28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jakovy 30.1.2007 13:14

Lezu na střechu Re: Re: Nepřivolávejte katastrofy

sundat hromosvod.

Adolf 30.1.2007 13:14

Re: Re: Komunista

To pochybuji soudruhu..

SÍLA ODSUDU 30.1.2007 13:11

Re: Re: Re: Re: Re: Jak vypadá?

 Byl prováděn výzkum náklonosti mezi příznivci partají a příznivci komunistů to dotáhli na oněch - 60%......Havel se dopustil několika omylů i chyb, a svoji úlohu, určenou mu zřejmě budoucími MOCNÝMI v nastalém plánovaném chaosu splnil - z čehož možná něčeho i lituje....Klaus, který rozbil OF zřejmě dříve než mohlo komunisty zakázat, tak jako nejmocnější muž ve státě se svými hochštaplery neučinil a dal tak svými vcelku nezdařenými dogmatickými experimenty KOMUNISDTŮM OPĚT VYNIKNOUT a svojí volbou za jejich pomoci svou neblahou úlohu v tomto směru završil....Při rozdělení státu mělo proběhnout referendum a v českých zemích mohlo být doplněno otázkou o otázku, zda legalizovat komunisty na politické scéně, NEBO NE......

Buvol 30.1.2007 12:57

Re: Re: Re: Re: Jak vypadá?

... a změň si nick na "SÍLA OD SUDU", aby to lépe korespondovalo s úrovní tvých výblitků pardon příspěvků ....

SÍLA ODSUDU 30.1.2007 12:55

Re: Re: Zahradil - hradní loutka

 Astone Menší - mám dojem, že tvou prioritou byly předčasné volby...Dnes už o nich nehovoří ani dříve vehementně vytrubující Bursík....Jo, MELČÁKOVINA, potažmo ZEMANOVINA je kouzelný to proutek....

Buvol 30.1.2007 12:51

Re: Komunista

Taky to platilo o Němcích, ty hňupe!

SÍLA ODSUDU 30.1.2007 12:49

Re: Komunisté proti pobytu cizích vojsk na našem území -

 Co jsme si NADROBILI - na tom si POCHUTNÁVÁME....

Adolf 30.1.2007 12:47

Komunista

Odpradávna platilo: Dobrej komunista-mrtvej komunista

Malý Aston 30.1.2007 12:36

Re: Zahradil - hradní loutka

Já Vás chápu,komouši to prostě nemohou překousnout a socani také ne.Já Vám věřím to musí být hrozné,vláda ČSSD+KSČM byla téměř na spadnutí a Melčák porazil Paroubka a všechny jeho přitakávače.Fakt Vám to věřím.Nejčístější by byla vláda Paroubek+Filip + někdo ale nikdo neví kdo.Financování evropských projektů z peněz,které tam musíme platit je stejně ohroženo.Z našich daní se napřed musí zaplatit komisaři(zatím ne rudí),potom tisíce úředníků,překladatelů,baráky a topení a auta a cestovné a jiné výdaje spojené s byrokracií,potom dotace francouzským a anglickým zemědělcům,potom se něco převede palestincům aby měli za co kupovat zbraně a možná se i něco vrátí zpět. Mám dojem,že těch 30 miliard,které tam sypeme můžeme lépe využít doma.Když se nám vrátí 30% tak pořád ještě hodně a hodně připadne těm,kteří jen žerou a žerou a hlásají,bez byrokratů v Bruselu není možné žít.

Žulový Aston 30.1.2007 12:36

Komunisté proti pobytu cizích vojsk na našem území -

a ODS proti korupci - to jsou mi věci....

GLOWi 30.1.2007 12:30

Re: Jak jste na to přišel?

Vite, ono se jaksi predpoklada, ze to je podle autorova nazoru. Ono v celem clanku v podstate nedela nic jineho, nez ze vyslovuje sve nazory na soucasne politicke deni. Autor i ctenar chapou, ze tomu tak je a neni treba to u kazdeho tvrzeni autora explicitne zduraznovat.

jakovy 30.1.2007 12:22

Re: Re: Re: Ono až starosta Jinců

rerum srandae doctor je, od příra, materialista. Huba je věc jedna, kapsa druhá. Češi mají nějaké přísloví o košili a kabátě.

JAB 30.1.2007 12:01

Re: ad loajalita

Též mi to tak připadá, jednota strany a lidu a semknutost kolem ÚV, straně věřte soudruzi !

Štváč 30.1.2007 11:50

Re: Jak vypadá?

Ne, to nemá s Doležalem nic společného, Klaus jen má jiné názory než západoevropští politici. A Klaus chytřejší a demokratičtější rozhodně není. V totalitním státě a prognostickém ústavu neměl o otevřené politice ponětí a nemá dosud. On se přece nebude nic učit a jemu přece nebude nikdo nic vysvětlovat. Jeho první poradce na Hradě - Klvaňa by mohl povídat. Za měsíc utekl do diplomacie a dobře udělal.

Buvol 30.1.2007 11:46

Re: Re: Re: Re: Jak vypadá?

