3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
daimonion 7.6.2006 7:59

StB

Otec Pavla Ploce též Pavel Ploc (biathlonista) byl trojnásobným agentem StB s krycím jménem "Radim" a není tudíž překvapující to, že se nynější poslanec zeplatl do desinformační estébácké kampaně s nabízeným úpatkem

StB prolezla celou ČSSD a snaží se nám vládnout ...

Bacha na StB !!!

http://www.mvcr.cz/vozidla/stb/stb_db.php?Typ=pole1&Hled=Ploc+Pavel

pařez 6.6.2006 18:49

To je autor vážně takový idiot?

"Právo, tč. informační bulletin ČSSD, triumfuje: jak zjistila BIS, „premiér není napojen na organizovaný zločin“. Zdá se, že tu působí síla zvyku: když něco zjistí tajná policie (BIS ovšem není tajná policie, ale pro neinformovaného to tak může vypadat), tak to sakra přece musí být pravda! "

tím je snad řečeno jen to, že Kubice a ODS nemají žádný důkaz pro svá tvrzení, a proto bylo jejich předvolební počínání nehorázné, buranské (jak se vyjádřil bývalý Doležalův kolega doc. R. Kučera).

jonáš 7.6.2006 10:04

Re: To je autor vážně takový idiot?

No a neměl by taky citovat Lihové Noviny, nebo Starou Frontu na Maso, t.č. už delší dodou informační buletiny OSDS? Jen tak, kvůli symetrii a klidu na práci :-P

non nobis 6.6.2006 16:15

projev Paroubka

"V okamžiku, kdy vedoucí politik pronáší taková slova, musí už ozbrojené bojůvky obsazovat Hrad, televizi, rozhlas, redakce novin a sekretariáty opozice a zatýkat její čelné představitele. V ulicích musí rachotit pásy tanků."

Něco takového měl Paroubek v úmyslu - vyhlásit výjimečný stav. Úmysl byl, neměl však sílu!

xxx 6.6.2006 19:14

Re: projev Paroubka

az do soboty jsem byl sympatizant cssd a paroubka jsem bral, i kdyz jsem volil zelene.

sobotnim projevem me tak nasral, ze  je konec sympatii.

clay 6.6.2006 15:22

teda pane Doležale

smekám. R^R^

bab 6.6.2006 13:33

Vím, že nic nevím.

Pane Doležele, slovy klasika : I  vysokoškolsky vzdělaný vůl zůstává volem.

AeroKarel 6.6.2006 12:39

Dobré postřehy .......

šakal 6.6.2006 12:06

Pane doktore Doležale, jste přeci jen vůl...

...:-/

šakal - podepsán vlastní prackou

princ bajaja 6.6.2006 18:32

Re: Pane doktore Doležale, jste přeci jen vůl...

Naopak,  to je  hlava, ten Doležal, , vidí prostě do všeho. Mohl by nás však zkusit někdy něčím překvapit. Nějakou originalitou! Co takhle vykládat marxismus-leninismus. To by mu určitě šlo. Je to totiž stejná snůška slátanin, jako ty, co klofe do klávesnice svého computeru.

Vydra 6.6.2006 11:37

Vážený pane Doležale,

rád čtu Vaše postřehy, s nimiž většinou souhlasím. Ale dovolte, proč mne stále urážíte ? Za dlouhou dobu, co čtu Vaše články jsem nenarazil na věcné zdůvodnění Vaší bezvýhradné náklonnosti k EU. Za to jsem si užil pěknou řádku odsudků těch, kdo pochybují o Trojici boží, jako šovinistů, bez jakékoliv věcnéé argumentace. Ani Zvěřina, nebrojí proti evropské integraci a spolupráci, nikdo neznámkuje národy. Kritizuje byrokratizaci, ochranářství a klientelismu EU, brojí proti uspěchané federalizaci, proti nesmyslným směrnicím. Já k těmto lidem patřím také. Nemusíte se mnou souhlasit, ale zdůvodněte, proč jsem proto šovinista ! Nemusíte se mnou souhlasit, ale zdůvodněte, proč jsou mé názory nenormální ! Nemusíte se mnou souhlasit, ale zdůvodněte, proč jsem proto vyšinutý !! Mimochodem, nebylo by výstižnější, kdybyste napsal spíše o Zvěřinových vyšinutých přisluhovačích ?

Jinak přeji vše dobré.

Jirka 6.6.2006 11:04

Dobrá zpráva

Letošní volby dopadly snad nejlépe jak mohli: a/ rudý bolševici oslabily a zdárně spějí k zániku  b/ modrý bolševici neprosadí svoje nesmysly s rovným důchodem, kolečkama ap. národ jim to zatrh. Ó, jak je krásně na tom světě, vypadá to, že lidi dostávaj rozum.  

hufv 6.6.2006 12:35

Re: Dobrá zpráva

O 200.000 lidí víc volilo pravici. To, že se nepodaří prosadit nezbytné reformy, není vina těchto lidí.

