19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JaS 3.7.2008 22:23

"...cílem není zlikvidovat Jiřího Paroubka..."

...ale kultivovat politickou scénu - to přece spolu souvisí, ne? Jestli mají socani kultivovat politickou scénu, tak musí Paroubek od válu! Jen nevím, jak bude politickou scénu kultivovat Zeman.

Jurajda 3.7.2008 20:53

A co wehrwolfové,ti by šli?

Když ne národní gardu?

berg 3.7.2008 20:01

p.Doležal gratuluji,

Vy těm socblbům musíte ležet v žaludku, že jich tolik na Vás reaguje

Dlouhý 3.7.2008 21:03

Re: p.Doležal gratuluji,

Takže jim doporučme silné projímadlo a pan  Doležal může skončit kdesi v septiku!Jinak bych doporučil panu bergovi, aby si ujasnil v nějaké encyklopedii pojmy sciální (socializace ) a blb.Snad se mu podaří pochopit, že tyto dva pojmy nelze spojovat!Pokud nepochopí, tak již zbývá jen království nebeské!!!!

Snowy White 3.7.2008 21:45

Re: Re: p.Doležal gratuluji,

Bůh vám žehnej, Mr. Dlouhý. Konečně někdo uvedl věci na pravou míru

Kajda 3.7.2008 18:30

Pane Doležala,

 buď vám horko zatemnilo mozek nebo trpíte paranoiou.

„Rakouští vědci se slávou oznámili jako nová i svá zjištění ohledně chování československých politiků při vyjednávání v Moskvě,“ píše dále pan Nídr. Jaká drzost vůči vítězům druhé světové války! Své československé politiky máme právo kritizovat jen my, a ne nějací bývalí kolaboranti s Hitlerem. Je pozoruhodné, že Mladá fronta Dnes dokáže být v poslední době ještě odpudivější čtení než Právo.

Nejspíš jsme každý četli v MfD jiný článek. Nikdo se nepozastavoval nad kritikou rakouských historiků ohledně chování československých politiků specielně pak korouhvičky Ludvíka Svopbody, ale pouze sdělil, že "objev" Rakušáků je našim historikům již dávno znám. Chováte se jako blázen, když se jakýkoliv novinář byť jen otře o Rakušáky a sudeťáky, tak je hned osočujete a z Čechů (kterým jste snad i vy, nebo ne?) děláte šovinisty.

Buvol 3.7.2008 19:09

Re: Pane Doležala,

Rakousko je země úchyláků, namátkou jmenuji: Hitler, Eichmann, Kaltenbruner, Waldheim a řada šílených lékařů, která "praktikovala" v koncentrácích v nové době jsou to tzv. "rodinní vrazi" typu toho sklepmistra fritzla .. apod. Rakousko je taková "Země snivců", jak o ní psal Alfréd Kubín ve svém stejnojmeném románě .... představitelé takovéhle země, která "dala" světu tolik úchyláků, by si především měla odpustit hodnocení poměrů u sousedů .. měla by zkrátka držet tu sviu úchylnou hhubu !!

Buvol 3.7.2008 19:22

Re: Re: Pane Doležala,

.... a pan Doležal je zřejmě mentálně nemocný .. divím se, že s tím něco nedělá jeho rodina .. jeho dtav se evidenně rychle zhoršuje .. brzo se asi dočkáme tvrzení, že II. svět. válku zavinili Ceši tím, že dobrovolně nespáchali sebevraždu a neuvolnili jednou provždy "českomoravský prostor" vyvolenému národu německému .... nějak mu ovšem ndochází, že němce si v minulém století vyvolil Satan ..

Buvol 3.7.2008 19:37

Re: Re: Re: Pane Doležala,

Ostatně jak je stav pana Doležala vážný, je patrné z jeho "hodnocení" Zeleného Raoula ....

Buvol 3.7.2008 21:00

Re: Re: Re: Re: Pane Doležala,

... omlouvám se za překlepy, dal jsem to sem z PDAčka ....

brána 3.7.2008 17:47

Je dílo pana Doležala dokonáno?

Doležalizace tisku se zdá dokončenou býti.  Nezbývá než po putinalisaci volati musiti.

Radimka 3.7.2008 18:50

Re: Je dílo pana Doležala dokonáno?

Promiňte mi mé domovnicky dryáčnické výkřiky z dopolední diskuse.  Jsem mimoň. Vám rozumím tak padesát na padesát a sobě vůbec.

libero 3.7.2008 16:24

"Co ale vůbec nechápu, je fakt, že nelze zakázat, a to okamžitě, tu jejich Národní gardu"

Dokud si Národní garda jen říká, neozbrojuje se, nepere se, tak nevidím reálný podklad k zákazu. Jakmile by se jako NG začali chovat, tak to potom raz dva.

Patrik 3.7.2008 17:00

Re: "Co ale vůbec nechápu, je fakt, že nelze zakázat, a to okamžitě, tu jejich Národní gardu"

Ty nechápeš věcí,ale já se ti nedivím.Je prostě horko,ale tvým případě?Může za to horko?

Xury 3.7.2008 18:07

Re: Re: "Co ale vůbec nechápu, je fakt, že nelze zakázat, a to okamžitě, tu jejich Národní gardu"

Co takhle přidat nějaký argument místo těch blábolů.

bukowsky 3.7.2008 16:10

bananizace ČR pod taktovkou Tupolánka a jeho soukmenovců

i tak by mohla znít upoutávka.

Pravda, autor by musel mít v sobe krev a ne vodu a být svobodným duchem

libero 3.7.2008 16:25

Re: bananizace ČR pod taktovkou Tupolánka a jeho soukmenovců

A pro vás více obrázků, třeba jako v Blesku nebo Šípu.

