30.5.2024 | Svátek má Ferdinand


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ok 9.1.2007 16:53

nymfomanky v cirkvi husitske...

Československá církev husitská je takova zvlastni cirkev - znam dve damy, ktere se hodlaji stat knezimi teto cirkve - jsou to jedine dve nymfomanky, ktere znam. Dost neuveritelna velmi sympaticka ;-) devcata. Ta cirkev zrejme pritahuje zvlastni lidi...

jerry 9.1.2007 22:45

Re: nymfomanky v cirkvi husitske...

Paroubek a nymfomanky - no to je teda kontrast.;-D

VerkaVerkovata 10.1.2007 18:08

Re: Re: nymfomanky v cirkvi husitske...

Oba příspěvky týkající se ČSCH jsou trochu mimo mísu. Mám čest býti členkou . je to cárkev velmi rolerantní, moderní, bez celibátu, s velkým počtem žen ve službách Páně, mnohdy ženy znají lépe duše svých "oveček", jejich bolesti i radosti s dětmi atd. - Máme sestru biskupku Šilerovou, velmi vzácnou ženu s obrovským přehledem. Církev klade důraz na lásku k vlasti a naší historii- myslím, že je dobré i v dnešní době se takto orientovat, abychom se neztratili v globalizujícím se světě. Má své chyby, jako vše, co je dílem lidským - není vadný spíš pisatel, který označuje někoho za nymfomanky? Najděte si podrobné informace ve vyhledávači - abyste neplantali konve s baňama.

nepolitik 9.1.2007 16:22

Ani jeden den bez "politologa" Doležala

Hurááá!!Rv

Brmboš 9.1.2007 12:57

Ten redaktor z mfd. je co?

A jsme zase tam kde jsme byli. O Streizwelgáči je zbytečné mluvit. Ten člověk se vám otočí a přidá se i k Papuáncům. Víte pane Doležal a to je to svinstvo, že někoho ve svých článcích stále napadáte a jiné, kteří se chovají hůř než krysy řadíte snad ke svým kamarádům. Člověk může být důsledný nebo nedůsledný, ale důsledněnedůsledný to je vo ničem.

Jirka V. 9.1.2007 12:25

Sloupek je výborný,

v tištěných mediích či nedej bože v ČT  se nic takového nevyskytuje. Jenom poznámku: "k tématu se ještě vrátíme" - kdo všechno kromě Doležala?

M. Zima 9.1.2007 10:14

Pane Doležal,

jak jste právě přesvědčivě doložil, bylo by jistě velkým přínosem pro společnost, kdybyste Vaše rady ohledně mamželských a mimomanželských vztahů zhodnotil ve zvláštní rubrice, protože tak závažné téma nesnese pavlačovou salopnost, se kterou se často s katastrofálním výsledkem vrháte na vše, co se nabídne.

A kdybyste tu poradnu rozšířil o fórum pro gynekology amatéry a pod., a zanechal toho sáhodlouhého, mnohdy chaotického politisování, národ by Vám to určitě nezapoměl..

Saša 9.1.2007 9:57

Nejen poslední dny jsou zajímavé.

I ty vzdálenější.

Například dnešní výročí:  9. ledna 1942 Z terezínského ghetta odjelo prvních tisíc Židů transportem do Rigy; do října 1944 bylo odtud vypraveno do ghett a vyhlazovacích táborů v Pobaltí a východním Polsku 86 933 obětí rasové genocidy (přežilo jich 3097).

jerry 9.1.2007 14:47

Re: Nejen poslední dny jsou zajímavé.

Díky za připomenutí.Je dobré, že to sem někdo dá.

Proužek 9.1.2007 9:38

Padlé a podlé duše

Pane Doležele,

Díky za vaše a chirurgicky přesné a přitom zábavné soudy. Snad jen tomu Steigerwaldovi trochu ubližujete, protože posouváte význam jeho myšlenky (a jistě o tom víte).  On srovnával, kdo a co je relativně (vůči sobě) horší- zda udavač, (vydíraný, oběť) nebo "řídící důstojník stb" (vyděrač, zločinec, satan). Jistě máte pravdu, zdaleka největší obětí byl udávaný, ale to nijak nestaví sobě na roveň předchozí dva. Vám skutečně nevadí, že v tomto státě už 17 let je největším darebákem donašeč Stb, zatímci Stbáci samotní jsou bezmála ctihodné osobnosti požívající zasloužených požitků?

olda 9.1.2007 10:23

Tak to bohužel vždy bylo a asi i bude,

již na udavače Sabinu naši předci plivali a povědomí o něm coby udavači přežívá dodnes, zatímco jeho řídící policejní komisař, který ho ke spolupráci získal, podle některých pramenů spíše donutil, platil za úctyhodného člena pražské společnosti...

