1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

URÁŽKY: Tak Lipavský je ....

Jen málokdo je nejspíše překvapen. Příznivci ANO vědí, že pro ostré slovo jeho předseda nejde daleko, nejspíše jim to i imponuje. Odpůrci to vědí taky a nejspíše i proto jsou jeho nevoliči.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H. Lukešová 13.3.2024 19:54

Přesně tak, pane Církvo. Díky za Váš komentář. Upřímně když čtu soucitné články o Gaze ze Seznamu, tak je mi to jedno, nedojímají mě ty články.

Palestinští Arabové z Gazy spáchali tak krutý masakr, a nebyli to pouze teroristé z Hamásu, ale obyčejní Gazané, tzv. "nevinní civilisté", kteří masově vyvražďovali Izraelce, včetně žen a dětí, znásilnili bezpočet izraelských žen a kradli a navíc 76% Gazanů tato odporná Hamás/ISIS zvěrstva schvaluje.

Takže v Gaze jsou nevinnými civilisty zejména izraelští rukojmí, jinak drtivá většina Gazanů jsou teroristé nebo zastánci teroru. Za svůj osud si můžou tzv. Palestinci z Gazy jen a jen sami.

V. Čermák 13.3.2024 19:48

Lipavský je věrný slouha USA EU Sojuzu. Navíc přidává aktivismus a drzost. Kdyby nebyl, vyměnili by ho...;-D

V. Čermák 13.3.2024 19:44

STBák je nálepka, stejně jako BISák. Mají mnoho sekcí. Babiš tvrdí, že tam vědomě nebyl, ale jestli přesto, pak měl z úkol získávat ekonomicko-průmyslové informace ze zahraničí pro ČSR. To by vadilo? ;-D

V. Církva 13.3.2024 19:37

No právě, zrovna pan Vodvářka ví jak je špatné vytrhávat věci z kontextu.

Útoku Izraele na Gazu taky předcházelo mučení lidí, lékařský personál nemocnice vyslíkali do trenek z bezpečnostních důvodů protože tam věznili rukojmí a měli teroristy z Hamasu. Přesto jsou lidé co začínají od nadávek a odsuzováníIzraele.

Stejně tak Babiš reagoval na nařčení Lipavským!

V. Církva 13.3.2024 19:33

Tak na rozdíl od jiných Pirátů, Lipavský skutečně jako ministr příjemně překvapil.

Co se týká sprostých slov Babiše, kdyby někdo řekl že pan Vodvářka je putinofil, taky by vás to naštvalo. A slovník Topolánka s Dalíkem i jiných radši nepřipomínat. Tak jako tak šlo o soukromý email v určitém afektu. Babiš s neslušností mezi politiky nevybočuje.

Co se týká informací na Lipavského ,nemyslím že by chtěl třeba vydírat. Nějak si nedovedu představit že by Babiš posílal osobní strážce do školky. Pokud ano je to na policii či kontrarozvědku. Jinak ale znát informace o politických protivnících za jiných okolností není zas tak divné.

Tak jako tak ANO se mi moc nelíbí, ale je to dnes s SPD jediná opozice. A tu demokracie nějak mít musí.

H. Lukešová 13.3.2024 19:31

Vy také,

R. Kielbergerová 13.3.2024 19:26

Píšu to panu Stejskalovi. Paní Lukešová, pan doktor má jedno štěstí. Že je obklopen lidmi, co je pro ně neslušnost slovo sedmé cenové. A to podle čeho se soudí pisatel. Víte...mně o tohle tolik nejde. Fakt ne. A vím, jaka jsem. Ne že ne...tedy i pro něj... Svoboda..je to jeho prostor..ať tam píše cokoli a jazykem cenové desáté. Jeho věc. Ale vždycky se mi zježí chlupy, když se vytancuje na všech platformách s morálním poselstvím a nabádáním ku slušnosti a pokoře. A tohle tedy pan doktor umí na jedničku. Hra na dobrého svatého pak ovšem sakra smrdí. A ne ani tak těmi výrazy...tohle ve vzteku se děje vetsině z nás. Ale řekněme si tu vsichni, kam se dostáváme, když pouzíváme i my nebabišovní metody, které jsem tu zjevila? Tohle je styl vůči nepohodlným. A to je to pan doktor, o němž víme, že vždycky stál na té Havlově straně. Tohle je cesta? Pan doktor ty věci komentoval a přiznal. To je fér říct. Ale co tak čtu...nějaká pokora k diskutérům se tedy v usebrání nekoná. Nedávno zesměšnil a ponížil mou hypervzdělanou kamarádku jen kvúli tomu, že jí jeho výrok a článek přišel s xenofobními apely...zesměšnil ji tak nechutným zpúsobem...holku, co vyvažuje, pořád ho vidí líp než já, ctí ho...ta holka tohle vůbec nečekala!!!. Grilování nechutného rázu. A pan doktor na koni...

