5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Luky Strike 15.4.2006 12:17

"Normální" lidé vzbuďte se

V současné společnosti neexistuje "rovnost-volnost-bratrství",na výběr je pouze první nebo druhá strana barikády. Kde první je komunismus,který snad víme co znamená a druhá je kapitalismus,který alespoň nás normální lidi nechá žít,tj. nechá nás pracovat, nekrade nám většinu majetku šílenými daněmi, nechá nám alespoň špetku občanských svobod atd. V Čechách již začal třídní boj, kde na jedné straně stojí plebs, tedy dělníci, utahnutí na namazaném rohlíku hrstkou chytráků v ČSSD, KSČM a Odborech, a na druhé staně zbylá část společnosti. První skupina má Haló noviny, Právo a hromadu bulvárů. Ke druhé skupině snad patří Lidové noviny a MF dnes a snad dále internetové servery, i tak je to tragická nerovnováha. Proto by všechna tato média měla zásadně zpřístupnit diskuze - odkaz dát na hlavní stránku,zavést politické diskuze, umožnit,aby čtenáři zadávali diskuzní témata,umožnit neomezenou velikost přístévků. A všichni by sem měly masivně přispívat - uvádět  příklady ze svého okruhu, oboru, činnosti, života. Jen tak se podaří zamezit vítězství výše uvedeného "plebsu" a ustavovení komunismu v Čechách.

ES 14.4.2006 21:23

Zákaz topení uhlím

Pane Doležal, nevidím nic důležitější, nežli zdraví. K čemu nám je pokrok v různých odvětvích, když se toho kvůli špatnému ovzduší nedožijeme. Když žijete na malé vesnici, musíte vědět co udělá jediný kouřící komín od topidla se špatným uhlím (a někdy i dobrým uhlím). Prostředky na pomoc  při změně topení těm, kteří na to nemají, by byly jistě nejlepší investicí nové vlády. V tomto bychom měli zelené všichni podporovat, jde o zdraví všech, zejména budoucích generací.

huhu 14.4.2006 13:41

škoda, že volby nejsou na podzim !

to by socani byli opět na svých ! jako za Špidly a Grosse v r. 2004 ! ;-)

vita 14.4.2006 12:16

Hlasující v referendu ponesou PLNOU odpovědnost

za následky. Oni totiž budou muset zatáhnout veškeré ztráty, zatímco o případný zisk se podělí jen nemnozí.

Občané nesou plnou - a zdaleka ne jen "politickou" odpovědnost. Občané, ne politici.

Takže referendum o OH v Praze by nejspíš dopadlo rozumně - "ani náhodou!".

Kajan 14.4.2006 11:53

ODS neslibuje nic jiného, než zavedení kapitalismu bez přívlastků ! ODS je stranou občanskou, tedy obhajující politickou tezi individualismu.

ODS proto musí patřít svobodným, samostatným  a zodpovědným občanům České republiky. Nikoliv svým představitelům, členům nebo dokonce různým konjunkturalistům ! Proto svobodní, samostaní a zodpovědní lidé volí ODS. Proto je to politická strany horních 80 % ! Dzp.

OBČAN XY 14.4.2006 9:53

NEJEN ČSSD -

 Ale i ODS slibuje pro každého něco udělat, takže podle Bílé rovněž neudělá pro nikoho nic....Nejen soudkyně,která zabránila stíhání Grebeníčka sadistu staršího se "vyznamenala",nedávno jiná její kolegině odsoudila Petra Cibulku,který hájí právo občana na čestný život.....

Berger 14.4.2006 9:08

Hospodská etiketa!

To je to pravé slovo. Jejím špičkovým představitelem je ráják Paroubek. Taky Jandák.  

mph1 14.4.2006 8:58

Slusny a dobry prehled

Podepisuji R^

Kajan 14.4.2006 7:39

Teda, to jsou ale slátaniny ! Ale název je správný, ČSSD opravdu dotahuje celý peloton, který je před ní ! Zejména na Liberecku ! Dzp.

tony 14.4.2006 9:09

Re: Teda, to jsou ale slátaniny ! Ale název je správný, ČSSD opravdu dotahuje celý peloton, který je před ní ! Zejména na Liberecku ! Dzp.

