5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jenda 4.7.2006 18:15

Jo a co vadi panu Dolezalovi, ze si usporadaji homosexualove

"svatbu". Ono koneckoncu i ta "normalni" se da vyridit ciste se dvema svedky nekde u okynka, tak proc nepotesit registrujici se partnery a neusporadat jim podoby ceremonial. Nikomu to neublizi (snad s vyjimkou Dolezala a Tolnera ... a ani jedno mi zily netrha) a je a jejich pratele to potesi.

Jenda 4.7.2006 18:10

Mohl by mi pan Dolezal vysvetlit

japato, ze pripadne rozstepeni evropskych lidovcu neladi s nasimi zajmy? Nejake vysvetleni by nebylo? A "nasimi" mysli v tomto pripade ceske nebo nemecke? Nebo ci? 

VH 4.7.2006 13:36

Z posledních dnů

Nebylo by lepší, kdyby novináři a publicisté a kritici a glosátoři  nějaký čas  naše "politiky" vůbec nekomentovali a nereagovali na jejich veletoče?  Vždyť je vlastně nepotřebujeme,  vždyť nám v podstatě jenom překážejí. Třeba  by se něco změnilo, kdyby se objevila zpráva, že předseda vlády přijel na Hrad, kde setrval v rozhovoru s prezidentem. (tečka)

Jindrich 4.7.2006 18:19

Re: Z posledních dnů

Když Ti komentáře vadí, tak je nečti. Dosáhneš tím stejného efektu, jakoby nebyly.

K té navrhované zprávě: ještě by tam mohlo být, že šlo o delší srdečný rozhovor o otázkách zajícímajících obě strany. A když bylo napsáno, že rozhovor byl veden v duchu soudružské otevřenosti, tak to znamenalo, že se pohádali do krve.  Děkuji, toho jsem si už užil dost.

mik 4.7.2006 18:53

Re: Re: Z posledních dnů

To neni pravda. Pokud je nectu stale jeste pisi a nekdo je cte. Pokud by nepsali, nedostali by vyplatu, zemreli by hlady a Pablbek s Filipem by na to oblbovani sami nestacili.

Petr Kunetka, zlocinec 4.7.2006 13:00

Vzpomnel jsem

si na ty vycitky, ze pod clanky p. Pehe se neargumentuje vecne ;)

Zebra 4.7.2006 12:42

Kdo si počká, možná se i dočká odovědi na své otázky.

Ovšem nikoliv přímo od Vás p. Doležale. Díky Vaší citaci VH vím, že víte prd o tom, zda se mu zapojení zelených do koalice líbí nebo ne, jen zkusmo plivete. Takže zbývá, abyste zjevil, proč je jiného prostý názor či postoj v Havlově případě dle Vás vrtošivým mindrákem a co to vlastně ten vrtošivý mindrák je.

Jura Jurax 4.7.2006 12:15

Dvě reakce

Novopečení koaliční partneři na Slovensku si rozdělovali ministerstva: Mečiarovo HZDS dostalo resort spravedlnosti, Slotova SNS resort školství. Výraznější rozmisťování kozlů do zahradnictví si lze opravdu jen těžko představit.

Lze - u nás má být ministryní školství protiatomová jihočeská mamina Kuchtová.

A ještě - Parodie na svatbu, která nemá v zákoně žádnou oporu, ostatně jen podtrhuje jakousi vykořeněnou absurditu „necírkevních“ svatebních obřadů.

Teď nemyslím gaye a lesbičky, ale hetero páry. Nuže, cože je vykořeněného na necírkevním svatebním obřadu? A kterak lze obřad vykořenit? Mně naopak - když už se o tom mluví - připadá absurdní a vlastně trochu směšný svatební obřad církevní. Co je vlastně církvi do toho? Státu je - ouředně sezdaní mají semtam jiná práva a povinnosti. Ono holt dopřejmež každému co jeho jest.

jura-p 4.7.2006 15:12

Re: Dvě reakce

Taky chvilku přemýšlejte nad tím, proč se ten obřad jmenuje svatba.

fakír 4.7.2006 15:36

Re: Re: Dvě reakce

a vy zase přemýšlejte proč vlastně nekandidujete za lidovce a proč jste v liberální straně.8-o

Jindrich 4.7.2006 18:26

Re: Re: Re: Dvě reakce

Svatební obřad je vynález církevní. Vždy znamenal stvrzení lidského svazku před nadpozemskou autoritou. Neznabohům vždycky stačilo si spolu vlízt do postele. Proč najednou od církve opisují, ač nadpozemskou autoritu nemají?

Fakír 4.7.2006 18:46

Re: Re: Re: Re: Dvě reakce

Jindro, ty se ve vztazích nekatolíků vyznáš jak Šimonovský v dopravě. Ony úřední svazky byli už za starého Říma, kdy osud  tesařova syna co se nestaral o starou mámu byl ještě dalekou budoucností. A proč vy věřící jste tak hloupě nevzdělaní a nesnášenliví?