PetrH 9.1.2007 23:41

Re: Padlé a podlé duše

Tuším Jiránek měl na začátku 90. let kresbičku, kde chlap říká: Ne, já jsem nebyl agentem StB. Já jsem je řídil.

ll 9.1.2007 7:24

„Paroubkův projekt nabízí místo programu obchodování s funkcemi."

A co jiného nabízí Topolánkův projekt?

Mir. Gebauer 9.1.2007 6:35

Čeho je mnoho, toho je příliš.

Nepatřím právě mezi páně Topolánkovy příznivce, leč to, co se v souvislosti s jeho pokleskem, snad lépe milostnou aférou děje i v tzv. seriozním tisku se mi hnusí. Chtěl bych využít tento příspěvek k tomu, abych, byť opožděně, vyzval novináře těch periodik, které si činí nárok na označení "seriozní", aby zmíněné téma již přestali pitvat. Přece čtenáři, kteří se potřebují jakýmkoliv způsobem "starat" o zákulisí životů svých bližních, potažmo politiků či jiných mediálně známých osobností mají nespočet příležitostí činit tak prostřednictvím bulváru. Předpokládám, že lidé, kteří si koupí "lidovky", "frontu", či Hospodářské noviny si je nekupují proto, aby se dověděli, zda je paní Talmanová opravdu gravidní a jak na to ten, či onen zainteresovaný člověk reaguje.           Děkuji.  

tonda 9.1.2007 7:30

Re: Čeho je mnoho, toho je příliš.

V podstatě s Vámi souhlasím; dodávám, že mně nevadí něčí milenky, poněkud více mně už vadí páně Topolánkovo "vládnutí". Na Vás by měl jeden dotaz: žádal jste po mediích slušnost v době, kdy se s takovou chutí máchala v Paroubkově pedofilii?

jepice 9.1.2007 8:14

Re: Re: Čeho je mnoho, toho je příliš.

Kdo se máchal, byl pan Paroubek sám. Sám ten detai Kubicovy zprávy, který svědčil jen o tom, že na něj někdo chystal boudu, neustále vytahoval. No a vidíte, co si způsobil? Vy tu píšete o pedofilii, ačkoli tam o nic takového nešlo.

SÍLA ODSUDU 9.1.2007 10:50

Re: Re: Re: Čeho je mnoho, toho je příliš.

 Paroubek jednal uvážlivě, protože z toho politicky i osobně vytěžil....Takový kLaus se svým mimomanželským úspěchem s mladou blondýnkou snad i chlubil....Topolánek může mít milenek kolik chce, ale nesmí je dosazovat na vysoké státní funkce a přitom v předvolební kampani p´ozovat s rodinou, jako vzor...

tonda 9.1.2007 11:21

Re: Re: Re: Čeho je mnoho, toho je příliš.

Ale šlo, nějaká školačka mu měla být k dispozici po sexuální stránce. Pokud jste tak akorátní, tak pedofilie je sexuální deviace, kde objektem je jedinec dětského věku. Mně šlo ale o něco jiného. Bulvár je bulvár, že se bude zabývat  trapnostmi se dá čekat. Jenže jsou trapné, ať se již týkají p.Paroubka, nebo Topolánka. Rozdíl je v tom, že v případě prvém šlo o výmysl. V tom druhém o chování hodné slona v porcelánu.   

PetrH 9.1.2007 23:45

Re: Re: Re: Re: Čeho je mnoho, toho je příliš.

Ovšem o té školačce Paroubek znova a znova začíná sám. Že to tedy jaksi je nesmysl a tím se pozná úroveň autorů i té zprávy. Asi se mu líp mluví o školačkách než o Kočkách.

lynx 9.1.2007 8:25

Re: Čeho je mnoho, toho je příliš.

