20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Yesir 28.4.2006 18:29

Solidní řešení nešťastného případu pana Dolejše

Nikdo by se neměl mlátit. Radost ze zbití pana Dolejše nemám. Proč byl zbit nevím. Pokud z politických důvodů, není to pro útočníky omluvou. Navrhuji svolat zasedání parlamentu a změnit to nesmyslné prohlášení co přijali. Nově by měli přijmout. Bít lidi se nemá a je to hnusné. Po schválení tohoto usnesení by měla do parlamentu vstoupit policie a okamžitě vzít do vazby všechny poslance KSČM za podezření z propagace komunismu, věřím, že by se následně potvrdilo. V souladu s tím co komunisté dělali (min. 1945-1989), by měli být všichni kdo toto učení neodvolají a) inteligentní zavřeni do vězení, b) pomatení do blázince.  Kdo se omluví a řeknou, že už nikdy komunismus, ať si založí stranu např. Socialisté a tam říkají víceméně to samé co říkají dnes v rámci demokracie. Jednou provždy by, ale mělo být jasně řečeno, že komunismus je svinstvo a komunisti jsou svině. Propagace komunismu je trestná - místní právníky, prosím, o doplnění trestních sazeb.

Michal001 28.4.2006 21:12

Re: Solidní řešení nešťastného případu pana Dolejše

Kdyby dostal na budku pan Dolejš, jednalo by se o osouzeníhodnou událost. Protože přes hubu dostal soudruh Dolejš, jedná se akt víceméně pozitivní, stejně, jako kdyby byl proklepnut dejme tomu soukmenovec Dolejš

Ataman Jermak 28.4.2006 23:46

Re: Re: Solidní řešení nešťastného případu pana Dolejše

A je to pregnantně vyjádřeno! Čím více jich darmožroutů (a nejen bolševíků) dostane na sosák, tím více budou muset být slušnější. Násilí je mnohdy jedinou nápravou pokleslého parlamentu.