:57

V případě nepokojů ve věznicích stačí

přesunout chrabré hochy od Šluknova a doplnit jim výzbroj o samopaly. V některých případech by se tak mohl vykonat trest, který jsme zrušili a mnohým by slušel.

M. Bílý 16.9.2011 15:24

Řada problémů v ČR vznikla v důsledku ztráty pudu sebezáchovy.

Je to tak i s vězeňstvím. Dávat jakékoliv návrhy na řešení v ČR je marné. Utěšuje mne jen to, že já jsem pud sebezáchovy neztratil a jsem připraven na zlé časy.

K. Janyška 16.9.2011 7:33

Vězeňství se musí stát společenskovědní vzdělávací institucípro kompozitivní teorii. To by byl trest pro hlupáky... Dzp.

M. Trhlík 17.9.2011 9:58

Re: Vězeňství se musí stát společenskovědní vzdělávací institucípro kompozitivní teorii. To by byl trest pro hlupáky... Dzp.

A kdo je bude vzdělávat pane Janyško?

J. Měrka 16.9.2011 1:12

To máte tak

Když na loď pro 750 pasažérůnaložíte dvojnásobek, tak se Vám potopí, ať kormidlujete sebelépe. A - když zahradník nečistí záhony od plevele, skončí katastrofou.