28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 23.2.2007 10:11

Re: Jeleny, septiky a podobné berme jako kašpary na pobavení

.....septika!

AeroKarel 23.2.2007 10:11

On má Palata

ve zmíněném článku i pár dalších pitomostí, jako například, že druhá světová vypukla kvůli koridoru do východního Pruska, nebo že Česko brání volnému pohybu pracovních sil v EU. Dotázán, jak to míní, vysvětlil že tím, že souhlasíme s bezdůvodně nízkými platy !!!!!!

Eurohujer první třídy!

ok 23.2.2007 9:46

cesty pro sedlaky

Pane Doležale, doporučuji vaší pozornosti fakt, že soukroí vlastníci půdy mají svoje pole dodnes prakticky nedostupná díky zničeným a dodnes neobnoveným cestám. Taky dobrý komunitický trik, který znemožňuje běžné využití pro "malovýrobu", zasazení stromů na okraji pole atd.

Dodatek 23.2.2007 9:36

Jeleny a podobné berme jako kašpary na pobavení

A jak říká klasik:Každý chlap je dobrý alespoň k tomu, aby sloužil jako odstrašující příklad... za chlapa dosaďte politika, novináře, učitele, policistu, soudce. ....

ok 23.2.2007 9:36

islamiste v Alziru

Snad by stálo za to prozkoumat, proč vítězí islamisté v Alžíru, civilizované bohaté zemi, kde nežijí žádní magoři, ale vcelku sympatičtí slušní lidé.

Tam se dá najít odpověď "jak to dopadne".

No,takhle: 23.2.2007 9:34

V Blesku ano,to máte pravdu

V serioznějších tiskovinách pravdu nemáte. Je jich málo, vím, nicméně jsou. faktem je, že "lidi" zajímá spíš Blesk a Nova, to je dost tragedie...

Žulový Aston 23.2.2007 9:33

Re: Noví socani

A od koho, prosím?

Rocky Pantalone 23.2.2007 9:15

senátor Přemysl Sobotka se zachoval naprosto logicky

jinak by se zařadil do společnosti Hnědých Zemanových kufříků, Kořistků, Ploců, Hybáškových apod.

Hariet2 23.2.2007 9:13

Re: Re: nastupoval do funkce Klausova šéfporadce

Teplé místečko na NP - psovi. (Omluva za překlep v předchozím příspěvku).

Hariet2 23.2.2007 9:11

Re: nastupoval do funkce Klausova šéfporadce

Pan Doležal je skutečně expert. Během svých umanutých "moudrostí" dovede urazit kdekoho. Od zemědělců až po prezidenta klause... Hlavně, že má na NM teplé místečko K.H. Borovského na něj - tobyl PAN novinář. 

S/kep/ticus Maxi/m/us 23.2.2007 9:01

Co to je za nesmyslné fňukání?

Někteří novináři za celou svojí novinářskou kariéru nenapíší ani jeden dobrý článek a publikují pomluvy bez problémů, protože je to vyžádáná placená propaganda. Neviditelný pes je takových individuí plný a jakpak jim to krásně prochází. Špatný článek novináře rozhodně nediskvalifikuje a dnes má šancí kolik si umane.

Mirek 23.2.2007 9:00

Re: Pane Doležale, už jsem si zakázal

Zdravý rozum si dokáží zachovat i někteří socani, jak víme.

Mirek 23.2.2007 8:58

Noví socani

Nevěřil byste, kolik lidí si nepřeje pomalu, ale hodně rychle. Nechat zkrachovat firmu a před tím převést aktiva na jinou firmu, to je praxe Nových Čechů a jak vidět, Paroubkovci se učí rychle.

joska 23.2.2007 8:57

Sv.Vít

Proč mám platit návštěvu ?Chrám S.Víta má sloužit k bohoslužbám a není žádnou atrakcí,aby se zde platilo vstupné.Pokud církev nemá na údržbu,tak ať se vzdá svých požadavků .Pokud bude sloužit chrám k modlidbám bez vstupného,ať je třeba ve vlastnictví církve.

TBB 23.2.2007 8:56

Pane Doležale, už jsem si zakázal

číst Vaše příspěvky, ale dnes jsem se kouknul a souhlasím s tím, co vyslovil již jiný komentátor. Pokud jste byl před 15 lety vedoucím poradců V. Klause (a jak mu nefandím), tak v sobě nesete příznaky minulých křivd.  Ale hlavně mi tak v souvislostech připadá, že se podobně jako VK pasujete na jediného génia našeho lidu. Občas by něco dostudovat prospělo, ne všichni mají patent na vše (tedy s výjimkou Lenina, Stalina, Kim-Ir-Sena a jeho synka, pak pár vůdců ve střední Asii, libovolný počet vůdců v Africe). Z Vašich komentářů mám podobný pocit, jako u VK, všechny kolem poučíte, větší část z toho nedokážete a ještě Vám za to někdo zaplatí. Na závěr podotýkám, že nevolím ČSSD ani nikoho jiného, hodlám si zachovat zdravý rozum.

Brmboš 23.2.2007 8:52

V tomto případě jste mimo.

V této zemi si může říkat kdo co chce tak noviny nezastraší čehož jste zářným příkladem. Jinak víte velice dobře, že Rusové nejsou a nikdy nebyli zbabělí to dokázali v historii mnohokrát. Málokterý stát včetně Francouzů a Angličanů by mohl toto o sobě říci. Pane redaktore proč se pouštět do zbytečného lhaní. To co Paroubkovi vyčítáte používáte při psaní proti Rusku. Začínáte mi silně připomínat našeho geroje Štětinu.

