26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vi 22.5.2007 7:44

Politická kultura

ŽALUJI "všechny mravní velikány" tohoto státu,pane Václave Klausi, Otče Halíku, Dane Drápale, pane Neffe, pane kardinále Vlku, pane Marku Ebene, pane Havle, paní Topolánková, paní Buzková, paní Šustrová, paní Kalenská kde jste, proč mlčíte , je :

Autor: vi IP: 84.148.90.xxx Datum: 21.05.2007 10:37

Po otázkách V. Moravce, ve mně sílí pocit, že někdo kryje pedofilní skandál, který sahá hodně vysoko. Policie je v rukou Langra a když se tak na něj podívám a případně i na Nečase nepůsobí jako chlapci s jasnou sexuální orientací. Zvláštní, že i ministerstvo spravedlnosti, jehož soudkyně Jaroslava Rézlová neoznámila existenci dítěte jež právně neexistuje, se od této kauzy distancovalo. I toto ministerstvo má v čele poněkud "zvláštního" člověka. Nic nového pod sluncem. V Holandsku měli svůj pedofilní skandál( Detroux) a jeden z vedoucích šéfů UNICEF (dětský fond OSN), dostal svých čtyřicet let za pedofilii. A také jsem získal dojem, že by se měla trochu provětrat činnost kolem pěstounské péče a vůbec, trochu více světla na tyhle ústavy, kde se pod rouškou péče o děti mohou skrývat různí, často vážení a otitulovaní pedofilové. Budou v tomto případě padat policejní hlavy" stejně nelítostně" jako v případech Čunek a Gripeny? Jak to slíbil pan prezident Klaus. Nebo tento případ za tichého mlčení všech "kultůrtrégrů usne"? Zůstane z celého případu jenom námět pro žertování sourozenců Gondíkových, nebo Ivana Mládka?

oculist 22.5.2007 7:07

Žertování o tom, zda Bém měl zahynout...

... místo onoho jiného českého horolezce, je nechutné.

zalozak 22.5.2007 3:53

pan autor jako obvykle zapomina souvislosti

Otazky ruske mensiny v Estonsku je take treba videt ve dvou rovinach. Jedna je historicka, kde Stalinuv terror a hratky s presuny obrovskych enklav obyvatelstva zpusobili existenci ruske mensiny. Tehdy, prirozene take vice privilegovane.

Druha je ovsem soucasna, kde v zemi kterou i ruska mensina pravem povazuje za domov (casto se jedna o 3-4 generaci!!!) jsou dnes staveni do role lidi s mnoha omezenymi pravy.  Z tohoto pohledu i pomerne banalni vec jako je prestehovani pomniku muze (a pusobi) jako ona povestna posledni kapka. 

Je jiste spravne ze se EU zastane sveho clena ovsem na druhou stranu by nam (a zejmena autorovi) nechut k ruskym imperialnim praktikam nemela zavirat oci pred docela hnusnou diskriminaci s podtextem etnicke cistky.  A jen tak mimochodem... Estonska komanda plne sdilela filosofii jejich nemeckych spojencu a to zejmena nazor na podradnost slovanskych narodu - vcetne toho meho a vaseho - pane autore.

Martin 22.5.2007 3:23

proc pan sudetak

se tak navazi do rusky mensiny v estonsku, vzdyt je presne tim a chova se presne stejne jako jeho milackove, kterym se strasne ublizilo a ktere porad nemame radi

clay 22.5.2007 0:25

člověk v tísni?

o důvod víc nepřispívat