6.6.2024 | Svátek má Norbert


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrH 27.3.2007 19:26

AeroKarle

Re: Re: Re: Předvolební billboard pro ODS::

Autor: AeroKarel IP: 82.208.2.xxx Datum: 27.03.2007 18:09

Ne, opravdu to nemá nic společného se současnou místopředsedkyní. Ale povídalo se to o jedné minulé, kozaté .......

Myslím, že nebyla prostitutka. Ale krásně to ukazuje zaběhané postupy v KSČSSD. Tzv. akce Olovo se připravovala na předsednictvu vlády. Podobnost s různými diskreditačními akcemi od Slánského včetně je jistě jenom náhodná...

VladaPing 27.3.2007 19:00

Soudruhu Vízku, naposledy jste publikoval v "Haló novinách"....

Příspěvek "Tvrdá slova o zdravi" v rubrice Publicistika  / 23. března 2006 / František VÍZEK.

Člověče, proč Vám (specielně Vám!) vadí spojení mezi ČSSD a KSČM, když jste schopen tak širokého záběru, že přispíváte i do žumpy, řízené Kojzarem? Děláte to z mamonu (nevím, kolik platí redakce za článek), jste grafoman nebo se pokoušíte KSČM "rozkládat zevnitř"? Pokud jste "rozkladatel", pak smekám před vámi klobouk (nenosím jej) a pouze lituji, že již před drahně lety uzavřeli na Haló novinách diskusní fórum.

Ono totiž bylo soudruhu Kojzarovi & comp. dost nepříjemné, že pár kvalifikovaných lidí bylo schopno během dopoledních hodin rozebrat jeho (a ostatní) články a s odkazy na skutečnosti je uvést jaksi do souladu se skutečností. Bohužel, soudruhu Vízku, kvalit soudruha Kojzara nedosáhnete - rozhodně podle Vás nebude pojmenován (Hanák) mluvnický tvar stupňování přídavných jmen.

1.) nepravdivý (ablativ?), 2.) nepravdivější (komparativ), 3.) nejnepravdivější (superlativ) a 4.) (kojzaritiv) "ani závan pravdy". Ovšem, děláte, co můžete (a umíte, že?).

 

F.Vízek 27.3.2007 19:22

Re: Milý pane,.

S panem Kojzarem jsem sváděl písemné boje někdy v 70. letech, ale osobně jsem s ním "tu čest" nikdy neměl.  Haló noviny jsem ke své škodě nikdy nedržel v ruce. Považuji to za chybu, ale nějak je ne a ne skousnout.  A k oslovení SOUDRUHU viz niže.

Ladislav N. 27.3.2007 20:34

Re: Vízek: "S Kojzarem jsem sváděl písemné boje...."

 ;-D ;-P - a teď pro něj píšeš, co?  Vízku, nedej se! ;-)

PetrH 27.3.2007 19:31

Re: Soudruhu Vízku, naposledy jste publikoval v "Haló novinách"....

No nevím, daleko od Kojzara není, čtěte zde:

http://neviditelnypes.zpravy.cz/uvaha-clovek-paroubek-0u2-/p_politika.asp?c=A060626_205516_p_politika_wag

Myslím, že se jeden od druhého nemá moc co učit.;-D

F.Vízek 27.3.2007 19:40

Petře H

Každý můj text je podepsaný a ke každému se proto hlásím. A čekám věcné reakce, případně žádné reakce. Ale umlčovat?  To jsem se nedal ani za totality... Tehdy jsem nebyl a ani nyní nejsem  anonymem - ani na těch internetových stránkách!   Zbabělost mi byla protivná odjakživa, Petře H. a  další a další ...  Vy jste mladší, doba se vyvíjí. jste opatrní. Co když se to zase "otočí" a za dvacet let třeba komunistická Čína "ovládne"  Evropu, že ?  Buďte opatrní !!!

PetrH 27.3.2007 19:52

Re: Petře H

Něco tak totálně servilního, jako tu vaši úvahu, jsem už dlouho nečetl. Připomíná mi to ódy na Gottwalda či Stalina.

A aby se to "neotočilo" tady u nás, případně aby se to naopak otočilo v Číně, pro to jsem ochoten udělat maximum. Čímž nemyslím lezení do řiti potenciálnímu diktátorovi.

F.Vízek 27.3.2007 20:01

Re: Re: Petře H

Evropa bude mít v roce 2050 pouze kolem 400 milionů obyvatel  a Čína skoro čtyřikrát tolik.  To se bude těžko "ohýbat", že?  A ČR ? Někteří se bojí, že sotva 8 miliony....  Snažte se s tím něco udělat.  Já se snažil a výsledek - 13 vnoučat.  Buďte lepší !

