28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Luděk 17.7.2007 9:09

Čistá pravda

Vyroky Jiřího Dienstbiera na adresu Václava Klause zcela přesně pojmenovávají Klausovy činy a názory.Vystihují to,co vidí a slyší všichni nezaujatí spoluobčané.Klaus bude vždy lidi rodělovat,hlásat nenávist proti svým oponentům,klamat a lhát,vyhledávat nepřátele a utkávat se s nimi v půtkách nehodných prvního muže země.Svým nesmyslným bojem proti celé Evropě poškozuje zájmy země a dostává ji pomalu a jistě do izolace.O Dienstbierovi mluví jako o bývalém politikovi.K tomu,aby i on patřil do této jím vyslovené kategorie,chybělo jen velmi málo.Každý si vzpomene,o jaké hlasy to prosil pomalu na kolenou při třetí volbě a kdo ho do funkce prezidenta dostal.

Jan 17.7.2007 9:09

Re: já asi taky, ale:

Mne to zase tak nepali, protoze neziji v Cesku. Ale je mi lito me rodne zeme, ze by tam melo byt prezidentem dalsich 5 let neco takoveho, jako je Klaus.

Nicmene priznavam, ze pokud Klausovi opet (tak jako pred temer 5 lety) daji hlasy vsichni odeesaci i rudi komuniste v senatu i parlamentu, tak ma znovuzvoleni jiste.

Honza 17.7.2007 9:00

Re: Diensbier je menší zlo

Na vystoupení pana JD v "Otázkách" jsem se díval. Tak do sebe zahleděného a jednoduché a populistické cizí fráze opakujícího prezidenta opravdu nechci. K panu Koubovi a jeho poznámce o klimatologovi-amatérovi: Škoda, že nečtete alespoň prvních pár vět z toho, co pan prezident Klaus napsal. Je tam, že klimatologem není a věc z hlediska této disciplíny neposuzuje. Ale asi nelze všeobecně očekávat, že anonymní diskutucící na síti budou do věcí alespoň trochu zasvědceni, stačí když urazí někoho, kdo se nemůže bránit. Doporučuji se nejdříve zamyslet. S pozdravem amatérovi Koubovi. 

tomáš 17.7.2007 8:33

já asi taky, ale:

co třeba Buzková, Topolánková, Havlová, Paroubková, Snopková, Brožová, Emmerová, Volfová, Vondráčková atd. atd. Kandidátek je nepřeberně, jen si vybrat.

Chápu, že je těžké přiznat si, že VK bude presidententem ještě dalších 5 let, ale asi se stím budete muset naučit žít.

ok 17.7.2007 8:29

Re: Asi se budu opakovat, ale:

Schwarzenberg

klobouk 17.7.2007 8:12

jak to ten Dolezal dela,

ze kazdy den lifruje fundovane mineni o vetsine veci na svete ?

Jan 17.7.2007 8:09

Re: Re: Re: Re: Diensbier je menší zlo

Souhlas. Klaus je lepsi i nez Gottwald.

Ale stejne je porad Klaus dosti mizerny prezident.

Jan 17.7.2007 7:51

Asi se budu opakovat, ale:

Ani Klause, ani Dienstbiera, uz vubec ne Parkanovou. Takove trio zoufalcu je k smichu.

Co takhle nejaky seriozni kandidat - Svejnar? Halik? Nebo nekdo z ceskych vedcu - Illnerova, Holy? Kazdy z techto lidi prevysuje Vaclava Klause inteligenci, vzdelanim, rozhledem a jazykovymi schopnostmi o nekolik hlav.

ŽA 17.7.2007 7:50

všeználek je zcela přesný termín - pamatujete na singapurský model zdravotnictví???

ŽA 17.7.2007 7:35

Re: Re: Re: Diensbier je menší zlo

Jasně Klaus je lepší než Husák

PRASI DENT 17.7.2007 7:28

Re: Re: Re: Diensbier je menší zlo

SKRYTÝ bolševik  -  horší - VEŘEJNÉHO KOMUNISTY.......Co myslíte, v čem se prognostici v ústavu založeném na popud vedení SSSR  - ZDOKONALOVALI......

