20.6.2024 | Svátek má Květa


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Svatopluk 2.6.2007 2:52

Re: Už to začíná být únavné

Domnívám se, že tyto články mají navíc sestupnou tendenci. Z pohrdání vším českým a obdivem ke všemu cizímu - (mf) dnes německému, je vidět, že ve "vyspělém demokratickém světě" v žádném případě vlastník neovlivňuje názory redaktorů, kteří mají absolutní svobodu v tom, jak zpívat jeho píseň.

starosta 1.6.2007 20:12

panu Doležalovi

V Brdeshn asi všicni nevědí, že iniciativa na základnu USA v ČR vyvolal poslanec (tehdejěí), na počár tku 90.let Payne z ODS. On se k tomu hrdě hlásí a dělaá v této věci poradce při propagaci ANO základnám. Takže ODS začalo, nikoliv ČSSD, lale jinak jsou to stejní hladoví vlčáci jako ODS  a teˇi jako zelení!!

Starý J. 1.6.2007 18:13

Re: Pravidelné DOLBLABO

To co píšete v závěru, jsem zde psal hned druhý den! Stačí, aby mluvčí kontrarozvědky dal k dispozici datum podpisu a mnohé dohady by se rázem vysvětlily.

Jinak ale nevím, proč píšete o směsici "všeho možného"? V tomto žánru - něco na způsob "JAK ŠEL ČAS" zapisuje , jak šly vlastně události za sebou. V TV je obdobný formát "168". Není to přece komentář k jednomu tématu, proto je to také opatřeno datumem jednotlivých dnů! Navíc ve většině odtstavců - u jednotlivých událostí, má poměrně slušný komentář!

nepolitik 1.6.2007 18:10

Ještě dodatek ke generálu Vackovi

Narodil se 29.8.1935. O roku 1985 velitel Západního vojenského okruhu. Takže je nutné se ptát na datum podpisu spolupráce s VKR. Rozhodně do roku 1985 byl i na nižších vojenských funkcích, kde VKR řídit nemohl.

nepolitik 1.6.2007 17:58

Pravidelné DOLBLABO

(Dležalovy bláboly) jsou směsicí všeho možného, což umožnilo tomuto grafomanovi napsat tak rozsáhlou stať. To, že neopomněl kopnout do Klause a zafňukat si nad poválečnými křidami spáchanými nad sudeťáky, je samozřejmé. Ale k jedné věci se chci přece jenom vyjádřit a to, že náš všeználek neví, že i generálové jsou nejprve obyčenými lampasáčky. Je jasné, že generál Vacek nepodepisoval spolupráci s vojenskou kontrarozvědkou jako náčelník generálního štábu, ale že ji musel podepsat mnohem dříve, jako obyčejný lampasáček, kterému právě tato spolupráce umožnila tak rychlý postup. Na to kdy to spolupráci soudruh Vacek podepsal se nikdo neptal. Nebo jste někdo slyšel datum podpisu spolupráce?

Hudec 1.6.2007 16:27

Re: souhlas s JW

Taky nevidím na Klausovi nic dobrého.

akibua 1.6.2007 15:56

slabota

pane doležale, dnes jste proti panu paroubkovi vytáhnul jenom návštěvu brd. nebyl tam prvním politikem, ale z vaší strany to je strašlivě málo. zklamal jste mě jdu hledat extrémní názory do halo novin.

Hrouda 1.6.2007 14:43

Pane Kolovrátku Doležale, běžte mezi lidi, možná i v lese by bylo hezky

Kdyby se příspěvkům páně Doležala dalo alespoň zasmát.

PS: Ale vzhledem k tomu, že je placen NP od počtu reakcí na jeho článek, tak ještě mnohokrát nás oblaží ....... svého rozumu.  

lordpavka 1.6.2007 12:33

souhlas s JW

P.Doležale,opravdu je už do očí bijící,jak nevidíte na p.prezidentovi nic dobrého. Je to průhledné a směšné,jak sám sebe pasujete do role Vševěda i co se týká té staré paní soudkyně,která by se svou nedůtklivostí neměla dělat nic,co se týká veřejnosti.MF Dnes píše,až na výjimky,ve stejném duchu jako vy!Rv

JW 1.6.2007 12:10

Už to začíná být únavné

Doležalovy články začínají být zajímavé pouze tím, kolikrát se rozpláče nad osudem sudeťáků a kopne do kotníku Klause nebo Paroubka, aby to bylo jakoby nestranné. To ostatní je vata. 

