26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jiřina Slavíková 18.7.2008 15:10

samá nenávist a hloupost

z vašich příspěvku se na mě sáme nenávist a netolerance. Především z nich jako sláma z bot vyčuhuje nedovzdělanost a cítím z nich málo lásky k vlasti a i k ostatním slovanským národům včele s ruským lidem.

Jste plni zloby. Tato vám bere energii, kterou byste mohli věnovat vlasti a solidaritě mezi slovanskými národy.

Hrad 18.7.2008 14:31

Re: Re: Kdo se zbláznil?

Tak jsem se minulý rok toulal s přáteli na kole po kousku  Španělska. Na kole se většinou pohybujeme po venkově.  Vedle dobře obhospodřovaných sadů jsem viděl na poli pár zemědělských nástrojů(pluh), které by byly ozdobou každého skanzenu u nás. Pracovali s nimi lidé, kteří na nás hledí z fotografií ze začátku minulého století třeba z jižní Moravy. Také civilizace. Harpyje zde demonstruje že svět chápe prostřednicvím komplexně konstruovaných pojmů. Ani si neuvědomuje, že to co zde kvoká, nejsou dynamicky proměnlivé konstrukty, ale stereotypy, to v lepším případě, v horším předsudky. Ten pán se s vámi nebaví. Ani já se vás nechci dotknout. Tak dlouhý rybářský prut ještě nebyl vyroben.

rdu 18.7.2008 14:13

Re: používání soukromého auta ke služebním cestám je obecně nevýhodný podnik

Používání soukromého auta ke služebním cestám je právě velmi výhodný podnik, tím výhodnější, čím více tím autem jezdíte. Lehce si tak přivyděláte (po odečtení skutečných nákladů) desetitisíce korun měsíčně. Navíc je náhrada, tj. nezdaněný příjem. Proto to taky firmy nerady vidí a spíše poskytují zaměstnancům auta služební.

Harpyje 18.7.2008 13:48

Re: Kdo se zbláznil?

Zeměpísně patří ČR do střední Evropy, je ale součástí západní civilizace. Tak která jsou, prosím, ta západoevropská a ta česká kritéria, a čím se od sebe liší? Co se zde snažíte říct?

Jakub S. 18.7.2008 13:41

Ti padlí mohli být pohřbeni dááávno.

Stačilo vzít si je heim nach Reich. Ne?! Odpovězte, Doležale. Ne?!

On jim v tom někdo bránil?

Chucpe.

H-l-e-d-a-j-í-c-í 18.7.2008 13:38

Kdo se zbláznil?

Citát z článku pan Doležala „Občas to v dnešním západním světě vypadá, jako by se všichni zbláznili.”. To je pouze a pouze věc názoru. Pro mnohé občany ČR, kteří nevytáhli paty z vlasti, jsou události mimo ČR nepochopitelné. Naopak pro mnoho lidí, kteři žijí mimo ČR, jsou události v ČR nepochopitelné. Co je pochopitelné a co nepochopitelné je dáno kriteriemi, které se vytvářejí během života člověka v určité společnosti. A těchto společností je na světě hodně. Nedoporučuje se přenášet kriteria z jedné společnosti do druhé. Jestliže chtějí občané ČR nadále žít ve společnosti západní Evropy, tak se musí naučit ta kriteria západní Evropy. Je nesmyslem si myslet, že stamiliony občanů západní Evropy převezme kriteria 10 milionů občanů ČR. A to je ten obrovský problém občanů ČR, a ne těch stamilionů ostatních.

Sly 18.7.2008 13:08

Po dlouholete hybernaci

jsi jeste nepostrehl, ze uz je stvavych central, tech "hnizd hadich" vice nez jedna tobe znama SE, dokonce je to tak spatne, ze je pomyleni Cesi siri antisocialistickou propagandu i bez mrzkeho penizu. K tomu Slovensku, ja bych nejasal, nicmene proti koalici populistu socialnich a nacionalnich byla Dzurindova mirna kleptokracie skvela. Stesti pro Slovensko je, ze radikalni liberalni reformy nesou ovoce - Fico a Slota bojuji proti burzoazii resp. Madarum vicemene jen hubou. Rusky i zimbabwsky prezident maji oba spontanni podporu, s temi nekolika vytrzniky razne zatoci, je to v zajmu blaha obcanu. To je mozna duvod, proc vzorne demokraticke Rusko drzi v RB Zimbabwe zuby nehty. Aby je nemohli prehlasovat nedemokrati a lidozrouti z Volstrytu. Za ctvrte, mate krasnou rudopravni retoriku, USA maji vzdy zoldaky, pokrokovi soudruzi jsou vzdy partyzani, nebot se snazi dodavkami kokainu znicit imperialismus :-).

No tak aby ses zase nechal zmrazit, bolseviku, treba se probudis do sveta, kde zitra znamena vcera, nebo obracene...

hanskrtek 18.7.2008 13:03

Někteří dovedou hodiny blábolit, bla bla bla bla...

