22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
robson 5.6.2006 15:28

Re: Re: Nedovedu stále pochopi!

Kde berete tyhle informace a jistoty, že to tak je? Z médií? Prostě je to plácání do vody. Pravice kydá špínu na levici levice kydá špínu na pravici.

Gross je gauner jak jste na to přišli? znáteho osobně? Asi žiju úplně mimo tyto vaše zdroje informací. Každý tu předkláda fakta o tom co kdo a skym ale jedná se jen o vaše názory co jste si vytvořili z médií...možná jsou vyjímky...

Jap 1.6.2006 3:37

Proc je vynechano to nejzjevnejsi ...... CSSD, Zeleni...... mensinova vlada.

s tichou podporou komunistu. Zeleni tak mohou dostat vice jak 1/4 ministerskych kresel a dalsi joby a prebendy, , takze na vsechny ve vedeni se dostane. Navic bude takova mensinova vlada mene zavisla na hlasech komunistu. A i kdyby Bursik trval na tom, nejit do mensinove vlady ktera bude potrebovat komunisty, ale nebude je mit primo ve vlade, tak ho jeho stranici "presvedci", po dobrem, nebo po zlem. Je to pro novou stranu dobre se ustavit jako nova strana v politickem spektru, a byt ve vlade. Po nekolika tydnech vladni krize, si to zeleni uvnitr strany vyrikaji a pristoupi do mensinove koalice a bude je chtit i CSSD, vzhladem na nutnost spoluprace s komunisty, jsou Zeleni, /pres vsechna prohlaseni Bursika/ pro socany politicky daleko prijatelnejsi nez KDU. Zeleni jsou uz svym puvodem levicova strana, nezavisle na tom, co vykrkuje jejich predseda v predvolebni kampani. Kdyz dovedl Klaus zmenit nazor a vymyslet opozicni smlouvu, proc by Zeleni nemohli zmenit nazor a jit do vlady a prijmou nekolik ministerskych kresel.

DJing cheb pako 1.6.2006 3:29

Subjekt psychiatrickeho zkoumani

juchelka je paranoidni lhar a haiselovsky tupon.

antal 1.6.2006 1:09

Támhle čtu, že Dalajlama chce na Číně autonomii. Kdyby o tom psal pan Doležal, "trefil" by se úplně stejně

k naší situaci, jako se svým zhodnocením výsledku kampaně u nás...

pysk 1.6.2006 1:05

První, kdo to zabalil v těchto volbách je Doležal...?

Ještě máte čas to stáhnout a aktualizovat. Nebo si válíte šunky někde na Kanárech a počítáte s tím, že po návratu budete rozdávat "rozumy"? Jestli to bude něco podobného tomuto článku, tak se ani nevracejte a pište tam o kráse moře, přemnoženosti energetických větrníků či invazi afrických uprchlíků - anebo konečně totéž pošlete i sem a bude stejně k naší věci, jako tento váš článek, že?

Jarda 1.6.2006 0:58

Stačila první věta a nečtu. S něčím tak starým jako je tento článek není třeba se zabývat.

Churchill řekl, že není nic staršího než včerejší noviny. Toto je předpředvčerejší zatuchlina. Jinak Doležalovy nalýzy čtu rád. Tady však ustřelil. Asi potřeboval odjet na dovolenou.

zbytecny text 1.6.2006 0:58

informacni hodnota: nula

Informacni hodnota textu: nula.RvRvRv