11.5.2024 | Svátek má Svatava


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mik 3.4.2007 22:25

Rusko se pomalu, ale jistě vrací k brežněvovské politice

Myslim, ze v tomto bode se pan Dolezal myli, Rusko se vratilo k breznevovske politice jiz davno. Jen lidi si to nechteji pripustit.

Buvol 3.4.2007 19:13

Kdybych ti tak, ty lumpe stará

moh dát pořádnejch pár facek za to tvý, že ministr "schwarzenberg pochopitelně mluvil německy" .... mluvil německy, ale né pochopitelně, ale protože ten d ement, který vypadá, že má pořád kocovinu, neumí pořádně česky...

jv 3.4.2007 20:09

Re: Kdybych ti tak, ty lumpe stará

Samozrejme mluvil nemecky, protoze nemcina je na rozdil od cestiny svetovy jazyk. Pan

Schwarzenberg ovlada nemcinu, tak preci v Nemecku nezacne strc prst skrz krk. Ceske komouse nikdo nikam nezval, proto jim stacilo, ze  umeli jen cesky(ne vsichni poradne) a trochu rusky, kdyz se ozrali vodkou.

Buvol 3.4.2007 20:30

Re: Re: Kdybych ti tak, ty lumpe stará

(Y)

mik 3.4.2007 22:26

Re: Re: Kdybych ti tak, ty lumpe stará

R^

jdu jen tak kolem 4.4.2007 20:20

Re: Re: Kdybych ti tak, ty lumpe stará

Jo, nezapomenutelné "ja rozumněéééju".Nikdy neopomenuli blýsknout se touto znalostí ruštiny, asi tak, jako pan premiér svojí němčinou "Es kommt der Tag" (zajímalo by mne, zda i jinak zvládá němčinu tak, aby mohl tento exces omluvit tím, že mu to prostě jen ujelo, protože německy čte i přemýšlí - i když se dá s úspěchem pochybovat o tomtéž i v češtině, že).

AndyO 3.4.2007 21:18

Re: Kdybych ti tak, ty lumpe stará

sice neumí pořádně česky, ale Čech je větší než leckdo jiný. Koneckonců, vy jste si taky nedal nick Vůl, ale Buvol, ač v Čechách moc buvolů nežije.

Buvol 3.4.2007 23:26

Re: Re: Kdybych ti tak, ty lumpe stará

Z Vás mluví literatura.... myslím, že tomu pánovi prd záleží na nějakem Cesku. Prostě ještě nebyl ministrem ....

JAB 3.4.2007 18:36

Omyl s Wilsonem

Po prvé světové to byl právě wilson, kdo byl PROTI isolaci Ruska a také tam vypravil v době bolševiky zaviněného hladomoru (1921) potravinovou pomoc.

čulibrk 3.4.2007 16:51

ZELENÍ A DŽAMILA JEŠTĚ UMÍ

O ROMA VAKEREN!!!!:-D:-D

Stanley 3.4.2007 16:45

Všechno ví všechno zná :

Novináři nemají do čeho píchnout a tak si krátí čas pronásledováním fotbalistů !  Včetně Vás  pane  Doležale, jenž jste jistě velký znalec sportu a fotbalu zvláště !  Ostatně jako všeho  !  Jestli nás Rusové znovu schramstnou ?  Co je to za otázku od fundovaného novináře ?   Nebo naopak vidí dál a lépe než bájná Pýthie ?  Co nato  NATO  ??  Že by to nevadilo socdemákům chápu, ale ještě dříve JE  schramstnou   komouši  ! Jinak hnědý mužíčku nepřeceňujte své znalosti a nebuďte domýšlivý ! Nejste jediným psychoanalytikem u nás .   Proč  v Praze 1 nechtějí  S.Freuda nevím, ale věřím,že ze 160 Pražanů jistě někteří znají jméno a možná i dílo Sigmunda  Freuda,  Němce a Žida rodáka z Příbora ,světového psychoanalytika zemřivšího v r. 1939, který nebyl určitě žádný henlainovec a Čechům, potažmo Pražanům věřím NEVAD'I

proc pomnik? 3.4.2007 19:55

Re: Všechno ví všechno zná :

Freud se uz ve 4 letech odstehoval s rodici  do Vidne. Pobyval taky v Praze?Pusobil  ve Vidni  a zemrivsi je  v Londyne.

brok 3.4.2007 16:10

trochu reality

Především, raketová základna USA je pro ČR výhodná nikoliv tím, že by nás chránila (tomu nerozumím), ale rozhodně proto, že do hry přivádí dalšího hráče (USA), k již zúčastněným (EU, Německo, Rusko). Tím se stáváme "oblastí zájmu" více sil a je větší (alespoň o málo) pravděpodobnost, že bude jeden druhého hlídat, aby nezískal převahu.

Zelení nejsou stejní zelení jako např. v Německu. Jedná se o náhradu nebožky ODA a US, nikoliv o ochránce přírody (i když z rituálních důvodů tak občas vystupují). Je nepochybné, že nejvýše po dvou volebních obdobích odejdou také oni do zapomnění.

Neštěstím všech vlád (a samozřejmě hlavně voličů) po r. 1990 je to, že vítěz voleb nemůže vládnout. To vede k vytváření koalic, vesměs znemožňujících všem zúčastněným plnění  volebních slibů. V další volební kampani je pak nasnadě výmluva, že to koaliční partneři nedovolili. Bylo by nanejvýš vhodné zavést italský systém, kde vítěz získává automaticky většinu a je odpovědný za plnění svých předvolební slibů.