Ladislav N. 27.3.2007 20:30

Re: Re: Re: Petře H

Kvantita předstihla kvalitu... ;-D Vízci se množí jako potkani! Stačí jim nasypat zrní... ;-P

mik 27.3.2007 22:19

Re: Re: Re: Petře H

V rusku maji miista dost ;-D

Iva 27.3.2007 19:00

Doležal a ČSSD

Pan Doležal si udělal z nevraživosti k ČSSD svůj program. Nedivím se. Když vidí kam to dosáhl jeho kolega taky redaktor z MF. Ale pozor místo mluvčího vlády je už obsazené. Asi nadával víc tak byl odměněn

PetrH 27.3.2007 19:14

Re: Doležal a ČSSD

Pan Doležal nenávidí skoro každého. Je to jeho denní úděl. Ale občas se mu nějaká analýza povede.

VladaPing 27.3.2007 18:38

35% občanů v loňském roce k parlamentním volbám nepřišlo

Soudruhu Vízku, mnozí dokonce ani přijít NESMĚLI!!!!

Viz volební zákon - voliči musí být 18 let v poslední den voleb!

Můžete mi kvalifikovaně vysvětlit rozdíl mezi možností volit 95letého starce a nemožností volit17ti letého studenta?

Pokud tuto otázku zvládnete, pak Vám vřele doporučuji obrátit se s nabídkou přijetí zaměstnání ve funkci tiskového mluvčího na kteroukoli pojišťovnu, vlastnící licenci na pojišťování "povinného ručení". Zajisté by se Vám povedlo nám, ignorantům, vysvětlt, proč se výše povinného ručení odvíjí od zdvihového obsahu pojištěného automobilu?

F.Vízek 27.3.2007 19:16

Re: 35% občanů v loňském roce k parlamentním volbám nepřišlo

K volebnímu zákonu podají vysvětlení zákonodárci. Znáte-li svého senátora (poslance), hrrr na ně!  A pokud jde o oslovení SOUDRUHU, pak vězte, že nešlo pouze o stranické oslovení. Soudruhy- soudružkami byli před rokem 1989 všichni: v armádě, u bezpečnosti, ve školství, všichni občané v úředním styku, v odborech atd. Chcete důkaz ? Požádejte rodiče o nějaký písemný materiál z té doby : z pošty, z banky, z bytového podniku, od kteréhokoli úřadu, od zaměstnavatele ...  Soudruhem byl tehdy Václav Havel, Václav Klaus i třeba pan Štětina.  Nyní toto docela pěkné slovo nespravedlivě nabylo lehce urážlivý podtón ... To jste mi chtěl svým oslovením vzkázat?  Proč?  Skoro 40 let "boxuji" s totalitou, takže ironii adresujte někomu jinému... Zdraví F.Vízek

PetrH 27.3.2007 19:22

Václav Havel ne

pro toho a jemu podobné disidenty měli oslovení občane, pokládali to za urážku. Tedy v dobách, kdy je zrovna neoslovovali zadržený, vyšetřovaný či odsouzený. Jo, že vy jste byl soudruh i po vašem "slavném" soudu, nepochybuji ani na minutu.

F.Vízek 27.3.2007 19:25

nepochopil? Rád zopakuji!

Soudruhy- soudružkami byli před rokem 1989 všichni: v armádě, u bezpečnosti, ve školství, všichni občané v úředním styku, v odborech atd. Chcete důkaz ? Požádejte rodiče o nějaký písemný materiál z té doby : z pošty, z banky, z bytového podniku, od kteréhokoli úřadu, od zaměstnavatele ...  Soudruhem byl tehdy Václav Havel, Václav Klaus i třeba pan Štětina.  Nyní toto docela pěkné slovo nespravedlivě nabylo lehce urážlivý podtón ... To jste mi chtěl svým oslovením vzkázat?  Proč?  Skoro 40 let "boxuji" s totalitou, takže ironii adresujte někomu jinému...

PetrH 27.3.2007 19:41

Re: nepochopil? Rád zopakuji!

Vážený soudruhu, H***O!!!!!!

Jestli myslíte, že rudě napsaná lež se stává pravdou. jen potvrzujete můj názor. Lidem, které bolševici kriminalizovali, soudruhu neříkali. Jo, věřím, že vám ano.

Ladislav N. 27.3.2007 18:26

Koukám, že komunista Vízek dostal "stranický úkol"...

... zas*at to tady jeho tlustě vytištěnými bláboly... Vízku, přidej, a nezapomeň si na OSA Nostra odvést poplatek za kopírování pořád dokola... ;-D

F.Vízek 27.3.2007 18:37

ANO,

Ladislav N. nikdy nezklame: myšlenky se ne a ne dopustit! 