Petr Benes 1.6.2007 11:43

Koukam, ze Dolezal ma zas zachvat!

Spojit sudetaky a Teletubies, to chce nevsedniho ducha. I kdyz neco maji spolecnyho - nechceme je tady. :-)

asd 1.6.2007 10:55

Co chcete, Cato, jak známo

končil každý projev v senátu, ať už mluvil o čemkoliv, známou větou: Ostatně se domnívám, že je třeba zničit Kartágho.

Netvor 1.6.2007 10:47

Nic nového

Kdysi jsme jako ještě mladí přišli na zajímavou věc, že v každém ruském filmu musel jet vlak. Podobné je to v článcích pana Doležala. Sudeťáci jsou andělé a Paroubek satan.

Parvus 1.6.2007 10:21

Re: Pane Doležal dejte už pokoj z komunistama.

Domnívám se, že to je (u Doležala) obsedantně kompulzivní porucha.

Buvol 1.6.2007 10:21

Nechte pana Doležala být!

Vždyť on vlastně tím, že se pořád těch sudeťáků zastává a cpe je skoro do každého svého sebepitomnějšího komentáře, dělá záslužnou práci! Představte si, kdyby na ně nadával! Tak je budou mít všichni rádi! Takhle jich máme plné zuby! U nás je zkrátka lid obezřetný, zvláště když se mu pořád něco cpe pod nos a ještě k tomu s tak prapodivným nátěrem .....

Buvol 1.6.2007 9:59

Re: Re: Re: Žijeme každý v jiném světě?

Pochybuji, že je pan Doležal ženatý. Ten má rád jenom sudeťáky .....

Buvol 1.6.2007 9:56

Re: Re: Re: Pane Doležale,

Jak by také ne, když nejlepší obranou je útok ....

past 1.6.2007 9:48

Ale pane Doležale

už si zase cintáte na triko. Vy  mluvíte o panu Švejnarovi. Ale zachovejte objektivitu a řekněte také, jak se cítí na hradě pan Klaus "z moci komunistů".

to je jedno 1.6.2007 9:43

Ale jistě

Ale jistě, největších zvěrstev během druhé světové války se dopustili češi při odsunutí Teletubies.

Honza 1.6.2007 9:33

Zvěrstev na Němcích po válce nebylo dost,

když to někteří přežili a nezřízeně se množí. Měli být potrestáni a ne odsunuti.

tms 1.6.2007 9:12

Re: Nikdy!

To proto, že Lálá je žid.;-)

Meky 1.6.2007 9:03

Re: Re: Pane Doležale,

To je přece normální. Všichni tvrdí, že se chtějí jen bránit. Nikdo nebude hlásat, že chce napadnout jinou zemi... I Hitler se jen bránil před bolševismem, i Stalin se jen bránil před imperialismem, Izraelci se brání před Palestinci, Palestinci se brání před Izraelci, Amerčani se brání před teroristy...

Hariet 1.6.2007 8:58

Re: Re: Žijeme každý v jiném světě?

Doležal je v určitém směru omezený člověk, s tím musíme počítat. A nejen s tou neustálou atakou na svědomí Čechů vůči odsunu Sudeťáků. (Moje svědomí je v to směru čisté, nebyla jsem u toho. Byla jsem ale jako dítě u toho, když gestapo vyhrožovalo mému otci, že postřílí celou naši rodinu, že poskytl pomoc politickému uprchlíkovi). Na to nikdy v životě nezapomenu, pane Doležale. Asi žijeme každý v jiném světě.  A pan Švejnar by se mi také líbil jako prezident, je to podle mne velmi schopný člověk - po všech stránkách. Proč by mu mělo vadit, že vyhovuje i komunistům? Když jste se ženil, pane Doležale, také jste se ptal na to, jestli vyhovuje Vaše nastávající  kdekomu z příbuzenstva? Hlavně, že se líbila ona Vám a Vy jí.... A co kdo nato, Vám mohlo být ukradené. Tak je to i s návrhy na novou hlavu státu.:-/

Brmboš 1.6.2007 8:44

Pane Doležal dejte už pokoj z komunistama.

