26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BuBu 23.6.2006 13:00

Re: ten náš popleta www racek, by se dalo říci . . .

. . . kdybychom ho zeznali z diskusí zde na NP ! Bohužel, www racek není popleta, ale dokonalý obraz bolševika - se vším všudy ! Stačí se podívat na diskusní strom a podpis www racek - a přesně víme, co po rozkliknutí naše oči uvidí : Zcela nesoudnou a nestoudnou obhajobu socanů, komunistů i jejich pohůnků ! Tedy přesně to, co celá společnost slušných lidí v listopadu 1989 odmítla !

Takže žádný popleta, tenhle www racek - ale zuřivý a zanícený propagátor pohrobků totaliťáků a vrahů z let 1948 - 1989, kteří pro svoji nápravu udělali jediné : Přidali do svého názvu M !

Kresinka 23.6.2006 12:59

Re: Kdyby jenom Rath, pomýlený autore!

To je čeština,nebo nějaký jiný slovanský jazyk ?

www racek 23.6.2006 12:23

ten náš popleta ...

holt skoro byse dalo říci ... zkuste to dělat opačně a bude to správně.

Michal 23.6.2006 12:12

Re: Dr. Rath - technolog moci

Ještě k téměř 50% lidí, kteří údajně Ratha podporují. Jsou to zřejmě jedinci, kteří neviděli film či nepochopili jednu výraznou postavu ze Starců na chmelu. DRath je její zvulgarizované ztělesnění.

Šnek 23.6.2006 12:05

Re: Rath a Julínek

Rath jde srát. Pomalu ale jistě.

JJ 23.6.2006 12:04

K nemeckym spoluobcanum

Bud jsou obcane CR nebo ne. Obcane CR maji stejna prava.

Co se tyce odskodneni, tak jsem priznivec tluste cary, za kterou nema smysl jit. Pro rehabilitovani veci, ktere se staly pred 50 lety a je o nich pramalo dokumentace na obou stranach proste nemam pochopeni.

p_m 23.6.2006 12:02

Re: Re: Rath a Julínek

To sice jóó, ale ona dělá v české firmě, ne v nějaké zahraniční kapitalistické. A to že ministr zdravotnictví okatě podporuje české zdravotní firmy (pro nechápavce Zentivu) je přece jasné, proč cpát peníze zahraničním firmám, když můžou zůstat u něj v rodině, ééé myslel jsem u nás v Čechách;-D

Plzák 23.6.2006 12:01

Víte někdo, jak to autor s tím rozsudkem Evropského soudu myslel?

Já ne. Jisté ale je, že soud se staví za právo jednotlivce na osobní majetek. K tomu si myslím, že žádný stát nemůže dělat sociální politiku, podporovat jednu skupinu lidí, na úkor druhé. Pokud nájemníky podporovat, pak z daní, abychom v tom byli všichni, i ti zlotřilí majitelé bytů, bez rozdílu.

p_m 23.6.2006 11:59

Re: Vymývání mozků

Máte pro svá silná tvrzení nějaký konkrétní důkaz? Pokud ano, šup s ním na policii. Pokud ne, tak buďte zticha, nebo vás nařknou z pomluvy.

Velmi se mi líbí jak pořád někdo osočuje jednu či druhou stranu, aniž by podal konkrétní argumenty.

kocour 23.6.2006 11:58

Novela Evr. úmluvy o lidských právech je o tom, že:

1) Samosoudce (čti: jeho asistent) bude moci bez dalšího jako nepřijatelnou zamítnout stížnost, která bude podle jeho názoru zjevně neodůvodněná.

2) Výbor tří soudců bude moci bez dalšího zamítnout stížnost, která sice odůvodněná je, ale podle jejich názoru se stěžovateli zase až tak moc nestalo.

3) Výbor tří soudců bude moci bez dalšího rozhodnout kladně o stížnosti, pokud už v dané věci existuje precedens. To je jediná pozitivní změna, u které mělo zůstat.