Hezký večer. Své jsem řekla. Klidně šrapnel. Ale odpouštét si pak kázání Babišovým davům. To mi prijde fér. Mějte se.

A. Pakosta 13.3.2024 19:13

Leckterý volič už svůj omyl pochopil, jako třeba já. Ale ani evidentní debakl vlády fialového poustevníka mne nedonutí, abych volil estébáka. Smutné je, pravda, že asi nebude, koho bych rozumně volit mohl.

R. Kielbergerová 13.3.2024 19:07

Písete fifty fifty:))). Ne..já nebyla nikdy etal9n slušnosti..Ale za vaše fifty fifty díky. Dávate mi tím razítko. R^ A zároveň je to demagogie? ;-D tak jak? Chlape:)))) Pochopte, že je uplně jedmo, co kde TV řekne..napíše. klidně ješté houšť. Svoboda. Svoboda. Ja nikdy nevyletím kvůli vulgarizmu...Ale opravdu se ozvu, když pan lékař vytančí v bílých piškotech s nabádáním k pokoře a slusnosti. O tohle jde. Víme?

A. Jaroš 13.3.2024 18:54

Nechápu proč se autor nezaměří na to co Lipavský o AB veřejně a na drzovku u Moravce v čtv prohlásil: AB je bezpečnostní riziko pro čr. Nebyl tázán a bez důkazu tam vystřelil tuto bombu asi jako reakci na předvolební průzkum preferencí 40%, co sice nic moc neznamená, ale 5-kolku to vyděsilo. Tak AB je bezp. riziko on, který jako premiér vyčistil ruskou ambasádu je bezp. riziko. Tak když si toto uvědomíme, potom reakce AB je vcelku pochopitelná, byl naštvaný jak brigadýr a potom začal zuřivě mlátit do klávesnice a bylo vymalované!

H. Lukešová 13.3.2024 18:50

No myslím si, že by bylo dobré, aby se pan doktor Vodvářka vyjádřil ke všem nařčením vzneseným paní Kielbergerovou. Když už se zde, jak se říká, "pere špinavé prádlo".

Vím, že pan Vodvářka není obžalovaný u soudu, že nemusí nic, ale když zde zní pouze verze paní Kielbergerové, tak ať se zde objeví i verze pana doktora Vodvářky. Já nechodím na ničí blogy na Idnesu, takže opět nemůžu posuzovat, jak moc Vás paní Kielbergerová znevážila, či ne. A nehodlám tak ani činit.

L. Stejskal 13.3.2024 18:49

PRO P. KIELBERGEROVOU---A teď ještě vytáhněte z archivu Vaše perly a bude to fifty fifty. (Jinak celý výše uvedený příspěvek je účelová demagogie.)

D. Laurencikova 13.3.2024 18:49

Mohlo to být horší, já vím. Prosim, rádo se stalo.😏

J. Ptáček 13.3.2024 18:41

Díky, od Vás pochvala. Cením si toho.

L. Stejskal 13.3.2024 18:40

PRO P. KIELBERGEROVOU---Když už tady vytahujete jednotlivosti z Blogosféry, je fér připomenout, že jste to byla především Vy, kdo z tamní kultivované diskuse udělal smrdutou žumpu cejchováním každého, s nímž jste názorově nesouzněla, nejen neslušným, ale zhusta nechutným výrazivem, někdy i vulgárním, naprosto se nehodícím do slovního arzenálu ženy, dámy, nota bene učitelky. Legendární je Vaše hláška v diskusi: "Držte už hubu!" A Vy chcete někomu něco vyčítat? Musím připomenout Vaše kádrování oponentů, včetně mé maličkosti (viz Váš blog na iDNES z 11. 2. 2024), v němž si plete pojmy s dojmy, ba ani lží se neštítíte. Upraveným názvem jednoho kdysi žádaného italského filmu ("Mio Dio come sono caduta in basso!"): Jak hluboko jste klesla!

H. Lukešová 13.3.2024 18:33

To by se mi samozřejmě nelíbilo, kdyby ze mě někdo udělal alkoholičku nebo mě nějak jinak znevážil, pravda. Ale neznám celou historii Vašeho sporu s panem Vodvářkou. Jenom jsem se zde v diskusi dočetla, že jste publikovala na Blogosféře a že Vás pan Vodvářka vyhodil. Avšak jaké články jste psala či kvůli čemu Vás pan Vdovářka vyhodil, nemůžu jakkoliv posuzovat.

L. Netolická 13.3.2024 18:27

Jenomže Francouzi a Američané věc stále vyšetřují. Francouzi si poptali další podklady a ty nedávno dostali.

R. Walker 13.3.2024 18:24

Podle preferencí ho snad už pochopili?

R. Walker 13.3.2024 18:23

Třeba na Koláře juniora. Docela by mne zajímalo, jak by ho pan Vodvářka hodnotil.