A jenom pro něho (ostatním se omlouvám) znovu připomenu, jak SOUD (!) za vlády KSČ hodnotil komunistu  Vízka: F.Vízek napadal vedoucí úlohu KSČ, vstup vojsk na různých aktivech a shromážděních označoval  jako nezákonný čin a okupaci, scházel se s delegáty tzv. Vysočanského sjezdu. Byl jedním z představitelů tzv. pravice v okrese a městě Jablonci n.Nisou a jako takový na různých shromážděních a to značně širokých vystupoval a to velmi aktivně proti vedoucí úloze KSČ, ačkoliv vedoucí úloha KSČ je jedním ze základních politických principů našeho státu (čl.4 Ústavy). Velmi ostře až hrubě vystupoval i proti spojenectví s SSSR, ačkoliv i toto patří k základním principům našeho státu (čl.14 Ústavy). Vystupoval dokonce i na obranu tzv. dopisu 2000 slov, který byl zaměřen přímo k rozbití socialistického státního zřízení za použití násilí. F. Vízek nesplňuje předpoklady pro výkon práce učitele, protože svou činností narušil socialistický a společenský řád a nemá proto důvěru potřebnou k zastávání dosavadní funkce. Nemůže být na učitelském místě a nemůže být zaměstnán ani na jiných pracech ve školství, např. jako školník, nebo topič, neboť jak známo i ti přicházejí do styku se školáky a možnost negativního působení na školní mládež by zde měl též. Konec citátu z rozsudku z roku 1974.  Jak snadné je bojovat s komunismem nyní a stát se tak levným hrdinou, anonyme pod zn. Ladislav  N.

PetrH 27.3.2007 18:48

Re: ANO,

Ano, jen na téhle diskusi je to už dobře potřetí. Nechtěl jsem to zatím komentovat, ale už jste s tím trapnej. Takových nás bylo a ani jsme předtím nelezli do KSČ. Vy jste byl v KSČ, pak v kamenolomu a teď máte o 25 % vyšší penzi než Zeman, to už taky víme. Můj tchán byl na uranu, kam se dostal díky vašim soudruhům, a penze si prakticky neužil. Místo neustálé propagace socialismu s jakoukoliv tváří byste se měl do konce života stydět, čemu jste napomáhal a čemu jste ochoten napomáhat dál!

F.Vízek 27.3.2007 19:28

Re: Re: ANO,

Za opakované texty jsem předem avizoval OMLUVU !  Zkuste je příště prostě ignorovat. Šlo by to ?

PetrH 27.3.2007 19:56

Re: Re: Re: ANO,

Šlo. Takže se na vás od teď vyignoruji a jdu domů. Nebudu zbytek večera trávit zrovna s vámi, beztak jste poslední novou myšlenku napsal kdovíkdy, nemluvě o tom, že ani to, co kopírujete pořád dokola, nebylo nové ani před lety, nemá smysl čekat, že zrovna dnes z vás cokoliv nového vypadne.

F.Vízek 27.3.2007 19:50

Re: Re: ANO,

STATEČNÝ  TCHÁN  A  DOCELA  ZBABĚLÝ  ZEŤÁK. I  jméno zapírá a za vlastní myšlenky se zřejmě stydí. Nebo nechce být pod kontrolou veřejnosti jako F. Vízek ?  Potom se ovšem může docela bezostyšně vydávat za potomka kohokoliv...  Doufám, že Vás se to netýká, že jenom sbíráte odvahu "jít s kůží na trh".

PetrH 27.3.2007 20:02

Re: Re: Re: ANO,

A už dost. Vízku, jste normální bolševická S*V*I*N*Ě!!!!!!!!Nedám se často vytočit, ale vy jste normální lidská kreatura. Oháníte se tu svým jakýmsi soudem a tváříte se, že jste jediný spravedlivý. Pardon, vy a spousta dalších soudruhů. Myslel jsem, že je to z pouhé blbosti, ale vy jste skutečně do morku kostí zkaženej a zlej!

jirka.s. 27.3.2007 18:49

Re: ANO,

Franto, na tebe se asi opravdu přeptám v Reflexu pan profesora Höschla, protože Chocholoušek by na tebe byl asi krátký!

F.Vízek 27.3.2007 19:32

Re: ANO,

Za opakované texty jsem předem avizoval OMLUVU !  Zkuste je příště prostě ignorovat. Šlo by to ?

Stanley 27.3.2007 18:23

Tak si myslím ...