Důvod: Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku (neplést s lucemburským soudem EU) kritizuje soudy členských států, například ty české, že nestíhají, a přitom sám nestíhá a řeší stížnosti několik let. To je poněkud trapné, tak to vyřešili tím, že si budou vybírat jen zajímavé kauzy a 90% všech stížností se nebude řešit vůbec. Státům to samozřejmě vyhovuje taky.    

LOJR 23.6.2006 11:48

Re: Re: Re: Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

Bobe, já vám to nechci kazit, ale bohužel (bohužel pro vás) znám jednoho praktického soukromého lékaře. Je to spolužák z gymplu, takže taky před čtyřicítkou. Má ženu vydělávající sotva průměrný plat a dvě dorůstající děti. Právě kupuje dům za 3 melouny a jezdí v Superbu.

LOJR 23.6.2006 11:41

Re: Re: Ne.

Určitě existuje jiná instance. V každé hospodě sedí permanentně několik jedinců, kteří (pokud jim samozřejmě zaplatíte chlast) si vás rádi poslechnou. S konkrétními výstupy to ovšem bude slabší.:-D

jirka.s. 23.6.2006 11:30

Re: Re: Re: Kdyby jenom Rath, pomýlený autore!

Milá šelmo! Já si myslím, že těch perfektních terčů je na NP nepočítaně. Souhlasím ale s Vámi v tom, že odpovídat všem a ke všemu ještě vtipně, když byste je při tom nejraději promackoval, není v silách lidského jedince. Proto je asi skutečně vhodné se soustředit jenom na jedno takovéto individuum a dávat mu to sežrat v plné míře. Můj favorit je franta vízek (též se velmi rád zviditelňuje béčkem, někdy i červeně).

zloch 23.6.2006 11:18

Re: Rath a Julínek

Buď seš osobně Rath nebo jeho souložnice Horká. Nebo jenom slepý hlušec.

JM 23.6.2006 11:04

Re: Ne.

A existuje nějaká jiná instance posledního odvolání, na kterou bych se mohl se svým banálně tuctovým případem obrátit? Nebo se mlčky předpokládá, že případ prostě sám od sebe vyšumí do vytracena mezi předposledním stupněm a štrasburkem, kt. se tím jednoduše odmítne zabývat?

Ladislav N. 23.6.2006 10:42

Re: Re: Re: Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

"Doktor" je Rathův diskusní ;-O "bojovník"

kylchap 23.6.2006 10:29

Tisková oprava

Slovní spojení  "američtí spojenci"   nahraďte výrazem "američtí protektoři".

terra 23.6.2006 10:25

Re: appeasement

Možná ano - dokonce dvě. Jedno je spisovné, druhé mi možná cenzor vymaže. To první zní smířlivost, to druhé vstřícná předposranost. Záleží na vás, doplatit se dá (a těžce) na obojí:-(. Krásný den

edrik 23.6.2006 10:20

Re: Rath a Julínek

Ted jste me pobavil, nevadi vam ze Rathova 2. manzelka, pardon pritelkyne, pracuje prave pro farmaceutickou firmu.

VLK 23.6.2006 10:06

Re: Autore, už Vám nějak měkne mozek. Co má Vaše "dušení" Jiřího Wonky

Obvykle Dolezalovy pronemecke narazky chapu, mnohdy jsem s nimi i nucen souhlasit, mnohdy ne. I to, co pise dnes na konci o te Vidni a tak, chapu a jsem ochoten akceptovat. Ale jak smichal Wonku, Strasburg, najemne a cert vi co jeste do jednoho eintopfu, to je mi tentokrat zahadou. Leda ze by skutecne dnes mel chut na nemeckou polivku...

VLK 23.6.2006 9:57

Re: Re: Kdyby jenom Rath, pomýlený autore!

