15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Zatracená smůla!

Pondělí je zjevně den, kdy čeští politici a lobbisté vyrážejí do restaurací, aby si trochu ulevili od namáhavé každodenní lopoty. Soudím tak podle toho, co učinili v pondělí právě uplynulé pánové Roman Janoušek, Tomáš Hrdlička, Boris Šťastný, Milan Richter, Pavel Bém, Rudolf Blažek a Vladislav Husák (možná i někdo další, vycházím z toho, co jsem si přečetl v Právu a Lidových novinách).

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 4.12.2011 23:07

Jestli to měla být schůzka, o níž

se nemělo vědět, pak všichni potenciální údajní účastníci jsou asi padlí na hlavu. Blbější místo mohlo být asi jen na václaváku u koně. Blbost by měla být v takovýchto případech trestná. Ale kdo by asi tak blbost za trestnou uzákonil, že?

J. Tolman 4.12.2011 19:57

F. D. Roosevelt údajně řekl:

V politice není nic nahodilé. Jestliže se něco děje, buďte si jistí, že je to tak naplánované.“ 

S. Maršálek 4.12.2011 19:34

To je lumpárna!

Co tam ten fotograf Blesku dělal?

V. Němec 4.12.2011 9:51

Hroši

Myslím, že je to veřejná provokace: my jsme stále tady, nescházíme se tajně, naše činnost neni ukončena, je netrestatelná a vy nám můžete.....

M. Prokop 4.12.2011 16:33

Re: Hroši

Scházení se vskutku trestné není, zatím.

Š. Šafránek 3.12.2011 16:10

Kdepak smůla.

Domnívám se, že šlo do velmi chytré P.R. této kmotrovské platformy. Tím, že je to jakoby odhaleno paparazzim, mohou si hoši plácat, co chtějí, ale ve skutečnosti jim šlo o to, aby se všichni dozvěděli, že nezalezli do kanálu, ale kují pikle. Jen se divím, že se do Obecního domu nedostavil posel z Hradu, patrně sešel z Královské cesty a zapadl na jedno k Tygrovi.

M. Havelka 3.12.2011 11:58

důležitost

Náhoda je prase. To říkal již můj dědeček. Nepochybuji o tom, že zrovna takovou náhodou jako se sešli zmínění pánové, šel kolem fotograf Blesku. On měl náhodou štěstí, oni měli náhodou smůlu. A tak se tím zabývá televize a všechny media mají bez práce o čem informovat. Občan má o čem přemýšlet, je o čem diskutovat, nějaká krise nebo hospodářská situace státu nikoho nezajímá. Naši novináři přeci vědí co je důležité. Jen možná, že důležité jak pro koho.

P. Hlosta 3.12.2011 11:05

Kdo s kým, o čem, pro koho

Kdo s kým, o čem, pro koho - televizní soutěž z dávných let. To mi připomněl článek, který popisuje každodenní realitu a ne výjimečnost. Není totiž vůbec výjimečné, že se politici, státní úředníci, podnikatelé, obecní zastupitelé, všichni dohromady i skupinkově scházejí. Tak nějak v přátelském duchu, jako by ani nebylo proč se škorpit, když už si to odbyli před médii. Lze ten jev sledovat napříč celým spektrem, všude tam kde jde o společný zájem.

Na to by nic nemuselo být špatné, kdyby výsledky hospodaření, kde se volič podívá, nebyly mizerné a nemizely značné sumy v neprokazatelných černých dírách korupce. Prostě je to náš Český klientelismus. Schopní schopně uchopují šance. Všichni máme stejnou šanci přece, ne?!

T. Kočí 3.12.2011 9:07

Zatracená

Jen pro pořádek.Politici nebo politikové?

Z. Rychlý 3.12.2011 13:50

Re: Zatracená

Jednoduše a jednotně - darebáci !

V. Kusý 4.12.2011 20:03

Re: Zatracená

I darebákové by mi nevadilo.Když jde o prasárny, musí gramatika stranou!