Patrik 3.7.2008 16:56

Re: Re: bananizace ČR pod taktovkou Tupolánka a jeho soukmenovců

Podle tvých příspěvků,jsi přímo král Blesku.Libero,libero vem si čepici.

Sunny 3.7.2008 15:01

Langer ví...

Vypadá to, že Langer má k dispozici nějaký průzkum veřejného mínění a vyděsily ho preference NS:-) Takže co ji tak rovnou zakázat??? Jen nevím, proč by chtěl pan Doležal zrušit NG. A to srovnání s mladými komunisty podle mě taky dost pokulhává...

Ivan 3.7.2008 14:01

Obvyklé propagandistické bláboly.

Protože výsledky kontroly Wolfova hospodaření byly k dispozici (dokonce veřejně na internetu) už od roku 2006 a Topolánkovi poskoci o kontrole věděli, tak je jasné, že vydíral a sliboval Topolánek, protože jedině ODS by mohla prostřednictvím nějakého vhodného státního zástupce zastavit stíhání. To by Doležal měl vědět. (On to asi ví, ale jako propagandista musí  v duchu Svobodné Evropy lhát.)----- „Posuzujme – vždy případ od případu – zda dnešní obhajoba reformy je pouze nevědomostí a neschopností vidět souvislosti, nebo zpupností.“, říká Uhl.  A zakládejme za tím účelem revoluční tribunály, doplňuje Doležal.  S tím je třeba mimořádně souhlasit. Protože následky některých darebáctví mafie ODS nepůjde odstranit jinak, než odmítnutím práva zkonstruovaného úmyslně tak, aby hájilo lumpy. ---  Okupace Československa se nejvíce hodila USA, protož ty měly z úspěchu pražského jara daleko větší strach než Brežněv. Taky svou odpovědí (několik dní před invazí) na oficiání dotaz velvyslance, jestli stále uznávají platnost Jaltských dohod spustili invazi. (Když jsem se to dověděl, okamžitě jsem tehdy zrušil svou těžce vyjednanou cestu od 19. srpna za příbuznými na Podkarpatské Rusi, kteří se bez vlastního zavinění ocitli v SSSR, protože měn bylo jasné, že USA dávají SSSR souhlas s invazí.)

Jakmile se do zdravotnictví zavede kšeftování, je to konec s kvalitou. Prvořadou starostí lékaře by mělo být zdraví pacienta, ne kšeft. Jinak by se lékaři museli odměňovat až za uzdravení pacienta, ne za jeho léčení. (V obchodě si taky kupuji hotový funkční výrobek a ne pokus o jeho vyrobení.)

MK 3.7.2008 16:26

Re:

Takže USA vlastně způsobily sovětskou invazi do ČSSR. Toť logika kadeta Bieglera. Spojené státy americké vlastně mohou za všechno na světě, jak jinak. S tou zrušenou cestou do Ukrajinské SSR (to, že Stalin po válce sovětizoval Podkarpatskou Rus, zavinili samozřejmě taky Amíci) jste udělal velkou chybu. Naopak: měl jste jet a zůstat tam. Navždy.

pepino 3.7.2008 17:37

Re: Re:

Hele přestaň blbnout a začni myslet, to co zde píšeš je jen přiznáním k vlastní demenci.

libero 3.7.2008 16:26

Re: Obvyklé propagandistické bláboly.

Úpal, že? Požívejte tekutimy, volejte lékaře.

Patrik 3.7.2008 16:58

Re: Re: Obvyklé propagandistické bláboly.

Od tebe to moc vtipné není.Ty si vem hlavně prášek a neotravuj.

Xury 3.7.2008 18:11

Re: Obvyklé propagandistické bláboly.

Koukám, že jste zřejmě analytik mezinárodních vztahů, co? Rusové se museli ptát, jestli mohou obsadit Československo? Bože, odkud jste sem spadl?

Patrik 3.7.2008 18:42

Re: Re: Obvyklé propagandistické bláboly.

Neptali se,ale ujistili USA,že nepřekročí hranice do SRN.Přesto mělo NATO zvýšenou pohotovost.Americká ambasáda odmítla potom 22.srpna 1968  diplomatickou poštou poslat min.Hájkovi do New Yorku filmové dokumënty,že prý nesmí do toho zasahovat.

Kajda 3.7.2008 18:39

Re: Obvyklé propagandistické bláboly.

Tedy vy jste snad absolvoval VUML, jinak byste nemohl ani při nejlepší vůli napsat takovéhle bláboly. napsat

Pepino 1 3.7.2008 21:31

Re: Re: Obvyklé propagandistické bláboly.

Pánové,urážíte jeden druhého a přitom vaše znalosti i IQ jsou minimální.

Neo 3.7.2008 21:33

Re: Obvyklé propagandistické bláboly.

a nemate nekdy pocit, ze jste nekdo jiny?

Jura Jurax 3.7.2008 13:14

K tomu dopouštění se korupčního jednání

 Ono je to trestné i dnes, že ano.

No a osvěžte mi prosím paměť, ale já si opravdu nevzpomínám, že by nějaká firma byla odsouzena pro korupční jednání, ba i nějaký pracovník že by byl, a to ani ve vztahu ke státu ...

Takže něco otázek: Jak by se ta černá listina dělala? Že by do ní vřazoval soud nebo aspoň nějaká akční trojka nebo jen pověřený ouředník? A bylo by vřazení do ní možno žalovat? A když by stát prohrál, kdo by platil odškodné - daňový poplatník nebo ouředník, co vřadil a pochybil?