  Zajímavý výraz,který mě zaujal -  latentní občanská válka !  To již jsem někde slyšel, že by měl pan prezident nakonec pravdu ?  Co se týká socdem.  ,nepíše Doležal nic nového a co by taky psal, když všichni myslící lidé, kteří nemají klapky na uších a očích , dobře vědí, jaký je soudruh  Paroubek !  Možná, že to ví i dost sociálních demokratů, ale bojí se vůdce a nevědí co s tím, jak prý říká Křeček !   Jinak si ještě myslím, že nenávist Paroubka vůči Topolánkovi a ODS začíná být  patologickou !  Otázka radaru !  Tak tady jak Doležal píše ve svých pravidelných intencích o necitlivé české politice vůči Německu a Rakousku prý po 2. svět. válce, mi jen říká a napovídá, ať  ten radar tady  stojí  !! Američané, byť by jich bylo třeba  jen 200, nikdy nenechají své hochy na  holičkách a věřím tím i nás !

F.Vízek 27.3.2007 18:16

Budeme si muset zvyknout

Český národ (resp. občané ČR) není majetkem žádné politické strany a žádná strana nemůže tvrdit, že jej reprezentuje bezezbytku. Vždyť dokonce 35% občanů v loňském roce k parlamentním volbám nepřišlo a když si uvědomím, že pro ČSSD bylo na 33% lidí (o hlasech pro komunisty nemluvě), je zcela mimo mísu každý pokus umlčet, ukřičet či ironizovat levici, zejména když i v nejvlivnějších zemích Evropy hraje prim.  

A nepatří-li český národ žádné straně, potom si musíme zvyknout na to, že u nás i v EU jsou vedle konzervativců, liberálů, republikánů, demokratů občanských,. křesťanských, sociálních atd. atp. - i komunisté.    Volič si vybere!  Je dobře, že Ústava zaručuje VŠEM všechna práva,  zejména i ta politická. 

Proto je úplně v pořádku, že proti sobě stojí rozličné doktríny, rozličné vize, že se staví argument proti argumentu a hledá se rovnováha ...  Svět je rozmanitý a právě to zajišťuje jeho krásu a "dýchatelnost" v něm.  Ale co se děje v Česku i na nejvyšší úrovni (o médiích ani nemluvě) ?    Argumenty se mnohdy a u mnohých nahrazuji nadávkami, vulgaritami, útoky na osobu s odlišným názorem - čili se praktikuje bolševismus jako hrom: s odpůrcem (kdyby to v EU šlo)  tak nejlépe na šibenici !   "Nět čelověka, nět probléma" říkal už Stalin a věděl, že s oprátkou (bodákem) v ruce přesvědčí nejrychleji...  Chceme to vracet ? Nepoučili jsme se ?  Hrrr na člověka místo na MYŠLENKU ?  

PetrH 27.3.2007 18:31

Re: Budeme si muset zvyknout

A proč tu nejsou i fašisté a nikdo je nezve do vlády? Určitě bychom si taky zvykli!

F.Vízek 27.3.2007 18:55

Re: Re: Budeme si muset zvyknout

Svět to jistě ví a jistě také  ví, proč se v boji s fašismem a nacismem dokázal spojit i s komunisty. Zkuste si přečíst něco např. z Churchila. Možná porozumíte a pochopíte.

Znovu připomenu, že poprvé jsem jako ani ne šestnáctiletý ( únor 1956) slyšel od komunisty číslo jedna  N.S. Chruščova odsouzení Stalina, odsouzení nezákonností a komunistických zločinů  a pozoroval, jak pozvolna (byť nedůsledně a neúplně) všechny  země sovětského bloku začaly rehabilitovat nevinně odsouzené, propouštět politické vězně, odsuzovat nezákonnosti, kritizovat Stalina (u nás Gottwalda)¨, takže - jak se mi zdálo - dostaly rozum.  Bylo v tom dost naivity, ale dojem na mě udělalo, že komunistické strany samy od sebe zahájily očistu, ke které je nikdo nemohl donutit.  Měly všechnu moc, všechno pod palcem ( i armádu a bezpečnost, u nás dokonce Lidové milce jako "ozbrojenou pěst")... přesto si sypaly "popel na hlavu".   Zřejmě uvnitř těch stran nebyli jenom zločinci, že? Zřejmě to v nich muselo být vybojováno, ne? Zřejmě i v nich "něco kvasilo", že?   A že 60. léta skončila,  jak skončila ? Inu pět armád v ČSSR a pozor: i poté - po okupaci - u nás bylo více než 1600000 komunistů !   (Pro stovnání: dnes má ODS zhruba 25 tisíc, ČSSD snad kolem 18 tisíc).  A jak probíhaly volby?  Až 99,9% říkalo ANO.