17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Psí vrah Čumil 4.7.2006 9:40

Šimpanz Si-Ku ze zoologické zahrady v Urumči (ČLR) byl dlouho notorickým kuřákem. Odnaučil se to, ale bohužel od té doby, co zanechal cigaret, musí denně vypít jedno až dvě piva. To je pozoruhodné, je na tom stejně jako já.

Děkuji panu autorovi za objasnění záhady, proč jsou jeho komentáře tak osobité. A on je píše Si-Ku....

Luděk 4.7.2006 9:09

Klaus,Zahradil a EU

Poslanci ODS v čele se Zahradilem hájí v parlamentu EU tvrdošíjně Klausovy extrémně protievropské názory bez ohledu na mínění většiny českých voličů.Zahradil je loutkou,kterou řídí Václav Klaus z Hradu.Poslanci v EU za ODS jsou naší ostudou,berou vysoké poslanecké platy od instituce,kterou neuznávají a proti níž bojují.Připomínají komunisty za normalizace,kteří rovněž tvrdili,že vstoupili do KSČ proto,aby ji rozkládali zevnitř.Za Klause,Zahradila a jemu podobné  se stydím.Země EU,které jste souhlasily s naším vstupem do vašich řad,odpusťte.Nejsme všichni takoví.Dopis 66 předních českých vědců a profesorů VŠ v čele s dr.Grygarem dokazuje,že  sjednocená a silná Evropa je i naší budoucností a zárukou další prosperity a klidu v této časti světa.   

Freimos 4.7.2006 8:52

...že zveřejnění Kubicovy zprávy těsně před volbami poškodilo ČSSD.

Píšete: "V této souvislosti je třeba podotknout, že podstatné a opravdu závažné je zkoumat, nakolik a jak to ČSSD poškodilo, a ne to, co si o tom lidé myslí. " Pane Doležal to si děláte legrace ne? 8-o To je jako kdybyste řekl, ano ženicha těsně před svatbou poškodilo obvinění, že souloží s jinou než svou nastávající a v tomto smyslu není vůbec zajímavé sledovat co si tom myslí svatebčané, ale nakolik a jak moc to poškodilo ženicha. Tohle vypovídá něco o Vás pane Doležal. Rv

MirekTopShit 4.7.2006 8:48

Re: Re: Naivity páně Topolánkovy

Nemohu než s Vámi souhlasit.

ferry 4.7.2006 8:37

Re: Promiňte - Už po léta používám s oblibou růžový toaletní papír

tony 4.7.2006 8:24

Re: Herr Doleschal

Zdravím zastydlé příznivce Klubu ochránců hranic. PAL!

tony 4.7.2006 8:23

Re: Naivity páně Topolánkovy

Bohužel částečně pravdivé, ale co nabídla za 8 let ČSSD na postu m. zdravotnictví, dále kleptomany na m. zemědělství , nominaci Kadlece na NBU, zlý hošík Gross atd, atd., za situace kdy mohli premiéři klidně močit bez ODS.

Mirek TopShit 4.7.2006 7:19

Naivity páně Topolánkovy

Již i našemu televizně ukrytému geniovi Topolánkovi došlo, že asi kleptomanka Němcová nebude tou pravou hvězdou, když proti ní hlasovali nejen komunisti, ale i někdo z koalice. A tak s hloupostí sobě vlastní nabídne ČSSD jako kandidáta Kasala a socdemáci se přetrhnou a budou pro něj hlasovat, když jim KDU opakovaně vrazila kudlu do zad. Zná snad někdo naivnější mačo než je pan Topolánek?

Bohužel pravdou je, že Paroubek nemusí nic dělat, jen se dívat a buď ukáže palcem nahorů anebo dolů....Ale již výběr ministrů - chronicky volebně neúspěšných ve svých moravských a slezských krajích - a nevybrání chronicky úspěšných Pražáků také svědčí o politické natrvdlosti páně topolánkově  - a tuhle "osobnost" nám servíruje ODS jako budoucího premiéra, který se v těchto dnech nemůže bez Paroubka ani vymočit. 

kapitán 4.7.2006 6:15

Šimpanz Si-Ku

Odvykací - přivykací kůra šimpanzího bývalého kuřáka a budoucího pivaře, dává   naději, že na NP brzy vznikne rubrika o politice z jiného úhlu pohledu, tedy: JAK TO VIDÍ ŠIMPI.

Jen se obávám, aby tam nakonec nezkončily všechny přízpěvky o české politice.:-(

petepe 4.7.2006 0:39

Herr Doleschal

samozřejmě kecy,kecy,krom pravičáckého extremizmu,výlevy nenávistného starce proti všemu Českému,protože Slovanskému,zřejmě přesně dle instrukcí chlebodárců Sudetendeuscheslandsmannschaftu,či jejich odnože Ackermanngemeinde,ja, Herr Doleschal.   Jako pozdrav, co ráčeji Vaše uši radši slyšeti - stačí Sieg Heil,nebo z nostalgie Heil     Hitler?  

Šizuňk 4.7.2006 0:38

Promiňte .....

Jednoznačně souhlas !!

Cedr 4.7.2006 0:14

Promiňte

tato snůška slov se nedá nazvat jinak než modré kecy.