Šedovous 4.7.2006 11:06

No vida panu Doleželovi to jednou myslí,

to odtajnění komunistů to byl ten správnej tah.Jinak to tam hodilo pár koupenejch komunistů a ODS by pokrytecky poděkovala několika státotvorným socdem, protože my s komunisty přece nikdy a ani za nic.

Chytrej Doležal.Pro jednou.

I-Worm 4.7.2006 10:31

Lákavá myšlenka - nechat soc. dem. sestavit vládu

má Achillovu patu - kantýnu pro poslance. Navíc by praktik Paroubek mohl v den hlasování nechat čepovat na svůj účet - a průser je na světě.

PROROK ELIÁŠ 4.7.2006 10:27

AUTOROVO PŘIZNÁNÍ

 K obdobným potížím primátovým, jen dokazuje jeho zálibu ve hře s čtenářem a domnívám se, že je třeba to ocenit....Ten mu spílá do pravičáků, onen do levičáků, jiný ho zve tak a druhý opět opačně......Nakonec pak stojí tam, kde chce, tedy uprostřed, což je zřejmě jeho cílem....

hejla 4.7.2006 10:07

asi jsem chyběla...

asi jsem chyběla, ale může mě někdo poučit, od jaké "všeobecně známé" kauzy odvozuje drath kleptomanii paní Němcové?

Ghost 4.7.2006 12:56

Re: asi jsem chyběla...

Pani Nemcova mela kdysi jako mistopredsedkyne parlamentu k dispozici sluzebni auto, ona osobne ho nevyuzil atak s nim jezdil jeji syn - no a na to samozrejme nema pravo - tak to je ta cel aslavna kauza.

Je to asi takovej problem jako ze Paroubkova ma od uradu vlady auto i s ridicem - tu sice nikdo ani nevolil ale jeji manzel je kral Ubu tak proc ne.

Ale to uz PazdRathovi nevadi s tim problem nema ze za nase prachy se vozi pani Paroubkova.

MirekTopshit 4.7.2006 14:03

Re: Re: asi jsem chyběla...

Zhruba tak je to napsáno výše - naprostý vrchol bylo vysvětlení soudružky Němcové, že její syn (fotka služební Octavie s parlamentním prúkazem, nosičem na kola a sedačkami na zadních sedadlech byla v novinách) v případě, že její osobní řidič má volno, tak tohoto řidiče musí kdykoli obětavě zaskočit - syn je neurochirurgem na Homolce a zřejmě tedy si od rozdělaného mozku odskočí, odveze soudružku Němcovou k ševci spravit boty a pak se k mozku vrátí. Bože, to by byla ideální předsedkyně Parlamentu. Moc dobře to Míra T. vymyslel. A Němcová stejně jako další Topolánkovi kamarádi Nečas, Langer a Říman opakovaně prohráli volby ve svých krajích. Prostě Topolánkovi favoriti nemají ani podporu v krajích odkud pocházejí. 

Pete Brich 4.7.2006 9:49

Šimpanz Si-Ku ze zoologické zahrady v Urumči (ČLR) byl dlouho notorickým kuřákem. Odnaučil se to, ale bohužel od té doby, co zanechal cigaret, musí denně vypít jedno až dvě piva. To je pozoruhodné, je na tom stejně jako já.

I ten účes máte stejný.

PB

Jiří K. 4.7.2006 15:25

Re: Šimpanz Si-Ku ze zoologické zahrady v Urumči (ČLR) byl dlouho notorickým kuřákem. Odnaučil se to, ale bohužel od té doby, co zanechal cigaret, musí denně vypít jedno až dvě piva. To je pozoruhodné, je na tom stejně jako já.

A taktéž inteligenci.

Psí vrah Čumil 4.7.2006 9:40

Šimpanz Si-Ku ze zoologické zahrady v Urumči (ČLR) byl dlouho notorickým kuřákem. Odnaučil se to, ale bohužel od té doby, co zanechal cigaret, musí denně vypít jedno až dvě piva. To je pozoruhodné, je na tom stejně jako já.

Děkuji panu autorovi za objasnění záhady, proč jsou jeho komentáře tak osobité. A on je píše Si-Ku....

Luděk 4.7.2006 9:09

Klaus,Zahradil a EU

Poslanci ODS v čele se Zahradilem hájí v parlamentu EU tvrdošíjně Klausovy extrémně protievropské názory bez ohledu na mínění většiny českých voličů.Zahradil je loutkou,kterou řídí Václav Klaus z Hradu.Poslanci v EU za ODS jsou naší ostudou,berou vysoké poslanecké platy od instituce,kterou neuznávají a proti níž bojují.Připomínají komunisty za normalizace,kteří rovněž tvrdili,že vstoupili do KSČ proto,aby ji rozkládali zevnitř.Za Klause,Zahradila a jemu podobné  se stydím.Země EU,které jste souhlasily s naším vstupem do vašich řad,odpusťte.Nejsme všichni takoví.Dopis 66 předních českých vědců a profesorů VŠ v čele s dr.Grygarem dokazuje,že  sjednocená a silná Evropa je i naší budoucností a zárukou další prosperity a klidu v této časti světa.   

