9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

Veš v kožiše

Bývali jsme zvyklí, že lidovci dělají podrazy pouze koaličním partnerům, ale časy Luxovy „klidné síly“ jsou dávno pryč, a tak už delší dobu můžeme sledovat i jejich nejrůznější vnitrostranické půtky a štěpení na frakce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kodl 6.1.2009 20:42

Re: " že někdo po vyhození ze strany mohl dělat kantora."

Jestli norma, to nevím.

dulcibelka 6.1.2009 20:43

Re: " že někdo po vyhození ze strany mohl dělat kantora."

Co norma - povinnost! Zklamal jsi, soudruhu, tak půjdeš učit!

čulibrk 6.1.2009 20:47

KODL-pro dnešek stačí

a máš týden domácí vězení!!!:-D:-D:-D

. 6.1.2009 20:50

Na Matematicko-fyzikální fakultě UK

přednášeli i ti vyhození z partaje. Mezi bezpartajními téměř žádní  světově uznávaní odborníci nebyli - partaj vybírala. A ti, z partaje vyhození, stáli v čele pochodu studentů 17.11.89 z Albertova na Národní třídu.

loula 6.1.2009 21:08

Re: Na Matematicko-fyzikální fakultě UK

Ano, potvrzuji

Kajan 6.1.2009 20:35

Tak, havloidům se daří ničit ODS, prostřednictvím Khárla, Vondry a zelených ! A samozřejmě Topolánka ! Dzp.

tich@dohoda 6.1.2009 20:33

Premiér Mirek Topolánek (ODS) v úterý v rozhovoru pro Radiožurnál pohrozil KDU-ČSL, že nechá padnout vládu v případě, že strana bude trvat na odchodu svého ministra financí Miroslava Kalouska

viz titulek novinky/ Soudruh lampion s Boulema je skutecny "mistr taktiky" , koneckoncu, proc ne, vzdyt modri bolsani maji nahrano do fora, preference , radost pohledet :-), tak proc nepritlacit na pilu a ukazat panbickarum, kdo je tady panem. Cest :-)

dulcibelka 6.1.2009 20:29

Že by konečně

slovo ku rvačce?

Kajan 6.1.2009 20:29

Pane Vízku, protože lidi do 30 let, považuji za nedospělé uličníky, odpouštím Vám veřejně i Vaše členství v KSČ !

Napíšete-li mi však, že já Vám nemám co odpouštět, obávám se, že Vám už není ochoten odpustit nikdo  ze skutečných antikomunistů, jejichž rodina byla komunisty okradena a perzekvována,  mezi které se patříme  ! Dzp.

arch.JJ 6.1.2009 20:28

...je vcelku úsměvné zde číst některé příspěvky,

...které předbíhají dění a spíše vyjadřují přání autora. V každém případě je správné, že na Čunka došlo. Bylo by chybou a signálem úplného zblbnutí české veřejnosti, kdyby se tak nestalo. Ať situace dopadne jakkoli, Čunek se vrací do Vsetína mezi své. Je to jeho konečná. Většina všech, co tu píší a to bez ohledu na barvu trenýrek, to musí tušit. Takový pi....mec to nemůže před zraky veřejnosti ustát nastálo. Jde o to, jakým způsobem a kdy se tak stane.( Ví to i jeho dnešní straničtí obhájci). Čeká se jen na dobrou příležitost. Myslím, že zde premiér hraje vabak, ale hraje dobře. Celou dobu čekal na příležitost. Ta nastala mimořádně dobrými výsledky ministra financí. A pak tu stojíme před rozhodnutím, či hájit zájem republiky nebo zájem osobní či partajní? Myslím, dobrý tah. Minimálně dobrý k tomu  se ctí odstoupit. Kdo ale za takové situace se nechá nařknout z pádu vcelku úspěšné vlády?  Čunek táhne ke dnu celou stranu. A zdá se, že to bude jeho jediný čin, za který mu budeme moci poděkovat. 

Kajan 6.1.2009 20:31

Re: ...je vcelku úsměvné zde číst některé příspěvky,

Čunek je největším omylem politické strany v dovodobých českých dějinách ! Ještě větším, než další Vsetíňák, Topolánek !  A to je už co říci ! Dzp.

arch.JJ 6.1.2009 20:32

... no vidíte, jak se

...na Čunkovi shodneme. Dobrý krok.

Ladislav N 6.1.2009 20:31

Re: ...je vcelku úsměvné zde číst některé příspěvky,

 :-)

Herakleitos 6.1.2009 20:38

Re: ...je vcelku úsměvné zde číst některé příspěvky,

Netvrdím, že nemáte pravdu, ale vsadil bych se o to, jak to dopadne. Ve vládě zůstanou oba dva- Kalousek i Čunek. Topolánek totiž prošvihl vhodnou dobu k umrvnění Čunka. To co předvádí lidovci, jsou jejich tradiční tanečky, když cítí, že je vláda rozkolísaná.:-)

arch.JJ 6.1.2009 20:45

....psal jsem....

... "i bez ohledu na barvu terenýrek se shodneme", nebo tak nějak. Je to dobře. Sázet bych se nechtěl, ale děkuji za projevení zdravého názoru. Alespoň tak předpokládám.