Sk/ept/icus Maxi/mu/s 23.2.2007 8:48

Leo,

kupodivu soukromě hospodařící sedláci byli i za socializmu.

V každém případě sedláka nedělá samotný "grund", ale vztah té půdě, zvířatům a hospodaření vůbec. Ta chuť hospodařit se vytrácí díky tomu, že práce v zemědělství je těžká a nevděčná. Nemohou za to jen komunisti, protože je to celosvětový trend ve vyspělých zemích.

Otázka restitucí je skutečně smutná, ale o tom není sporu.

ll 23.2.2007 8:36

nastupoval do funkce Klausova šéfporadce

Konečně je šídlo z pytle ven. Pak ho Klaus vykopl a nedal mu ani poslanecké křeslo. A Doležal ani po cca 15 letech takovou křivdu zapomenout nemůže.

Novináři 23.2.2007 8:12

Na rozdíl od politiků dodržují etická pravidla

A mají slušnou kontrolu ud čtenářů, kdežto politik si může "dělat co chce" a má imunitu, na kterou svede jakékoli "uklouznutí" a "nesprávnou informaci, na jejímž základě jednal tak, jak jednal" ....novinář  nemá  druhou šanci  po špatném  článku . Politik  má šancí mnoho (bohužel) .

HERA 23.2.2007 8:11

Re: Re: Re: Na přímou konfrontaci se Západem si (zatím) netroufnou, ruský imperialismus je tradičně zbabělý.

Kromě židů jsi zapomněl na kominíky a cyklisty!

HERA 23.2.2007 8:09

Re: Tak preco

Kostely mají přece patřit odboru StB pod hlavičkou Státní úřad pro věci církevní, není to jasné?

HERA 23.2.2007 8:07

Re: Grafoman D/o/l/e/ž/a/l se od komunisty liší jen ve vyznávané barvě.

Scepticus se zas neliší od dementa, dokonce ani barvou, je rudá.

felix 23.2.2007 7:59

odpovědnost

"...žádné noviny nemohou zveřejnit zdroj...."

To snad znamená, že kterékoli noviny  (a zvl. tzv. seriozní tisk) si mohou vymyslet jakoukoli pomluvu a nesmysl a nenést za to odpovědnost??. Žádám důrazně aby mi novinář, p.Doležal, odpověděl!! 

Lea 23.2.2007 7:52

Re: Grafoman D/o/l/e/ž/a/l se od komunisty liší jen ve vyznávané barvě.

naopak, s těmi sedláky má pan Doležal naprostou pravdu. Když dvě generace vykořeníte,těžko pak nějaký vztah k sedlačení u nich hledat. Druhým a daleko závažnějším důvodem je to,že v restitucích se mnoho bejvalejch malej,kteří chuť měli,prostě k půdě nedostalo.

Hezky 23.2.2007 7:27

Hutné, dobré, výživné...ale mnohými nepochopené

Nicméně díky za jeden z mála realistických pohledů na současné dění .

Sk/e/pticus Max/i/mus 23.2.2007 7:21

Grafoman D/o/l/e/ž/a/l se od komunisty liší jen ve vyznávané barvě.

Stejná rétorika, jen se shodou okolností hlásí k černop/rd/elníkům, což je pouze konkurenční kolektivistická ideologie, byť poněkud sofistikovanější, ale o to více nemravná.

Vrcholem ubohosti je ten výlev o sedlácích 8-o;-O

vlada 23.2.2007 6:01

proč tahle věta

!"Zdá se, že ČSSD má na podobné spory příliš mnoho peněz, člověk aby si začal pomalu přát: kéž ten dr. Altner ve svém sporu uspěje a pustí jim trochu žilou. " Proč "pomalu přál" a "pustí jim trochu žilou", když jsou hloupí a podepsali smlouvu, tak jaké pak, pustit žilou, vidím p. Doležal, že vy jste tak trochu jánošíkovský anarchista, Vás, bych teda nechtěl mít v mém baráku a Vám bych raději nic nepůjčil.

petrF 23.2.2007 5:08

Re: Re: Re: Na přímou konfrontaci se Západem si (zatím) netroufnou, ruský imperialismus je tradičně zbabělý.

svatá prostoto

Joe 23.2.2007 4:20

Re: Re: Na přímou konfrontaci se Západem si (zatím) netroufnou, ruský imperialismus je tradičně zbabělý.

Rusko je pravoslavny narod.Kde bylo nejvic obeti komunismu?V Rusku(a na Ukrajine).Komunismus by se na Svate Rusi nikdy neuchytil, kdyby Rusko nemelo tak pocetnou zidovskou komunitu.Komunismus je zidovka ideologie, je to opak krestanstvi.Dolezal je ubozak, ktery nevi ktera bije.

V. Hoffman 23.2.2007 4:07

Tak preco

o tych kostoloch teda diskutujete, pan Dolezal, ked  tvrdite ze "jako laik si ovšem myslím, že kostely mají patřit církvím, a nejsem ochoten o tom diskutovat"? To je tvrdenie tak na urovni tresnutia pastou po stole a na uvedenu temu by ste uz mali radsej mlcat, ked nie ste schopni alebo ochotni svoje stanovisko vyargumentovat.