Bubik 17.7.2007 7:06

Re: Re: Diensbier je menší zlo

a čím Vám osobně ublížil;-) že Vás tak s..re?

Hlavně že jste měl radši prezidenty Husáka, Novotného a Gottwalda.......:-/

PRASI DENT 17.7.2007 6:04

Re: Diensbier je menší zlo

 NO horší než kLaus snad může být jen vyložený Borat, nebo Sarka Farka před polepšením.......

Kouba 17.7.2007 5:38

Diensbier je menší zlo

Diensbier je menší zlo!než klimatolog-amatéer:-/

Vasekpasek 17.7.2007 2:24

K panu Mitrofanovi

No abych pravdu řekl, pan Mitrofanov mě poměrně dost zklamal. Dlouho jsem ho považoval za jediného "čtitelného" komentátora Práva, který jakžtakž splňuje podmínky nezávislosti. A to tak, že snad jako jediný dokázal občas i kopnout do socdem. Nicméně připadá mi poslední dobou, že již definitivně přeladil na vlnu "Právo".

Odstaveček o paní Fischerové mě pobavil a nebýt to tak smutné, snad bych se i nahlas zasmál. Tato osoba se velmi ztrapňovala v Parlamentu a ztrapňuje se i nadále, bohužel. Má svůj názor, v pořádku. Ale její způsob prezentace a hloupé (a to prý žádný dotaz není hloupý) dotazy, to je vážně k pláči.

Hawk 17.7.2007 2:16

Re: Evropský komisař pro vnitro a spravedlnost Frattini prohlásil: „To, že bojujeme proti terorismu, neznamená, že můžeme zabíjet lidi.“

On  pan Schauble (na něhož Frattini reagoval), také perlí  http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=464019&tro5420_0_3

Petr H 17.7.2007 1:52

Re: Re: A to si ještě autor nevšiml,

To bychom si ale ze začátku měli definovat označení "všeználek".Klaus je vzdělaný a sečtělý chlap,Dienstbier(na Slovači Schuster) naopak negramotnost vzbuzující fach-idiot splňující literární předlohu Všeználka na 100%.Asi to má z hospody,tam se taky řeší a vyřeší kosmopolitní problémy lidstva,i když nevím,co točej ve Slávii,jestli tam vůbec chodí.:-)))

mik 17.7.2007 1:47

Re: Re: A to si ještě autor nevšiml,

jiste mas na mysli toho s vyboxovanym mozkem

mik 17.7.2007 1:46

Evropský komisař pro vnitro a spravedlnost Frattini prohlásil: „To, že bojujeme proti terorismu, neznamená, že můžeme zabíjet lidi.“

za chvili se fakt bude rikat: blbej jak evropskej byrokrat

Chris Kelvin 17.7.2007 1:25

Re: A to si ještě autor nevšiml,

Na tom Slovensku také předtím vládl jistý všeználek. Možná i proto to tam dopadlo takhle.... ;-P

Petr H 17.7.2007 0:49

A to si ještě autor nevšiml,

že Klausův mluvčí označil Dienstbiera za "bývalého neúspěšného politika",to by teprve byla stať.Jestli něco někdy reprezentovalo tu pověstnou "českou zaprděnost" tak je to natuty Dienstbier(spolu s Pithartem).Viděl někdo v těch zprávách Dienstbiera říkat"vždyť on se chová jak všeználek",to byla síla,co?Kyselej ksicht,mávání rukou,křivá huba...jářku,to je zaprděnec jak vínko.Ale abychom se nedivili,na Slovensku mají stejného alkáče Gašparoviče a jak se mu před volbou všichni chechtali.A dnes si drbou hlavu a nikam ho pro jistotu nepustěj.Takhle snad Kocourkov nedopadne,kristapána.

milkom 17.7.2007 0:38

Stojí to za přečtení

Pan Doležal boduje. R^