8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.VÍZEK 18.5.2007 18:29

Vy to ještě nevíte?

Celých 38 let není pan Vízek komunistou. A byl jím krátce v 60. letech. Za svou činnost v KSČ byl touto stranou vyobcován a soudem (v roce 1974!) označen za antisocialistu, antisovětistu, který útočí na vedoucí roli strany a chce pomocí násilí zničit režim...  V téže době 99,9% nestraníků říkalo KSČ  opakovaně ve volbách ANO, ANO, ANO.   

PS: Vrah, který zabil dva lidi, uvařil je a upekl je už po 15 letech na svobodě, nevinný, čistý.  Pan Vízek se i jako mladý člen KSČ choval jako demokrat - ale prokazatelná fakta pro pana Ladislava N., jirku s. a další modré "bolševiky"  nic neváží.  Rudí - modří - prostě bolševici!  A navíc zbabělí !

jirka.s. 18.5.2007 18:27

Re: Re: Vízek

Pane Kubeši! Nerad Vám oponuji, ale s těmi starými dementy se mýlíte. Samozřejmě, že existuji a já jenom doufám, že chcípnou co nejdříve. Ale rozhlédněte se na 1.máje, co jich sebou bere vnoučata v pionýrských krojích. Vemte v potaz i ten jejich sice formálně zakázaný Komsomol, ale vysledujte si jeho činnost. Soudruh Francek je sice přesvědčen, že neonacisté jsou nebezpečnější než neokomunisté (jak tady někde vyzvrátil), ale to je jenom jeho zvrácená domněnka. Neonacisté jsou přesně zdokumentováni jedinec po jedinci, zatímco komsomolci vesele řádí dál, aniž by si jich všiml jediný policajt! Já bych to tak jednoznačně jako vy s těmi komouši neviděl!

jirka.s. 18.5.2007 18:19

Re: Ladislave,

A ke všemu být ještě mezi 6335 úhlavními nepřáteli státu, no to je opravdu k neuvěření!

Mimochodem pokud si stěžuješ, že nemáš kolem sebe slušné lidi, tak bude nejlépe si zjistit, proč od tebe všichni utíkají! Já si například na nedostatek podobných lidí kolem sebe nestěžuji!

jirka.s. 18.5.2007 18:11

Re: EU a NATO přivítá na levici raději KSČM ?

Jestli NATO či EU získá něco s Falmerem, to nevím! Spíše si myslím, že nic! Ale vím na 100%, co ztratím já, pokud to tady vezmou "demokraticky" do rukou soudruzi falmer, vondruška, grebeníček a spol. Minimálně otevřít svobodně hubu a v nejhorším případě i tu svobodu, protože ani v nejmenším nepochybuji o tom, že soudruzi na třídě Politických vězňů pilně monitorují veškerá média, včetně NP, a již si preventivně připravují seznamy všech potenciálních potížistů pro případ, až to tady zase hezky po gottwaldovsku převezmou do rukou. Jinak si totiž jejich existenci nedovedu zdůvodnit! Proč by vlastně udržovali takový zrůdný stranický aparát v chodu, pokud by nechtěli naplnit své stanovy, tedy násilně převzít opět veškerou moc.

Ze stanov KSČM:

4. Programovým cílem KSČM je socialismus,..... tedy něco s čím už jsme tady měli všichni co do činění přes 40 let, čeho se nikdy nedosáhlo a čeho se pouze zneužilo k uzurpování veškeré  moci. Je mi, Francku, naprosto jasné, že v tvém případě házím hrách na stěnu, ale momentálně mám prd/lajs co na práci a tak mi to nedalo a odpovídám ti. Ty sám se už nemusíš se žádným Ctrl + C(V). unavovat, tvých 6335 už tady všichni dávno a dávno známe! Čest práci, každé která je dobře placená!

Kubeš 18.5.2007 18:08

Re: Vízek

ještě nepochopil, proč má KSČM víc mandátů než lidovci a zelení dohromady.

Zcela jednoduše proto, že ti starci, kteří  se měli za minulého režimu lépe než ti ostatní, případně jsou dementní, že ještě nestačili vymřít.

F.VÍZEK 18.5.2007 18:05

Dostal rozum...

Paroubek nabízí ODS dohodu o předčasných volbách - jaro či podzim 2008. Tím vychází vstříc ODS a současné vládní koalici, ale sotva pánům Melčákovi a Pohankovi...

Ladislav N. 18.5.2007 18:00

Re: Komunista Vízek...

Doležal ne. Komunista Vízek určitě ano... ;-P

F.VÍZEK 18.5.2007 17:29

EU a NATO přivítá na levici raději KSČM ?