Jsem lehce na pochybách co nám měl tento výplod sdělit - opsání několika prý důležitých zpráv, několik standartních kopnutí do levice a na závěr silně jednostrané a emotivní výkřiky k situaci na Blízkém Východě a v Kolumbii, podobných výplodů může být napsáno třeba tisíc stránek a jaksi se nedozvíme nic

Jen mimochodem: 1) prodání strategické suroviny tomu, kdo víc zaplatí je volný trh v čiré podobě, který místní novinářská komanda přece tak milují

2) v Kolumbii nepůsobí jen FARC, ale i mnoho jiných povstaleckých a polovojenských organizací, mnohdy pravicových, které se chovají stejně jako FARC, na mnohé je napojena i vláda, která se opravdu nechová typicky demokraticky

3) na Blízkém Východě bylo mimo jiná zvěrstva rozbito dost dětských lebek, rozbíjeli je i ostří hoši s modrou davidovou hvězdou nebo Izraelem podporovaní fanatici, kdyby autor žil tak posledních 30 let v Libanonu, komentoval by jistě zdrženlivěji a jinak...

Buvol 18.7.2008 12:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

"Pokud živnostník zbohatne, rozšíří firmu, přijme zaměstnance, stává se automaticky podvodníkem a zlodějem?" Nestává .....

Buvol 18.7.2008 12:48

Re: Milý buvole, vzdělanost národa se zvyšuje tím, že se sníží náklady na vysoké školství.......Akce Konstantina von Neuratha vedla k tak vysokému stupni vzdělanosti v našich zemíéh, že v roce 1946 38% československé populace volilo komunisty...

Asi ne, protože nedovzdělaní pitomci volí zase jen nedovzdělané pitomce ...... a ti vládnou ....

karel.smíchov 18.7.2008 12:44

Re: hlavní je zajistit mír pro příští pokolení

soudružko Slavíková ,  jInak jste zdravá  8-o8-o>-

I. 18.7.2008 12:42

Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Jak jste došel k propočtu, že (podvodně) lze získat na cesťáky jen 200 - 250 tis a ne 1,8 mil?    Cesťáky za 250 tis nebyly  fingované  za 1,8 mil by byly, když šlo o to, poskytnout Čunkovi prachy na úplatky na MF  a taky nějakou odměnu za snahu? A jaké výdaje by v tom případě byly ? Máte zajímavého slušného účetního.   - Pardon, kdybych byl býval dočetl celý váš příspěvek , byl bych býval nereagoval, protože jste vůl. 

Modrobílá 18.7.2008 12:42

Re: Re: k LDN

LdNky nemají nic společného z domovy důchodců a penziony pro seniory. LDN je následná zdravotní péče hrazena pojišťovnami , (spadá pod ministerstvo zdravotnictví, )časově omezená na 3 měsíce. Domovy, penziony patří pod ministerstvo sociálních služeb. Myslím, že si ministr Nečas naběhl, tento problém patří Julinkovi, LDN i když často řeší sociální problém patří ministerstvu zdrav. tedy Julinkovi. LDNky jsou podimensované perosnálně, ani Rambo by nestačil, (dvě pracovnice) uspokojit potřeby 35 nemoucích pacientů. Vše je o penězích, ale pro zástupy úředníků, kteří na všech úrovních řeší sociální politiku, vymýšlejí nesmyslné předpisy,přestože nikdy takovou práci nedělali,  ještě více odhánějí zdravotníky od pacienta k administrativě, tak na tyto peníze jsou!  A věřte, že státní správa v této oblasti je placena dobře. Tam u toho ¨nemocného chybí každá ruka, když není, tak není.

karel.smíchov 18.7.2008 12:39

Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Ivane ! Pan Doležal ,moc mu nefandím ,ale tentokrát  má  80% pravdu !!>-

Sly 18.7.2008 12:37

Jedine Jurij Grigorijevic Paroubkov zatne tipec vsem revansistum

Bibabu 18.7.2008 12:29

Re: Re: k LDN

Doktore, co tady plantáš za nesmysly. LDN, neboli léčebny dlouhodobě nemocných, jsou větši placeny ze zdrav pojištění, pojišťovnami. Pokud jsou nějaké soukromé LDN ky je to stejné, snad připlácejí na nadstandartní služby, pokud je nabídnou alidé jsou ochotni je platit. Podle  zákona se jedna o zdravotnické, nikoliv sociální služby ..  3 měsíce platí klient 60 KČ, tak jako v nemocnici. Teprve po 3 měsících, se platba zvýšuje. Ono dříve, (znám to z vlastní zkušeností) chronicky nemocni odjeli na 3 i více měsíců do LDN, nemuseli to byt jen nemohoucí, často bývali mohoucí až moc, byli tam zdarma, jídlo, prádlo, voda, televize, rehlitace, vodo, elektroléčby, tam si pěkně ušetřili, pookřáli a pak jeli na zahraniční dovolenou, nebo dětem přispěli tučnou obálkou pod vánoční stromek.