Topolánkův soukrmí život jenom dokresluje jeho absolutní neschopnost - i v tomto případě vystupuje jako buran neschopný přijmout jasné rozhodnutí. A ty seriozní periodika to byl vtip? Které to jsou? Ty jmenované určitě ne. Vzpomeňte si na Grossův byt. MF Dnes ho (poprávu) sestřelila, ale Tlustého nebo Kalouska za to samé nechala být. ODS má jedinou kliku, že v Právu akorát mlátěj prázdou slámu a pro vlastní lenost (zřejmě charakteristické pro stranický tisk ČSSD) nejsou ochotný nic dotáhnout do konce. Topolánek si za medializaci soukromí může sám. Pokud by se neukázal jako totálně neschopný hňup, tak by se do něj naše značně pravicová media nikdy neobula.

PetrH 9.1.2007 23:47

Re: Re: Čeho je mnoho, toho je příliš.

Jo, čtěte Haló noviny, tam líní nejsou! (Y)

ivoš 9.1.2007 10:13

Re: Čeho je mnoho, toho je příliš.

No, snad máte i kousek pravdy, ale média jen plní poptávku, která je tvořena přirozeným voyerismem v nás. Na druhé straně si pan Topolánek před volbami dal záležet na tom, aby v zářivých barvách (např. na billboardech) vykreslil svůj rodinný život. A činil tak jen a jen proto, aby získal voliče, kteří na tohle (a proč ne) slyší. A protože už tenkrát s největší pravděpodobností musel vědět, že věci nejsou takové, jak je líčí, dopustil se v tomto ohledu podvodu na voličích.

AceBaran 9.1.2007 6:27

husita Klaus

Pokud si pamatuji správně, tak Václav Klaus členem husitské církve není a nebyl (na rozdíl od Paroubka), ačkoliv je to dlouhodobě tradovaný omyl typu "Zeman pije becherovku". Sám jsem v jednom rozhovoru s VK četl, že členem není a netuší, odkud se toto vzalo...

jepice 9.1.2007 8:15

Re: husita Klaus

Zeman nepije becherovku? A co teda?

Odpověď 9.1.2007 10:54

Re: Re: husita Klaus

V televizi říkal, že nyní pije slivovici.

ondys 9.1.2007 13:22

Re: Re: husita Klaus

Jed na krysy, aby dokázal, že důchodci - politici jsou nad věcí.

joe 9.1.2007 9:04

Re: husita Klaus

V.Klaus v minulosti zdůrazňoval svůj dobrý vztah k CCSH a oceňoval její význam jako národní církve. Jeho rodiče byli oddáni v Husově sboru na Vinohradech.

AceBaran 12.1.2007 9:40

Re: Re: husita Klaus

Dobrý vztah neznamená členství. Já například oceňuji význam a funkci anglikánské církve, ale anglikán rozhodně nejsem (ani by to nešlo, u nás nepůsobí). Navíc, kdo nepraktikuje, není de facto členem, já jsem dítě rodičů, kteří měli církevní (katolickou) svatbu, jsem pokřtěn, ale nikdy nejsou nebyl na přijímání ani biřmování, proto jsem nanejvýš katolík de iure a to je ještě otázka pro znalce církevního práva. Takže zpět k tématu- říká-li VK, že husitou není, musíme mu to věřit...

VerkaVerkovata 9.1.2007 16:51

Re: husita Klaus

Jsem členkou CČSH, stydím se za to, co se stalo, ale také se stydím za to, že je Parub tuv. praktikujícím členem našeho společenství. Jen jsem ho viděla o velikonocích a o svátku M. J. Husa, kterak pěje z kancionálu, udělala jsem si několik hrozných slovních hříchů.  Jinak si myslím, že právě v době globalizace, vstupu do Evropy - by mohla tato církev přispět nemalou měrou k tomu, abychom si uchovali svou národní identitu i hrdost.

Článek p. Doležala je "od šumavy k Tatrám", chce zabrat a zobrazit mnoho problémů, což vede k povrchnosti jak ze strany autora, tak ze strany vnímání čtenářů. Je to kaleidoskop názorů - s některými sklíčky lze souhlasit, s jinými nikoliv - a konečný výsledek je, že Vám jde hlava kolem.