Levice i pravice se bude přetahovat vždy (nemusí to být jako nyní 100:100) a zůstává jenom otevřenou otázkou, kdo bude mít na levici nejvíce síly.  Vám se zřejmě zdá, že by tu nejsilnější pozici měl mít pan Filip a jeho KSČM.  Nevyčítám Vám to, máte na takový názor právo, máte právo jej prosazovat a dokonce i aktivně pro to něco dělat.  Máme demokracii a máme svobodné volby. Respektujte, že osm let byla vládní stranou ČSSD (4 roky menšinová pod kuratelou ODS) a 4 roky s většinou jediného hlasu (společně s KDU-ČSL a UU¨nií svobody) a nyní je nejsilnější opoziční stranou.  Nemusí to tak být napořád, ve svobodném světě "každý chvilku tahá pilku" a je to tak dobře.  Bude-li česká pravice jednat jak jedná a chovat se jak se chová,  pak není pochyb,  že posílí i KSČM.  Nejste pro Paroubka, můžete se dočkat a  posílit  může i Váš favorit Filip.  Pochybuji, že tím NATO a EU získá...

Yaroukh 18.5.2007 17:28

Co potřebují věřící?

Představa, že věřící člověk ke své víře potřebuje cokoli dalšího kromě Boha samotného, TÍM SPÍŠE NĚJAKOU SMLOUVU MEZI ČR A VATIKÁNEM, mi připadá legrační.

F.VÍZEK 18.5.2007 17:17

Pravdu mám - nemám - mám - ?

Když si vybavím záběry z prvomájových oslav (nejen Praha, Brno), řekl bych, že neonacisté jsou mnohem nebezpečnější než neokomunisté.  Ostatně v EU téměř ve všech zemích mohou komunisté legálně pracovat (fašisté nikde) a strach z nich nikdo nemá. To jenom naši "prrraví prrravicoví"   nedovedou nabídnout vlastní kvalitu, nedovedou se s KSČM utkat jak je v demokracii běžné - politickými prostředky, proto vytrvale straší a hodlají po bolševicku ( tentokrát barvy modré) jenom umlčovat, zakazovat, kriminalizovat (viz páni senátoři Štětina a Mejstřík).   Program KDU-ČSL a Strany zelených je pro voliče tak málo přitažlivý, že KSČM má více mandátů než obě strany dohromady.  Ještě že máme ČSSD, která hravě válcuje i KSČM i KDU-ČSL i Zelené dohromady...   Útoky ODS i médií na sociální demokraty rovná se vítaná pomoc pro komunisty!  Neusiluje právě o to náš milý pan Doležal?

Frant. Lukeš 18.5.2007 17:14

Vzkaz pro politologa Doležala

       Musím, bohužel, konstatovat, že ty Vaše komentáře již nejsou ke čtení. Nebylo tomu tak vždy, ale buď díky neobjektivnímu zaujetí (na to máte jistě právě), nebo jejich množství, které prakticky automaticky vylučuje kvalitu, je vskutku ztráta času je číst.

F.VÍZEK 18.5.2007 17:12

Ladislave,

nevím, kolik lidí by dokázalo kvůli principům za totality  prožít dvacet svých nejlepších let tak jako já (mimo profesi, na tvrdé dřině) a nevím, kolik lidí by se za demokracie dokázalo kvůli principům  "rozloučit" s pravidelným měsíčním příjmem kolem 40 tisíc - tak jako já. Nevím, nevím... kolik těch "slušnejch" máte kolem sebe ...  

Ivan Nový 18.5.2007 17:05

Rolfe,

Vy jste pro Paroubka?

F.VÍZEK 18.5.2007 17:04

Srovnávat je užitečné!

Když si vybavím záběry z prvomájových oslav (nejen Praha, Brno), řekl bych, že neonacisté jsou mnohem nebezpečnější než neokomunisté.  Ostatně v EU téměř ve všech zemích mohou komunisté legálně pracovat (fašisté nikde) a strach z nich nikdo nemá. To jenom naši "prrraví prrravicoví"   nedovedou nabídnout vlastní kvalitu, nedovedou se s KSČM utkat jak je v demokracii běžné - politickými prostředky, proto vytrvale straší a hodlají po bolševicku ( tentokrát barvy modré) jenom umlčovat, zakazovat, kriminalizovat (viz páni senátoři Štětina a Mejstřík).   Program KDU-ČSL a Strany zelených je pro voliče tak málo přitažlivý, že KSČM má více mandátů než obě strany dohromady.  Ještě že máme ČSSD, která hravě válcuje i KSČM i KDU-ČSL i Zelené dohromady...   Útoky ODS i médií na sociální demokraty rovná se vítaná pomoc pro komunisty!

Ladislav N. 18.5.2007 16:30

Re: Komunista Vízek...

Jojo, slušnejch komunistů tady máme sakramentsky málo... ;-D A jednoho Vízka, co agituje pořád dokola.

Ladislav N. 18.5.2007 16:28

Re: invektivy typu Gottwald, míní tím Paroubka

Ale Paroubek je takový malý a upocený novodobý... Goebbels. Ale klidně mu říkejte třeba Gottwald, ono to vyjde nastejno. ;-)

jirka.s. 18.5.2007 16:25

Re: Díky !

