12.6.2024 | Svátek má Antonie


Diskuse k článku

URÁŽKY: Tak Lipavský je ....

Jen málokdo je nejspíše překvapen. Příznivci ANO vědí, že pro ostré slovo jeho předseda nejde daleko, nejspíše jim to i imponuje. Odpůrci to vědí taky a nejspíše i proto jsou jeho nevoliči.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Dvořák 13.3.2024 17:02

... a stále Českem obchází strašidlo, strašidlo babišismu.

Pro pánajána a tak dlouho po volbách!!!

V. Kolman 13.3.2024 16:24

Nejsem lékař, to předesílám.

Ale připadá mi KRAJNĚ PODEZŘELÉ!!!!!!, když někdo, kdo se naučí nezanedbatelné množství informací o aeronautice a PROJDE DŮKLADNOU ZDRAVOTNÍ PROHLÍDKOU V ÚLZ (ústav leteckého zdravotnictví) je zčista - jasna prohlášen schizofrenikem!!!!!!

P.S. - Viděl jsem pana Babiše juniora jenom na několika záběrech v TV už před drahným časem, ale tam jsem viděl mladého zdravého inteligentního muže, který se nepohodl se svým otcem.

V. Mokrý 13.3.2024 16:07

TĚCH DRUHÝCH,

je však násobně více, bohužel !

V. Mokrý 13.3.2024 16:04

VODVÁŘKO

a kdy pochopí svůj omyl,

voliči 5kolky, co !

V. Kolman 13.3.2024 16:03

S říší římskou na věčné časy a nikdy jinak!!;-D;-D;-D

R. Kielbergerová 13.3.2024 15:56

já Vás , pane Šejno, opravdu nemusím - ať v tomhle máme jasno. Ale jen tak pro pana doktora pro ty jemu odevzdané...- měl by tušit, jak na něj nahlížejí kdysi v obdivu virtuální přátelé. Doktor neurolog, co zneužívá cech svého oboru - vytvářet silná připodobnění pojmů svého oboru na oponenty je totálním selháním slušnosti doktora, když sem nebudeme tahat ty dva prsty v Karolinu na takový tyči...Jesltiže u toho figuruje navíc vytváření někoho jako alkoholika a panu doktorovi se to vlastně líbí, nejsme daleko od metod , kdy tenhle hnus provozovali sami komunisti, když už nevěděli co by...No tak jsem zvědavá na přijetí svých omylů panem Vodvářkou. Velmi...

D. Laurencikova 13.3.2024 15:43

Moje rec. Pokud se ja necemu divim, tak tomu, ze se Babis s touto spinou vubec zaobira. Proc si to dela? Babis je ten oligarcha! Ten si muze travit zbytek zivota v luxusu a radovankach.

M. Šejna 13.3.2024 15:40

Jenže Babiše nezavřeli, i když jste se tak vehementně snažili.

M. Šejna 13.3.2024 15:38

Přesně tak.

"Vážená paní, vaše mluva naznačuje, že jste mentálně retardovaná"

"Vy jste obyčejná 3,14ča"

První věta je slovník Vodvářky, druhá slovník Babiše. ;-D

M. Šejna 13.3.2024 15:32

Když si vzpomenu, jak Babišovi lustrovali jeho majetek až ve Francii, jak ho obvinili, že pere nákupem vily ve Francii špinavé peníze a zapsali ho do seznamu Pandora Pappers, tak se Babišovi nedivím, že už si nebere servítky.

M. Grussmannová 13.3.2024 15:30

Koukám, že Vám mluva Andreje Babiše není vůbec cizí ;-D;-D

M. Hnilička 13.3.2024 15:25

"Pochopí někdy voliči ANO svůj vlastní omyl?"

V této disciplíně mají momentálně značný náskok bývalí voliči vládního tábora. I kvůli moralizování.