AeroKarel 3.4.2007 16:46

Re: trochu reality

Raději bych britský, jednokolové většinové volby. V nejhorším dvoukolové většinové.

Emil 3.4.2007 15:31

Dotaz

Skromný dotaz vševědoucím!"PRÁVO"je vládní,nebo božský denník?To jen že z něj autor tak rád cituje!Já bych se bulvárem nezabýval!Ale mýliti se je lidské.Děkuji.

p_m 3.4.2007 16:05

Re: Dotaz

Pan Doležal velmi často poukazuje na lži, podlost, zaujatost a jiné zákeřnosti v naší politice a mezi médii. Takže je vzhledem k zaměření Práva jakožto hlásné trouby nedemokratické strany celkem přirozené, že velmi často komentuje nesmysly v Právu zveřejněné.

Kay 3.4.2007 22:58

Re: Re: Dotaz

Vážený/á, vaším kategorickým soudům chybí to nejdůležitější-důkazy.Jinak lze vaše tvrzení považovat  též za nesmysl!Důkaz jste tentokrát poskytl sám!

jerry 3.4.2007 14:45

Oprava :nejvíce poslanců ČSSD si myslí, že umí rusky nebo slovensky

buďme rádi , že prozatím se tam ještě dostávají gramotní lidé. Někdo se svými jazykovými neznalostmi i chlubí , jako např.primátor Brna. Ten má teď na prohlížení Patroubkovu bichli. U ní ani nemusí namáhat mozek čtením.;-D

PRASI DENT 3.4.2007 17:54

Re: Oprava :nejvíce poslanců ČSSD si myslí, že umí rusky nebo slovensky

 NO, možná ta ruština bude ještě jednou dobrá k mání......Vedle angliny, vřele doporučuji.....

mik 3.4.2007 22:29

Re: Re: Oprava :nejvíce poslanců ČSSD si myslí, že umí rusky nebo slovensky

Doufam, ze toho se nedoziju

Kay 3.4.2007 22:48

Re: Re: Re: Oprava :nejvíce poslanců ČSSD si myslí, že umí rusky nebo slovensky

Tak to už na tomto světě dlouho nepobudeš!

steppenwolf 3.4.2007 12:44

maďarština

"Gyurcsányem" (čti: Ďurčáněm) je myslím správně. 1. osoba Gyurcsány čti Ďurčáň; někde jsem četl, že umíte pane Doležale maďarsky ... (?)

nepolitik 3.4.2007 12:16

Bez všználků jako je Doležal a Jelínek

by nebyla na psu žádná "pořádná" diskuse. Rv

Žulový Aston 3.4.2007 11:50

Ke jsou ty doby, kdy v blábolech tady dominoval Štěpánek

-nahradil ho Doležal...a loštické syrečky byl židovský produkt - a loštičtí židé díky Possaltovým předkům odešli kominem... Dolleschall je neskutečně nevkusný......Herr Dolleschall, es kommt der Tag! wie sagt Konrad Henlein und Mirek Topolánek.... 

Marat 3.4.2007 12:26

Re: Ke jsou ty doby, kdy v blábolech tady dominoval Štěpánek

 "Žulový" Astone,jen se tolik nevyvyšujte že jste žulový.Jste zřejmě z jiného materiálu.A to z materiálu nevábného velice měkého  a smrdutého. Měl by ste si říkat "Latrinový Aston".

Jihočech 3.4.2007 13:58

Re: Re: Ke jsou ty doby, kdy v blábolech tady dominoval Štěpánek

A, sudeťáček se ozval... Ten, který každého, kdo nepřizvukuje sudeťáckým požadavkům, nazývá hovnem, kterým je přitom on sám... (Y)

jirka.s. 3.4.2007 17:51

Re: Re: Re: Ke jsou ty doby, kdy v blábolech tady dominoval Štěpánek

Co kdybys ty si raději ohlídal tu svou "südtschechische mutter" Kuchtu, jinak to profesorku na knedlfakultě?

jirka.s. 3.4.2007 17:44

Re: Re: To je pouhá přesmyčka!

Správně má být ŽUMPOVÝ ASTON!

janoryna 3.4.2007 11:23

slivovice není zločin bruselu ale šlendrián české byrokracie.

když se unás ta slavná směrnice připomínkaval,nikdose ji asi neobtěžovalčíst a tu slivovici připomenout. takže žádný bruselský diktát, ale česká blbost za tím stojí. v bruselu ejjim tocelem fuk, ale když proti tou u násnikdonic nenamítal,tak to tam nechali. a jak to sleduju, bude hůř..

brok 3.4.2007 16:20

Re: slivovice není zločin bruselu ale šlendrián české byrokracie.

Určitě ne zločin, ale typická bruselská blbost. Zabývat se problémy jako jak nazývat slivovice, jestli je povoleno říkat rumu rum, případně jestli smíme postavit radar je nesmysl. Prozatím není EU státem, ale pokud by se jím stala (pokud se nepoperou Němci s Francouzi o hegemonii, tak se to dokonce může i stát), pak by měla ústava takového státu vypadat velmi podobně jako ústava USA, což znamená velkou autonomii jednotlivých států ve věci potravin, daní (státních ne federálních), justici (kromě federálních zločinů) i policii. Dokud ale EU není stát, může rozhodovat jen o "mezinárodním". Tedy nemůžeme používat název RUM, pokud to EU zakáže, pro lihovinu výváženou do ostatních států EU, ale co je doma a co vyvážíme mimo EU, je jen a jen naše věc. Kdyby nebyli naši politicci prředpo...ní, tak by se takhle přesně chovali.