PetrH 18.7.2008 12:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

Pokud živnostník zbohatne, rozšíří firmu, přijme zaměstnance, stává se automaticky podvodníkem a zlodějem? Takových lidí znám... Vaše ideologie, stavěná na závisti, orientovaná na zamindrákované neschopy, kteří zásadně vinu za svou neschopnost přičítají jiným, kdežto náhodný úspěch své genialitě, to je to, z čeho se mi dělá zle!

Mirek F. 18.7.2008 12:23

Re: Re: Re: Re: S omluvami se roztrhl pytel,

Definovat UCK (jejíž předáci teď Kosovo ovládají) coby obět Srbů by bylo vskutku pozoruhodné.

Buvol 18.7.2008 12:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

Živnostníky jsem nemyslel ....

Buvol 18.7.2008 12:20

Re: V něčem má ale pan Doležal pravdu! Přirovnání premiéra Topolánka k říšskému protektorovi von Neurathovi je opravdu hulvátství!

... a to by byla věčná škoda, hlavně pro místní zastupitele, kteří by nejspíš přišli o provize a i o pro místní občany, kteří by přišli o pietní (spíš pijetní) shromažďování neonacistů ....

Poklop 18.7.2008 12:17

Re: Re: Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Věřím,že byl udavač,protože takový aktivní blbec byl jistě na STB každý den,že už  ho museli prosit,že si chtějí odpočinout.

PetrH 18.7.2008 12:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

Nevím. Otevřel jste mi oči. Kupuju si chleba u podvodníka a zloděje, noviny u podvodníka a zloděje, auto jsem koupil také u podvodníka a zloděje, u dalších takových do něj kupuju benzín. Podvodnice a zlodějka se mi stará o chrup a jiná mě stříhá. Sednu-li do autobusu, zaplatím podvodníkovi a zloději. Poslechem jiných rádií, než jsou ta veřejnoprávní, podporuji podvodníky a zloděje. Jediní, kdo nejsou podvodníci a zloději, jsou tedy snad ve státní správě, ale celá vláda podle vás je také složena z lumpů. Jak s tím mám žít? Jak s tím žijete vy?8-o

Bibabu 18.7.2008 12:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

Buvol nemá natolik vyvinutou rozlišovací schopnost, aby to pochopil,  možná ješte tak na úrovní prodloužené míchy, Jirko vzdej to, rozdejte si to jinde.

Nomen 18.7.2008 12:15

Milý buvole, vzdělanost národa se zvyšuje tím, že se sníží náklady na vysoké školství.......Akce Konstantina von Neuratha vedla k tak vysokému stupni vzdělanosti v našich zemíéh, že v roce 1946 38% československé populace volilo komunisty...

Myslíte, že si Konstantin von Tallmann-Topánek přeje něco jiného???

Buvol 18.7.2008 12:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

Myslel jsem nějakou slepou masochistku .....

Hrad 18.7.2008 12:11

Re: Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Každý mladý nevzdělaný blb si může najít prostor nereflektovaného působení a vytvářet si tak pocit neomezené vševědoucnosti. Yrka je doplňkem této množiny. Jestli takoví lidé mají být budoucností tohoto světa? Yrko, každý starý blb musel být kdysi mladým blbem. Tvoje transformace blba na blba je úplná. Prozraď svým čtenářum, co tě vedlo na Cibulkovy seznamy?  Dostal jsi se tam díky svému věku určitě až po normalizaci. Kdo tam od tohoto období vstupoval, byl pragmatik. ;-€ Dotáhnout to na agenta a tajného spolupracovník je pro tvou halavičku výkon. Kdo si chce ověřit - tak Jiří Sál(alias Jirka-tak pěkné jméno pro mlsně se usmívajícího :-Pkonfidenta) 6.6.1946. 

http://www.cibulka.com/cgi-bin/osoby.exe?code=W

Tato adresa bude zřejmě hlásit chybu. Nezoufejte. Zadejte petr cibulka - ve všech jazycích.

Buvol 18.7.2008 12:11

V něčem má ale pan Doležal pravdu! Přirovnání premiéra Topolánka k říšskému protektorovi von Neurathovi je opravdu hulvátství!

Němci by se mohli urazit .... a ten válečný hřbitov v Chebu, na který už německý spolek dodal peníze, by si mohli vybudovat v Německu …

Koloděj 18.7.2008 12:10

Re: Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

 Jiří,nic nového pod sluncem, řekl kazatel.... .............ačkoliv země na věky trvá!  Bible svatá kniha ecclesiastes, totiž Kazatel.

Pejzlerka 18.7.2008 12:09

Re: Re: Učme se ruštinu-jazyk našich věrných spojenců

Zkuste  se důkladně  zbavit cizopasného  hmyzu,  apropó,  laskavě promiňte,  kdy jste se naposledy koupala, na  jaře?!

Poklop 18.7.2008 12:08

Re: Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Pro tebe jiříčku-pařez zůstane pařezem a vůl volem.