Podle průzkumů veřejného mínění ho bere více než šedesát procent obyvatelstva! To maj bejt všechno komunisti, ty chytráku?! A o presidentovi, ty duševní invalido s bulšitem místo mozku, se přestaň tak sprostě vyjadřovat! Dávno už to není Havel, na kterého by to sedělo!

jakovy 30.1.2007 11:38

Re: Radiš ? Re: Zahradil - hradní loutka

Radši neraď ! omlouvám se

jakovy 30.1.2007 11:37

Radiš ? Re: Zahradil - hradní loutka

Nedaď !

nup 30.1.2007 11:30

Re: Re: V MfDnes komentátor pan Chuchma

Jo, jenže Kubice to obvinění přečetl z papíru, kterej mu vyměnil za vizitku Dalík. Kromě toho by se dala použít ta kouzelná věta, kterou mleli do omrzení všichni Kočárníkové, Dybové, Mackové a Salzmannové: "Máte důkazy? Předložte je orgánům činným v trestním řízení." Mám pocit, že nic takového Dalbice neudělal.

SÍLA ODSUDU 30.1.2007 11:26

Re: Re: Re: Jak vypadá?

 Neprodukuj  BULŠITY a zkus zapřemýšlet, proč Hradního náfuku a Ostudu země a státu komunisti TOLIK BEROU.....

Radim 30.1.2007 11:12

Zahradil - hradní loutka

Zahradil -český vyjednavač  o směřování EU nemá ani mandát současné vládní koalice .Topolánek ho prostě pověřil,aby prosazoval Klausův odpor proti všemu evropskému.To mohl Topolánek pověřit k jednání v EU i Dalíka.Ten také nemá žádný mandát a přesto rozhoduje pomocí korupce a politických špinavostí o zásadních věcech české vnitřní politiky.Celá tato vláda vzniklá vydíráním a korupcí nemůže mít důvěru občanů ani zahraničně politický kredit.Na klausismus doplatí celá země,proti Klausovi vystupují špičkoví politici v parlamentu EU jako předseda ústavního výboru parlamentu EU Jo Leinen.Důsledkem bude izolace země a pozastavení přísunu financí z evropských projektů .

Buvol 30.1.2007 11:02

Re: Re: Jak vypadá?

Za to tebe nejspíš nemiluje ani tvoje stará, viď?

SÍLA ODSUDU 30.1.2007 10:27

Re: Jak vypadá?

 Spíše jde o narážku na Klausovo fanatické doktrinářství, které poškodilo a bohužel stále poškozuje opravdové zájmy této země.....Není divu, že je mu 60% přívrženců komunistů nakloněno a mnozí jej dokonce MILUJÍ....

Plzák 30.1.2007 9:57

Jak vypadá?

Klausovo fanatické doktrinářství? Znamená to, že má jiný názor než Bohumil Doležal?

jozka 30.1.2007 9:55

az na ty vedce...

Ano, byli vedci, kteri varovali pred 80 km za hodinu. A defakto se zase az tak nemylili - pokud pojedete 80km a vice a narazite do stromu.... (1,5 milionu lidi  rocne zemre pri dopravnich nehodach ).

Ale take byli vedci, co varovali pred jadernymi testy ......

Plzák 30.1.2007 9:54

IPCC není jen společenství vědců.

Má mezi sebou politiky, zelené spasitele a mnoho vědců z druhé ligy. Stačí se podívat do internetu.

František I. 30.1.2007 9:51

Re: V MfDnes komentátor pan Chuchma

Ale to byste chtěl od sockomoušků moc. To už je snad dva roky zpět. Podívejte na Kubiceho. Obvinil Paroubka z různých věcí. Ovšem tato otlemená zrůdička je stále v politice, přestože podle vlastních Paroubkových slov by každý obviněný měl v politice skončit a počkat do vyřešení případu. Ha, Ha. A s odstaveným Rathem je to ještě větší sranda. Navíc asi jeho komoře odejmou právo určovat, kdo je doktor a kdo ne. Není to k uzoufání?

Buvol 30.1.2007 9:48

Re: Nepřivolávejte katastrofy

Blbe!

Starý J. 30.1.2007 9:41

V MfDnes komentátor pan Chuchma

pokládá všem čtenářům sugestivní otázku, zda může být místopředsedou vlády člověk, který si nepamatuje, jak to bylo před pěti lety s jeho vklady, jak může být takový člověk vrcholným politikem. Samozřemě, že očekává odpověď "NEMŮŽE"!

Ale já říkam NE! MŮŽE BÝT JEDEN TAKOVÝ VE VLÁDĚ! U nás určitě, když jsme bez velkých problémů snesli CELOU VLÁDU, ve které si ani jeden ministr, místopředsedové či premiér NEPAMATOVALI, jak to bylo s jednáním o privatizaci Unipetrolu ne před pěti lety, ale mnohem dřív a ve které šlo ne o půl milionu, ale přibližně o 15 miliard!

beran 30.1.2007 9:41

Jak jste na to přišel?

Ve Vašem článku pane Doležale mimo jiné píšete: "Exprezident Havel se vyslovil pro to, aby o osudu americké základny v

ČR rozhodli politici, nikoli referendum. Odmítl taky pokusy vykšeftovat

základnu za zrušení amerických víz pro občany ČR. V tom obojím má

nepochybně pravdu." Pochopil bych, kdybyste napsal, že má pravdu podle Vašeho názoru. Když ale napíšete "nepochybně", tak se asi považujete za neomylného, ne-li za Boha.