R. Kielbergerová 13.3.2024 18:22

A to je přesně ono. Pan doktor je ctihodným přece...Já nikdy nešla pro výraz daleko. A vsichni tohle vědí. Ale taky nevystupuju s články, kde se pohoršuju a nabádám ke slušnosti.... Pan doktor v dialogu svého prostoru do veřejné diskuze nešetří výrazivem...no ale budiž, to se stane... ale co horší...docela stejně zmetkovsky jako Babiš má snahu spoluvytvářet obraz..kompro, že je jedna paní závislačka na chlastu.. Tedy přesně to, co dělala STB...to dalsí opakovat nebudu . Pan doktor, aby si to dotyčná užila, diskuzi nechal viset ..a nyní ji nenajdete...což nevadí. Dohoda...ok. vlastně dobře. Vůči té paní to bylo přes čáru a unfér. A poctivě řeceno..pan doktor to i uznal...Jenže někde jsou poučení a stopka...že? A ne že vytvářím další retardy atd... Zkusme si představit, že alkoholem postiženou vyrobí někdo ze zdejších Vás. Ok pocit, že? Takže mlčet by se slušelo, a ne vytvářet morality kam.pan lékař vleze. Az to bude psát Karel Čapek...nebo Anastáz Opasek, kardinál Vlk, Jirka Černý...věci jsou v pořádku. Ne tady. Promiňte...

J. Novák 13.3.2024 18:10

Autor by se mohl zaměřit i na někoho jiného, než pouze na Babiše. Na to už snad musí být i nějaká psychiatrická diagnoza.

H. Lukešová 13.3.2024 18:06

Ale v článcích a v diskusích pod články pana Vodvářky zde na Neviditelném psu jsem tyhle nepěkné vulgarismy a znevažující urážky, které jste vypsala, nečetla. Pravda, na Blogosféru ani na Váš blog či blog pana Vodvářky nechodím, takže nevím, co píše pan Vodvářka jinde.

R. Kielbergerová 13.3.2024 17:42

Představte si, že jsem vám teď vypisovala otázky pro to..co je pro vás ctihodné a citovala jsem pana doktora:))) nejde:)))))

Zkusme to:)))pro vás je ctihodné tohle.

Vyrábět alkoholika z ženské co nesouhlasí..ctihodné:))) zneuzivat slovník profese k likvidaci pověsti oponenta ...ctihodné...doporučovat soulož nebo znásilnění...tězko ríct černochem, svým pacientkám... Ctihodné.:)) Dopručovat to paní VV..oponentce v diskuzi. Ctihodné.:)) Černocha nazývat jako ngra...ctihodné. Gazané mají Žrát hlínu...ctihodné. to je b.b..tenhle politik a ten z SPD je d.bil...ctihodné.:))) Doma je Babiš...íčou...Ctihodné:)))

Takže pardon. Já jsem jen v reálu a ti, co pana ctihodného doktora čtou, jsou také v reálu. Tak o jaké žluči mluvíte? Že nejsem v ctihodném předkolnu??? Nejde mi to. Vaše ohebnost je tu k potlesku:))

D. Laurencikova 13.3.2024 17:41

Dekuji, ale asi to studovat nebudu. Reagovala jsem konkretne na prispevek, ktery ta pani napsala, a na to, jak jste na nej reagoval vy. To je vsechno.:-)

L. Stejskal 13.3.2024 17:39

PRO P. ŠEJNU---Jen k první větě: to je mezi Vámi a dr. Vodvářkou a já se k tomu bez znalosti souvislostí nemohu a ani nechci vyjadřovat. Mě tady taky jeden "fanoušek" označil jako pedofila, a to jenom proto, že mám na jednom fotu růžovou košili (podotýkám že pánskou z jednoho pražského butiku, mnou oblíbeného kvůli materiálu a střihu; mám jich odtamtud víc různých barev) - a to je zase mezi oním "fanouškem" a mnou. Dr. Vodvářku nehodnotím na základě nějaké jednotlivosti, ale v celkovém kontextu a stejně tak madam Kielbergerovou- a proto jsem na její adresu napsal výše to, co jsem napsal. Kdybyste se znalostí souvislostí analyzoval její texty (články i diskusní příspěvky), nejen zde, ale na iDNES a zejména na Blogosféře před jejím odchodem, a byl alespoň trochu objektivní, musel byste mi dát za pravdu. V jejím případě nejde o nějaké jednotlivosti, ale o nechutnou protivodvářskovskou kampaň.

P. Diviš 13.3.2024 17:13

Burešovi, ovšem.

P. Diviš 13.3.2024 17:12

Ono je toho mnohem víc, než se dostalo do mainstreamu.

Hoďte si do Googla třeba d'fens, babiš

P. Diviš 13.3.2024 17:09

Už zase před volbami.

L. Stejskal 13.3.2024 17:08

Té žluči je v příspěvcích madam Kielbergerové zde a na blogu na serveru iDNES (račte navštívit) dost na udušení nejen zmíněné dámy.

M. Krčmář 13.3.2024 17:07

I vám paní Kielbergerová.