Ghost 4.7.2006 13:03

Re: Klaus,Zahradil a EU

pis 66 předních českých vědců a profesorů VŠ v čele s dr.Grygarem dokazuje,že sjednocená a silná Evropa je i naší budoucností a zárukou další prosperity a klidu v této časti světa.

Nastesti to nefunguje podle vas a 66 ctihodnych kmetu o nicem takovem rozhodovat nemuze, takze vyplodili jen dalsi zbytecne popsane papiry.Pokud jste tu kauzu sledoval tak jiste vite ze CSAV se od tohoto jejicj prohlaseni - vystoupeni - peitce nebo co to je distancovala.

Muj nazor je 66 chlapiku uz nebavi kecat o UFO tak kecaj do jinejch veci - jaka je napr podle vas zpusobilost astronoma a popularizujciho vedce Grygara k posuzovani dejineho vyvoje?Zhrtuba stejna jako kazdeho jineho cloveka.Tak jakou vahu ma jestli to podepsal Grygar nebo Gagarin?

gerontusinza 4.7.2006 13:30

U Gagarina vysokou váhu - sběratelskou, u Grygara nulovou. Re: Re: Klaus,Zahradil a EU

Ale jinak ho mám rád. Zdravím

jura-p 4.7.2006 15:15

Re: Re: Klaus,Zahradil a EU

A kde se zapomnělo zbylých třiatřicet.

Jenda 4.7.2006 18:38

Re: Klaus,Zahradil a EU

Zmenit a zrusit je dost rozdil!

Freimos 4.7.2006 8:52

...že zveřejnění Kubicovy zprávy těsně před volbami poškodilo ČSSD.

Píšete: "V této souvislosti je třeba podotknout, že podstatné a opravdu závažné je zkoumat, nakolik a jak to ČSSD poškodilo, a ne to, co si o tom lidé myslí. " Pane Doležal to si děláte legrace ne? 8-o To je jako kdybyste řekl, ano ženicha těsně před svatbou poškodilo obvinění, že souloží s jinou než svou nastávající a v tomto smyslu není vůbec zajímavé sledovat co si tom myslí svatebčané, ale nakolik a jak moc to poškodilo ženicha. Tohle vypovídá něco o Vás pane Doležal. Rv

gerontusinza 4.7.2006 13:37

On si pan Doležal pořád myslí ,že myslí jenom on! Re: ...že zveřejnění Kubicovy zprávy těsně před volbami poškodilo ČSSD.

Jenže opak je pravdou, pan Doležal nemyslí ale pan Doležal se snaží jen vypadat že myslí.Tedy aby si to lidé myslili že myslí. Je mě líto, ale myslím, tedy jsem a vím, že nejsem pan Doležal a ani tak nechci myslet. Proto mám ze života docela radost.

Jenda 4.7.2006 18:36

Re: ...že zveřejnění Kubicovy zprávy těsně před volbami poškodilo ČSSD.

Myslim, ze jste nepochopil. Neni podstatne kolik lidi si mysli, ze kvuli te zprave volilo PlnouParouBacka min lidi ale kolik lidi kvuli ni opravdu bud neslo k volbam nebo volilo nekoho jinyho a naopak kolik lidi prave az ta zprava vybudila. A to by byla zajimava informace. Takhle je to jak s tou delkou nosu cinskeho cisare. Tim ze se vyptate spousty lidi, kteri ho v zivote nevideli, a pak ty odhady zprumerujete nezjistite jak dlouhy ma cisar nos, ale pouze jak  dlouhy si lide mysli, ze ten nos ma. Coz je dost podstatny rozdil.

Mirek TopShit 4.7.2006 7:19

Naivity páně Topolánkovy

Již i našemu televizně ukrytému geniovi Topolánkovi došlo, že asi kleptomanka Němcová nebude tou pravou hvězdou, když proti ní hlasovali nejen komunisti, ale i někdo z koalice. A tak s hloupostí sobě vlastní nabídne ČSSD jako kandidáta Kasala a socdemáci se přetrhnou a budou pro něj hlasovat, když jim KDU opakovaně vrazila kudlu do zad. Zná snad někdo naivnější mačo než je pan Topolánek?

Bohužel pravdou je, že Paroubek nemusí nic dělat, jen se dívat a buď ukáže palcem nahorů anebo dolů....Ale již výběr ministrů - chronicky volebně neúspěšných ve svých moravských a slezských krajích - a nevybrání chronicky úspěšných Pražáků také svědčí o politické natrvdlosti páně topolánkově  - a tuhle "osobnost" nám servíruje ODS jako budoucího premiéra, který se v těchto dnech nemůže bez Paroubka ani vymočit.