AeroKarel 6.6.2006 12:41

Re: Dobrá zpráva

Lidi rozum dostávají, viz redukce 111 na 100.

Jirka ne, ten nechápe že časem se bez těch modrých nesmyslů neobejdeme a čím později to nadejde, tím to bude dražší .....

AeroKarel 6.6.2006 12:42

Re: Dobrá zpráva

A rudí bolševici zdárně kolonizují ČSSD. Jeden už je předsedou.

oCAPEK 6.6.2006 11:03

"Fanatické vize Friedricha von Hayeka považuji ze zavádějící."

Jooo, tak nam Dolezal vyresil Hayeka, vsjo jasno. ;-D

No Hayek dostal Nobelovu cenu, za ony udajne fanaticke vize (a souhlasim: podobne ji dostala i rada levicoveji orientovanycnh ekonomu - rozhodne ne zadni fanatikove). A co dostal Dolezal? Ostatne,  precetl si ty prace a nebo to zna jen tak z doslechu...?

Nesnasim tyhle novinarske smoky, co vsechno vedi a necemu nerozumi (Y)

Rejpal 6.6.2006 11:00

Pan Doležal, Aston a další by měli ČSSD, Paroubkovi a komunistům platit

nebýt jich a jeich neustále hrozby, nejsou tito pánové schopni splodit normální věcný článek. Jejich boj je opravdu příkladný, stejně jako lidí, kteří za komunistů obsadili posty v Moskvě v Rudém právu atd. Potom náhle prohlédli otočili o 180 st. a jedou dále.Raději bych slyšel podrobný komantář o rovné dani jak se dotkne jednotlivých vrstev obyvatelstva. Jak se zřídí ministarstvo pro sledování studentů. Nepochopil jsem kdy nastane čas, že vystudovaný člověk bude mít takový plat aby své vzdělání zaplatil škole a kdo to bude sledovat a počítat. Nepochopil jsem jak budu mít nižší daně protože část půjde rodičům na důchod protože mne dobře vychovali.Nevím ani kdy je to dobře a kdy už špatně.Co když se rozvedli. Prosím vysvětlete mi to a nechte Miladu Horákovou a nedostatek banánů historikům. Jestli to nevysvětlíte, zase se jednalo jen o keci.

jirka s. 6.6.2006 11:15

Re: Pan Doležal, Aston a další by měli ČSSD, Paroubkovi a komunistům platit

No, já myslím, že tebe vůbec nemusí trápit kdy a jak splatíš své vzdělání, protože po přečtení tvých výplodů bych pokutoval tvé učitelky, které tě učily cca do 5. třídy obecné. Dále jsi totiž nemohl prolézt.

Rejpal 6.6.2006 11:45

Re: Re: Pan Doležal, Aston a další by měli ČSSD, Paroubkovi a komunistům platit

Máte pravdu, za ty chyby se omlouvám, měl jsem si to, co jsem napsal, přečíst. Až po Vašem upozornění jsem se zhrozil. Pátou třídu již bohužel nestihnu. Přesto bych rád slyšel odpovědi na mé otázky (i když jsou bez otazníků). Nebo i nadále bude platit praxe převodu řeči či psaní jinam. Domníval jsem se, že jde o téma.

Malý Aston 6.6.2006 12:54

Re: Pan Doležal, Aston a další by měli ČSSD, Paroubkovi a komunistům platit

Mám dojem,že Vám to nepomůže ve Vaší orientaci politické ani duševní.Pokud máme s Vámi diskutovat věcně,napiště nám,zda víte,co je to DPH,kdo je plátcem a kdo neplátcem a proč se platí,napiště nám co je to HDP,kdo jej tvoří,napiště nám něco o bezplatném školství na vysoké škole,kolik stojí ubytování,stravování,skripta a doprava studenta a zda nemajetné rodiny,mohou dnes za vlády ČSSD tuto finanční zátěž utáhnout,taky nám napište jak zvednout důchody a z čeho jsou placeny,možná víte i něco o našem bezplatném zdravotnictví, zajímá nás i Váš program na podporu živnostníků a podnikatelů a doplňte to výpočtem,kolik zaplatíte každému občanovi včetně dětí a důchodců,když nebudete realizovat akci "Nošovice" dle mého výpočtu je to 1,4 mil.Kč. Z této finanční pomoci korejské firmě klidně těch 1000 pracovníků budeme živit. Tak dej se do diskuze.

vili 6.6.2006 9:49

Divoký projev?