R. Kielbergerová 13.3.2024 15:23

Asi to máme stejně. A teď, po tom, co jste tu vyčetl a co je ale prostě pravda, v chování p.lékaře mimo hlavní záběr...mi vážně dejte lekci, v čem vidíte pravdomluvnost a pokoru a čest, pokud někdo vede dialog o učitelce z idnesu ve svém prostoru, kam ona ani nemůže, že by jí předepsal dvakrát denně negra a ten druhý mu přitakává s tím, že je to alkoholička!!! A společně se tito hoši..Vodvářka s Červenkou radují, jak jí to nandali. Ani nemluvím o tom, že mu to velmi dlouho ta ženská včera nepřipomínala a když, odsoudili jí všichni, co mají z pana doktora orgasmus, že se jako hloupá připomněla.... V životě bych Babiše nevolila. Ale použiju slova chlapa z Ameriky, co na tohle řekl: Byť i dotyční stojí na správne straně barikády...použivají tak Smrduté prostředky, že s nimi na jedný lodi člověk bejt fakt nemúze... Mimojiné kdysi velký příznivec pana doktora...matematik z univerzity v USA...Řeháček. Čili jde o obsah, který je za formou baletní seance doslova strašný. Ale prst je v pohotovosti ukázat na Babiše. No Vaše věc:) fajn den, pane Krčmári.

M. Šejna 13.3.2024 15:08

Napište mu, že je "bezpečnostní riziko". To je lepší nadávka a nesmažou vás.

M. Šejna 13.3.2024 15:03

Abych nebyl hulvát, a byl slušný jako pan Vodvářka a pan Lipavský, tak sdělují, že pan Vodvářka je "bezpečnostní riziko". Původně jsem chtěl napsat, že je to "zmr..", ale to je neslušné a nesportovní. ;-D

M. Winklerová 13.3.2024 15:03

Božínku, vy jste tak rozkošně vtipný;-D

M. Winklerová 13.3.2024 15:02

To víte, jinak by měli trollíci moc velkou přesilu;-)

M. Kocián 13.3.2024 14:58

To už se veřejně činným osobám stává, že se na veřejnost dostanou i to, co by nechtěly. Vezměte si třeba Nixona a Watergate - novináři tehdy vůbec nectili, že ty odposlechy instalovali jeho lidé do hotelu naprosto soukromě.

M. Šejna 13.3.2024 14:58

Ten Váš ctihodný přítel Dr.Vorvářka mě tu označil za dementniho homosexuála. Předtím nás, nevoliče Péti-koalice, označil za mentálně retardované.

Hulvátem není jen ten, kdo používá sprostá slova.

A. Teplý 13.3.2024 14:34

Moc nezaznívá, že onen email vyznívá pro Andreje spíše pozitivně. Je z něj zřejmé, že ani Babiš - ani jeho nohsledi - nemají na Lipavského "složku".

To předseda jiného hnutí, t.č. na MV, by nepochybně jen hbitě sáhnul pro "složku" (počítačový soubor) - a nekladl by nejapné dotazy v emailech.

D. Laurencikova 13.3.2024 14:29

Staci si vzpomenout na volebni kampan, ve ktere doslo i na varovani v platku Forum24: "Nenakupujte u Zida" - pardon - "u Babise"! Ted se rozplacou kvuli ctyrem pismenkum, ktere si navic vyspehovali?