Už to vypadá na těžkou paranoidu a nemoc tohoto národa stále se někým strašit. Tu Ruskem, tu komunistama. K čemu to je když jste jim sloužil taky o co jste lepší než druzí. Vždyť jen podrážíte lidi, kteří svoji nečinností způsobili mnohem méně neštěstí než vy svou činností. A vaše kolaborace se sudeťáky na to už musí být žaludek. Přestaňte strašit nejsme malé děti. Pokud jde o mě ať si zvolí prezidenta kdo chce a pokud i pan Švejnar se stal dnes velkým antikomunistou musím ho jenom politovat a zeptat se jak to, že až dnes a proč soudruhu?

Petr H 1.6.2007 8:41

Přesně tak,

z pšonků si nikdo šoufky nedělá a zamotat do toho poválečný odsun hitlerovců je opravdu unikátní výkon.Nedá se nic dělat,je to fakt vůl.Heil Hitler.

Drakobijce 1.6.2007 8:11

jen bych chtěl podotknout, že z Poláků si nikdo srandu nedělá a

že dávat do souvislosti Teletubbies s druhousvětovou válkou je zhovadilost. Ale chápu, že každá příležitost pro germanofila je dobrá, že. 

Karel 1.6.2007 8:05

Nikdy!

Pan Doležal NIKDY nezklame, jeho oslí můstek propojující "komickou" historku s Teletubbies v PL a výsledky 2. světové války (ten pán nerad slyší, že ta válka nějak dopadla - pro Německo dost neslavně) a vysídlení říšských občanů žijících v Sudetech, je jedním z vrcholů jeho aktivistické žurnalistiky. Konrad Adenauer Stiftung zajištěno jistě i na další období a tak uslyšíme více...

Ada 1.6.2007 7:53

Re: Pane Doležale,

Já jsem byl taky v jakési armádě, ve které politruci zdůvodňovali existenci tisíců tanků obranou proti imperialismu...

Vodnář 1.6.2007 7:50

Re: kartágo musí byt zničeno !

Plný souhlas. Dnes mne pan Doležal přesvědčíl, že pročítat jeho články je ztrátou času a dnešním dnem končím se čtením jeho úvah.

:o)))))) 1.6.2007 7:41

Laska nebeska - mezi bolseviky

 Láska k myšlence komunismu, žárlivost a lísková rákoska stály dvaapadesátiletou Zoju Matušinskou život. Její přítel Josef Kodat jí totiž nevěřil, že chodí na komunistické schůze, podezříval ji z nevěry, a loni v květnu ji proto umrskal rákoskou. Pražský vrchní soud ho za to včera poslal definitivně na tři a půl roku za mříže.Třiašedesátiletý Kodat se hájil tím, že jeho družka chtěla smazat svoji vinu a několikahodinové bití proto požadovala. „Sama mi říkala: ,Nechci se s tebou rozejít, a musíš mě proto potrestat. Nejseš chlap a nikdy jsi mě nemiloval.‘ Působila tak na moje chlapské cítění,“ tvrdil včera před soudem Kodat s tím, že rákosku „donesla z práce Zoja“.Poučení z krizového vývoje v lásce a vztahu Josefa a ZojiMatušinská a Kodat se seznámili před třiceti lety v Lidových milicích, ale milenci se stali až předloni, kdy se setkali na stranické oslavě KSČM. Podle Kodata si oba vypracovali zvláštní kodex cti, který za různá provinění nařizoval tresty. Oba prý listině říkali z žertu Charta 7+7 a své společné zážitky zapisovali do deníku s názvem Poučení z krizového vývoje v lásce a vztahu Josefa a Zoji. „Je ke škodě soudu, že se s deníkem neseznámil,“ zlobil se včera bývalý milicionář.

Soudce Jiří Lněnička vzal Kodatovy argumenty do jisté míry vážně, a snížil mu trest za ublížení na zdraví z původních sedmi let na polovinu. Podle Lněničky je zvláštní především to, že „se poškozená nebránila útokům a bití strpěla“, a proto „se nabízí i verze obžalovaného, že o trest žádala“. Ke snížení trestu ovšem Lněnička sáhl především kvůli tomu, že Kodat podle něj „nemohl subjektivně předpokládat, že způsobí těžkou újmu na zdraví“.