Nějak investigativním novinářům uniklo, že s přirovnání k 46 a 48 r. nepřišel jako první Paroubek, ale president Klaus ústy svého kancléře J.Weigla, už 25.5.2006, předvolební výzva CEPu ( intern. str.Centrum pro ekonom. a politiku). To jen dokazuje, že novináři se skutečně k Paroubkovi chovají jako hovada a Klaus s Topolánkem a Tlustým se od svých bolševických rodičů a starého strejdy Grebeníčka hodně naučili. Praktická zkouška z Leninismu za 1.

Malý Aston 6.6.2006 10:05

Re: Divoký projev?

Vili,máš pravdu.Oni tomu Paroubkovi ubližují,vždyť je to jeden z nás.On to s těmi bolševiky myslí dobře pro nás i pro sebe.Jenom občané tomu nerozumí,ale co chceš po českém voliči.Každý s láskou a vděčností vzpomíná na dobu za Jakeše a Husáka,nikdo nic neměl,všechno bylo naše.Že nemám pravdu? Ale mám,jinak by levice nedostala tolik hlasů. A tak když občané chtějí,aby tady zase vládli,dejme jim tu možnost.Oni jsou již jiní.Nekradou,nelžou,naše tužby jsou i jejich,naše problémy jen oni jsou schopni řešit.My ty volby vlastně ani nepotřebujeme.Stačí když Jičínský znovu dá do Ústavy vedoucí stranu ČSSD a je to vyřešené. Vždyť my jsme ani nechtěli aby tady v roce 1989 vznikla nějaká jiná suïtuace.My jsme ty komunisty milovali a my si je tam zase pěkně dosadíme.

vili 6.6.2006 10:17

Re: Re: Divoký projev?

Nereaguješ ani na jeden fakt, jejich tam dost.

Malý Aston 6.6.2006 12:42

Re: Re: Re: Divoký projev?

Ale vše jsem tam napsal. Český volič poznal,že Klaus,Topolánek,Tlustý a ostatní jsou hulváti a volil Paroubka.Fakt se chovají hnusně.Taky tak dopadli.Máš pravdu.

vili 6.6.2006 13:52

Re: Re: Re: Re: Divoký projev?

Český volič, zvolil i Gotwalda a plakal pro Heydricha.

Standalone 6.6.2006 14:18

No tak teda ty argumenty:

Tak jsem si ten clanek precetl, a neni mi jasne, kdo je tim hovadem. Weigel pise o VOLBACH 46, Paroubek rval o PREVRATU 1948. I kdyz v roce 1946 si socialiste odhlasovali zakaz pravicove konkurence, prece jen se jeste jednalo o ustavni demokratickou soutez. V roce 1948 se jednalo o bolsevicky prevrat, ktery mel za cil zavest totalitni diktaturu, coz se po ceste pres spaleniste, pres krvave reky take stalo.

Takze jako hovado se zachoval Paroubek, ktery prirovnal demokraticke volby k ozbrojenemu prevratu, a jeden demagog, ktery dela, ze ten rozdil nevidi.

J.Horák 6.6.2006 14:31

Re: No tak teda ty argumenty:

Pan Paroubek má jakési inverzní vidění. Na druhých vidí přesně to, co sám dělá nebo o co se pokouší

stan 6.6.2006 8:45

Divoký projev premiéra Paroubka

tenhle odstavec je jeden z nejúžasnějších a je přesným hodnocením. Ukládám do archívu.

Holt je budoucí expremiér Paroubek jen agent s teplou vodou sám to na sebe vykecal. Nic to nemění na tom, že má moc, alespoň zatím, ta už končí. Taky se mi líbilo, že bezprostředně následoval pan prezident s jasnou výzvou ke zbytku rozumných socdem k Paroubkově likvidaci, zdá se že se páně Paroubkovo politické učínkování chýlí ke konci.

A ještě jeden postřeh, všimli jste si, jak zmizeli Tlustí a Langerové? Domnívám se, že to není náhoda a i přítomnost právě A.Vondry svědčí o výrazném posunu v ODS, doufejme, obdobném, který čeká ČSSD.

ok 6.6.2006 8:51

Re: Divoký projev premiéra Paroubka

To je to co nechapu. Kdyby Tlusteho a spol odsterlili uz pred rokem, byla by ODS mnohem prijatelnejsi. Ja jsem je nevolil prave kvuli tlustemu vykrikujicimu komunistovi s koleckem, ktery tam mel zjevne hlavni slovo.

Bubik 6.6.2006 9:48

Re: Re: Divoký projev premiéra Paroubka

minule jste ODS nevolil kvůli Klausovi, tentokrat kvůli Tlustému, přístě nebudete volit ODS kvůli komu?

Napište já ok prostě nechci volit ODS.

Bylo by to aspoň upřímné.