R. Kielbergerová 13.3.2024 14:27

Jediný, komu odpouštím patetismus nenávistný, je Havel a i tam si říkám : Vašku budiž, říkáš to v dobách kdy se to jako pojem na ty čistky použít dá. Ale nemávat s tím všude = zhysterčelé výkřiky, to promiňte. Jako když jen třeba vysvětlíme, že vidíme, jak někdo ustavičně dává lekce z etikety, sám tomu vzdálen tísíc světelných let. No tak já Vás až tak inteligentního neberu, když nerozeznáte, že celé působení ve fiží je to tam, kdy se o politicích napříč BS baví pan doktor jako o debilech, oponentkám připisuje do postele macaté negry a k těm, co jsou ocertifikovaní od hlavy až k patě ze dvou kontinentů, přistupuje jako shovívavý strýc k retardovaným, jimž pomáhá, když mu oponují. Arogance především. To není žádná nenávist. To je jen jemné upozornění, že si ho někdo takříkajíc kaká a ještě se u toho považuje za morální maják. Za to, že s tím uvadajícím prostorem dneska nemám nic do činění, jsem ráda.. Je to prostor nadutých arogantních pánů bez empatie a rétorů třetí říše. Jestli máte dojem, že je to jinak, bahopřeju k 38 čtenářům, které ten prostor má dneska, vím od mnoha známých, že tohle už číst fakt nepotřebují a vracet se tam, kde se spolu baví pánové Vodvářka s Faškou, už nikdy nebudou. Chci vás poprosit, abyste u mne vynechal nabádání pánů řídících škol z pera Jaroslava Žáka. Nemanipulujte a vstrčte si za klobouk pojmy jako ctihodný, z kterých si dělal srandu už Dyk před 120 lety. A netvrďte, že si mě vážíte proboha! Nevtahujte mě do her, když něco dávno není pravda a kdy hlavně mně je to vzhledem k jmenovaným personám ukradené. Díky. Pan Vodvářka by si měl rozmyslet pár věcí a doslova si dávat pozor, chce.li vystupovat jako ten nad všechny lepší; on to potřebuje, já ne... Mějte fajn den. A nebojujte za někoho, komu se občas hodíte pro potvrzení svých pravd a pak jste mu zas dlouho zcela u zadnice, pane Stejskale. Dobrá rada...nemusela bych. nemusela... to je celé.

M. Krčmář 13.3.2024 14:09

Akorát guru Andreje nechtěj nikde pustit do kostela,asi jiná víra.

M. Krčmář 13.3.2024 14:09

Akorát guru Andreje nechtěj nikde pustit do kostela,asi jiná víra.

D. Laurencikova 13.3.2024 13:57

Vy jste už dosáhl úctyhodného věku, jak sám přiznáváte, nějakou přemírou chytrosti jste se tady ale zatím neblýskl.

V. Povolný 13.3.2024 13:53

Tedy, mě celá záležitost připadá absurdní. Politickými nadávkami se častují obě strany a Fiala & spol. je v tom velmi kreativní. Dezoláti, dezinformátoři, fašisti, putinovci ... to sice nejsou libozvučná čtyřpísmenná slova, ale politické nadávky to jsou.Teď nejnověji "bezpečnostní riziko" od Lipavského, to taky pokládám za nadávku a dehonestaci a bude se to ještě stupňovat s blížícími se volbami. Domnívají se snad morální giganti z Fialova týmu, že jim za to opozice vysype cestu růžovými okvětními lístky? Sprostý nemusí být jen ten kdo sprostě mluví, ale kdo se sprostě chová a přitom mluví jako když másla ukrajuje. Vynesení soukromé korespondence na veřejnost patří do této kategorie sprosťáren. Kupodivu tohle nikdo neřeší. Sprosťárna, ale proti Babišovi poslouží a o to koneckonců jde. A pokud se týče zapojení rodinných příslušníků, tak to už proti Babišovi bylo taky použito, stačí vzpomenout na jeho syna a související aféry. Tak kdo je tady nevychovanec a sprosťák?

Já tohle nemíním jako obhajobu Babiše. Nejsem jeho volič ani sympatizant a jeho metody připomínající STB mi jsou silne proti srsti. Ale hrubá a urážející je komunikace celé politické scény, vládnoucí pětikoalici nevyjímaje. Té je ještě potřeba přičíst k tíži pořádnou míru pokrytectví. Chovat se jako nevychovanec a sprosťák a přitom vyčítat totéž druhé straně ... zloděj křičí chyťte zloděje.

D. Laurencikova 13.3.2024 13:52

40% věřících v Česku? A pak že jsme nejateističtější národ Evropy!

D. Laurencikova 13.3.2024 13:52

40% věřících v Česku? A pak že jsme nejateističtější národ Evropy!

K. Křivan 13.3.2024 13:49

Myslíte tou hnidou fialový hnus ?

D. Laurencikova 13.3.2024 13:47

Tak to jste mě překvapil. Já jsem dosud věřila, že působím nejmíň jako Fialův cheerleader.