Ja jsem to Pepovi rikal vcera. A on dnes zapomnel i na to, jak se jmenuje! Taky se nedivte, on to pise ve ctyri rano. Takze je bud zlity nebo cerstve probuzeny. V obou pripadech jeho nazory chapu.

Tedy velevazeni diskutujici, omlouvam se vam, ze si z Josefa delam srandu, ja to tady jindy nedelam. Ale kdyz on je tak perfektni terc, ze se to neda vydrzet....

kocour 23.6.2006 9:35

Ne.

Ale o tom, že štrasburský soud ani zdaleka není tím, čím se snaží zdát, a že od pojetí "soudu posledního odvolání" čím dál víc přechází k pojetí "budeme se tím zabývat, jen když nám to přijde zajímavé", bych nějakou povědomost měl. Definitivně to stvrdí 14. protokol k Evropské úmluvě o lidských právech, ten je právě o tom, že si Soud bude vybírat, čím se bude zabývat a čím ne.

Luboš 23.6.2006 9:34

Re: Re: Rath a Julínek

To má být další bod zprávy plk.Kubice o vrazích,zlodějích a pedofilech v řadách Paroubkovy vlády?Nějak to tam Langer s Vidímem zapomněli včas zařadit.Není divu,času bylo málo.Ale dá se to ještě napravit.

milan007 23.6.2006 9:31

Re: Kdyby jenom Rath, pomýlený autore!

Země neklesla. Je pár socanů krade a ani se u toho nestydí a tupci jako Vy mají připojení k internetu. Jinak se zdá být vše v normě.

Kontrolní otázka : Je Stanislav Gross produktem zvlčilého kapitalizmu V.Klause ??

milan007 23.6.2006 9:27

Re: Rath a Julínek

David Rath kradl, to Vám nevadí ??

bradley 23.6.2006 9:24

Dr. Rath - technolog moci

Dr. Rath, ať už ve funkci šéfa LOK, lékařské komory nebo v současnosti ministerstva zdravotnictví, uplatňuje ono římské: rozděl a panuj. Jeho činy už pěkně dlouho směřují k poštívání zdravotnictví soukromého proti tomu "věřejnému". Jako ministr by však měl dělat vše pro to, aby oba systémy fungovaly nikoliv jeden na úkor druhého, ale kombinovaně a navzájem se doplňovali.  A jeho poukazování na příjmy jsou ukázkou komunistické technologie vzbuzování závisti jedněch proti druhým. Jestli jsem na začátku zmínil cosi ze starého Říma, na konec připomínám ryze české o sousedově koze.

Lerak 23.6.2006 9:23

Re: Kdyby jenom Rath, pomýlený autore!

trošku se ti třepe ruka a pěna u úst se dá předpokládat. Jinak bezobsažné cinty. Zkus něco o korupčních aférách socanů za 8 let jejich vládnutí. Na jednu desítku konkrétních případů si  možná vzpomeneš. Za tzv. tunelování byli pravomocně odsouzeni z politických elit pouze dva lidé, a to z tábora sociální demokracie (Svoboda, Snopková).

Lerak 23.6.2006 9:19

Re: Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

drath, synek estebáka, je zmrd a možná že i zloděj. To, ale až po prošetření, musíme i u takových božích tvorečků ctít presumci neviny.

Radim 23.6.2006 9:03

Vymývání mozků

Pan Doležal " je dokonalým ztělesněním toho,kam klesla" prodejnost kdysi nezávislých novinářů a politologů /ne všech/ v poslední době .Peníze za porušování novinářské etiky a psaní podle potřeb politických stran přicházejí zprava. Manipulování lidí a vymývání mozků za pomoci zkorumpovaných novinářů dosáhlo u nás v předvolebním období  svého vrcholu.Ani to však nevedlo ke kýženému výsledku,takže jedeme dál ve stejném duchu.

L 23.6.2006 9:00

appeasement

Pise se to appeasement a nikoliv tak, jak to autor pise. Ach ta anglictina. Mozna existuje i ceske slovo.