No, konečně máš příležitost se zamyslet, proč tomu tak asi je! I když vím, že po tobě chci něco z říše sci-fi!

F.VÍZEK 18.5.2007 16:23

Re: Policejní stát?

Sám a dobrovolně a bez nátlaku jsem odešel z ČSSD, protože jsem neuměl změnit věci, se kterými jsem se nedokázal smířit.  Na stranické půdě bylo řečeno víc. Poté jsem samozřejmě skončil jako poradce v parlamentu a tím se připravil o pěkný "balík".  Větší hodnotu má pro mne ale svědomí, čest i slušnost... Asi nejsem pro současnou dobu dostatečně  "zralý...

jirka.s. 18.5.2007 16:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PROSBA

V tvém případě by se zas až tak moc nestalo. Konec konců, tvůj nick je hezký nomen omen, děláš to za živa, posloužíš i po smrti!

jirka.s. 18.5.2007 16:19

Re: Nikoli pane Goebels vaše kydy se nestanou pravdivými těmito kecy.Re: ***

Docela by mne zajímalo, co je to za partičku, do které jen tak někoho nebereš!

F.VÍZEK 18.5.2007 16:18

Díky !

Je až překvapivé - protože snad na NP poprvé - , že někdo píše, že "nejdu na nervy", že "nemám zmlknout".  Potěšilo mě to.

jirka.s. 18.5.2007 16:17

Re: Re: Já se divím, ty se divíš, on se diví...

Ještě doporučuji List paní a dívek, Večery pod lampou a podobné. Pokud ti ovšem, soudružko Hodinová-Spurná nejde spíše o sexuální zážitek. Nedávno se tu Franta holedbal svou zdatností. To srdíčko  leccos naznačuje!

Rolf 18.5.2007 16:04

Vulgarity politologa Doležala...

Právě politolog B.Doležal, píšící neobjektivně a zásadně proti ČSSD, používá invektivy typu Gottwald, míní tím  Paroubka, nebo s oblibou užívá křupan , diktátor či tlučhuba. Nedí divu, že -náctiletí pak užívají na Psu paraprase, prase, řezník, puchejř. Toto je dílko politologa Doležala.

Anežka 18.5.2007 15:57

Re: Já se divím, ty se divíš, on se diví...

Pane F. Vízek, je to moc dobrý. Ráda vás čtu.V

Hrouda 18.5.2007 15:23

Jaké vulgarity budou od Topolánka následovat?

Topolánek mluví o Paroubkově zoufalství způsobem, jakým se za Charty mluvilo o ztroskotancích a zaprodancích. Nejsem nějaký zvlášť horlivý stoupenec někdejšího premiéra, ale tohle mi přijde přece jen krapet hnusné, mám akce kolem Charty v živé paměti. 

Topolánek má, jak bylo už často napsáno, manýry totalitního vládce, což opět projevil v několika vyjádřeních a přidáme-li k tomu ty starší, výsledek je nasnadě.

JUDA 18.5.2007 14:54

Re: Re: AKIBUO,

Pošlete Doležala do Kambodže, tam z toho národního usmíření zcepení.

JUDA 18.5.2007 14:47

Re: Církve nejsou od toho aby se v ně věřilo . Od toho je bůh

Církev to je taková školička pro úplatkáře. Zajdeš k sv.Tadeáškovi na Nám. Republiky a hodíš mu padesátikorunu. Pomodlíš se a vyslovíš svá přání. Tadeášek zaběhne za panenkou Marií a ve vhodné chvíli se za tabe přimluví. Marie se pak při stkání s Ježíškem nezapomene zmínit a je to. Ježíšek je součástí trojjediného a všemocného Boha. Bohužel ne vševědoucího, proto se mu musí napovědět. Ale bez příspěvku do kasičky to nefunguje. Bacha.

Buvol 18.5.2007 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: PROSBA

... ale žili jsme! V područí Němců by mnozí z nás nejspíš pohnojili pole ....

portwyn 18.5.2007 14:45

No, on ten střední zdravotnický personál

je taky placen podstatně hůř, než lékaři. A ať děláte svou práci sebelépe, třeba i naprosto skvěle, jako zdravotní sestra prostě nadprůměrný plat mít nebudete. To není zrovna motivující.... Navíc na lékaře si zdaleka tolik lidé netroufnou. Celkově vzato, ani trochu zdravotním sestrám nezávidím. 

O syndromu vyhoření psát nebudu, to je na jinou diskuzi. Nicméně na rozdíl od toho, co se mnozí domnívají, jistě žádná sestra nechce být vyhořelá a protivná. Jen někdy už jednoduše nemůžou.

eva 18.5.2007 14:39

Doležalovo mudrování

Hájení Topolánka před Paroubkem, no jestli by to jednoho nedojalo. Doufám, že se ODS nezapomene Doležalovi poděkovat a přidá i něco malého na přilepšenou.