Nomen 6.1.2009 20:26

Jsem zádumčiv a smuten......moji vraní valaši Julínek, Kalósek, Řebříček só v pomlovách a aj ty kobyle Džamilu s Vlastó chtějó kopnót do řitě....

A o Topolánkovi řékali, že jeho mama, když s ním bela v druhém stavu, že prý nežrala jód....  no,řeknite, kdo be nebel zádomčivé...že???

dulcibelka 6.1.2009 20:20

To jsou věci.

otce  čtyř nezaopatřených dětí a kantora to jistě bylo něco zcela výjimečného...Já tedy pokládám za zcela výjimečné, že někdo po vyhození ze strany mohl dělat kantora.

Lépe řečeno, pokládám všechny tyhle kecy za lež, Vízku. A předem upozorňuju, že všechny vaše tapety už známe, netřeba přidávat to samé znovu a znovu.

Ludmila 6.1.2009 20:24

Re: To jsou věci.

jaký je rozdíl mezi Nomenem a Vízkem?

zed radar 6.1.2009 20:24

Re: To jsou věci.

A nechtěla byste si prohlídnout moje tapety? Jsou s helikoptérama, moc pěkný, fakt...;-)

dulcibelka 6.1.2009 20:26

Re: To jsou věci.

Já zásadně jen sbírku motýlů :-)

zed radar 6.1.2009 20:29

Re: To jsou věci.

;-(

zed 6.1.2009 20:12

To: Jiří K.

Je to z dílu Bílá díra - White hole, díl 22. řada IV

http://www.cervenytrpaslik.cz/index.php?id=uvod&mnu=0

Jiří K. 6.1.2009 20:18

Re: To: Jiří K.

i tady dík, ještě větší!:-)

zed 6.1.2009 20:19

Re: To: Jiří K.

rádo se stalo...kdykoliv cokoliv

Jiří K. 6.1.2009 20:30

Re: To: Jiří K.

Mým nejoblíbenějším dílem je ovšem Čekání na Boha z první řady (tuším čtyřka). Svaté spisy, mapa hvězdné oblohy, červenočepičáři a modročepičáři - jedna z nejvýstižnějších parodií na náboženství, tedy spíše církve.

P.S.: Ty čepice měly být zelené!;-);-D

zed radar 6.1.2009 20:36

Re: To: Jiří K.

Jo, jo.....Trpaslík má odpověď na všechny otázky dneška...osobně si myslím, že nám pomůže už jen král bramborových lidí ;-D (Karanténa)

Jiří K. 6.1.2009 20:48

Re: To: Jiří K.

Hle, zase mezera. Název dílu si pamatuji, bramborové lidi (natožpak jejich krále) už jaksi méně. Ach ta sleróza...

Jak vidno, nazrál čas vyhledat disky a znova si to všechno projet!

hleena 6.1.2009 20:09

Většina lídrů KDU-ČSL z krajů je pro, aby ve vládě byl Kalousek

Praha 6. ledna (ČTK) - Většina lidoveckých lídrů z krajů míní, že by ministr financí Miroslav Kalousek (KDU-ČSL) měl zůstat ve vládě. K předsedovi strany Jiřímu Čunkovi se kloní představitelé KDU-ČSL z Olomouce a Brna. Vedení lidovců Zlínského, Pardubického a Libereckého kraje vyhraněný názor nemá. Někteří si myslí, že by v kabinetu měli dál být oba politici. Předseda jihočeských lidovců Vladimír Pavelka označil stanovisko předsednictva za velkou nezodpovědnost. Podpořil by Čunkův odchod. Podle něj se Čunek a místopředseda KDU-ČSL David Macek už delší dobu snaží Kalouska "vystrnadit" z jeho pozice. "Odvolání ministra Kalouska je skutečně těžký nonsens, říkám to velmi mírně. Pánové Čunek a Macek svými nezodpovědnými útoky na ministra financí vážným způsobem ohrožují stabilitu české ekonomiky," řekl ČTK Pavelka, který bude pro Kalouska hlasovat i na celostátní konferenci. Připustil sice přátelskou vazbu ke Kalouskovi, který rovněž pochází z jihu Čech, ale ta prý v jeho názorech na fungování vlády nehraje roli.

Pro Kalouskovo odvolání se nechystá zvednout ruku ani předseda KDU-ČSL v Královéhradeckém kraji Jiří Hanuš. "Nemyslím, že by měl z vlády odejít nejlepší ministr, který tam je," řekl dnes ČTK Hanuš. Podotkl, že Kalousek byl loni oceněn jako nejlepší šéf resortu financí z 31 evropských zemí, označovaných za rozvíjející se ekonomiky. O návrhu na odchod Čunka z vlády, s nímž přišel premiér, je podle Hanuše nutné dál diskutovat.

Ludmila 6.1.2009 20:14

Re: Většina lídrů KDU-ČSL z krajů je pro, aby ve vládě byl Kalousek

Zatím vždycky vyhrál předseda strany.Paroubek ,Topolánek a i Bursík.Tak nevím,jestli to bude fungovat i tady.

. 6.1.2009 20:35

Čunek i Kalousek jsou realisté, vidí věci tak, jak jsou

Kalousek navíc není nakloněn kardinálově restitučnímu vydírání. Čunek - nevím, Svoboda - kardinálův muž. Nejsem příznivec KDU-ČSL, ale držím palce Kalouskovi.