To je leda tvoje zbožné přání, Paroubkomile.

eTony 14.4.2006 9:21

tony,

Kajan a Paroubkomil ? Ani nevíte jak hluboce se mýlíte.

jepice 14.4.2006 9:23

Re: Re: Teda, to jsou ale slátaniny ! Ale název je správný, ČSSD opravdu dotahuje celý peloton, který je před ní ! Zejména na Liberecku ! Dzp.

Slátaniny vyrábí život, a to v nepřetržitém provozu.

Kajan 14.4.2006 10:23

Re: Re: Re: Teda, to jsou ale slátaniny ! Ale název je správný, ČSSD opravdu dotahuje celý peloton, který je před ní ! Zejména na Liberecku ! Dzp.

Myslel jsem, že po včerejším debaklu kandidáta Zapletala z ČSSD každému můj vtip dojde ! Dzp.

irenak 14.4.2006 18:29

Re: Re: Re: Re: Teda, to jsou ale slátaniny ! Ale název je správný, ČSSD opravdu dotahuje celý peloton, který je před ní ! Zejména na Liberecku ! Dzp.

Kajane, většině asi došel. Debakl mě potěšil, protože Cyril Zapletal byl fakt jednička.

Taraszátaras 14.4.2006 14:01

Re: Re: Teda, to jsou ale slátaniny ! Ale název je správný, ČSSD opravdu dotahuje celý peloton, který je před ní ! Zejména na Liberecku ! Dzp.

Už je to tady! Fanatici se začali vyvražďovat mezi sebou!

mol 14.4.2006 1:17

Že referendum bláznivý nápad požehná, je předem jisté

A na to jste přišel jak? Pohledem do kávové sedliny? Křišťálové koule?

BTW opravdu nevidíte rozdíl mezi "pan Doležal" a "páni Doležalové" ? To je smutné...

Vilém 14.4.2006 0:25

Írán

Při zvážení základních informací se ukazuje, že USA a evropské státy už v sebeobraně rozvrátily Irák, ale demagogové státe nemají dost a po Miloševičovi, Saddámovi a Mugabem si našli dalšího Hitlera.

To samozřejmě neznamená, že svět je náhle z ničeho nic v důsledku nové? evropské tolerance (kterou nevyužil ani SSSR) vystaven děsivé plejádě nových Hitlerů.

Pouze to dokumentuje otřesnou pokleslost naší kovbojské žurnalistiky, potřebu zhovadilého volání po krvi, kterou už ani nelze omlouvat poukazy na komunistickou cenzuru - tato hloupost je dobrovolná, svobodná, a na rozdíl od vynucené chvály za komunistů skutečně BEZ HRANIC.Rv

pařez 14.4.2006 18:22

Re: Írán

Tak když mluvíš i o Saddámovi, tak si uvědom, že je to člověk, který použil ZHN proti Kurdům, napadl o zničil Kuvajt, Írán a chystal se na Saúdskou Arábii. Myslíš, že současný režim v Teheránu je lepší než Saddámův?

kNEDEL 16.4.2006 9:58

Re: Írán

je pozoruhodné jak posuzujete Sadáma,to co dělali Amíci ve vietnamu jsem viděl na vlastní,i když se hlásalo,že tam nejsme!J.pokusy t.j.ZHN na lidech?nic,terorizmus na civil osobách?človíčku vždyď ani ta proklamovaná Sam.,,revoluce,,je pouze přání plebsu být klamán,již v roce 1988 byla republika na jednáních o budoucím vlivu,ale to není žádoucí zveřejnit,podívej te se na naše hlavy státu,ten první NO coment,druhý bývalý  zaměstnanec elitního pracoviště UVKSČ,v Iráku jmse již viděli ja.zbraně,mají sice podobu ropných těžebních věží,ale my se máme pravdu ,nyní je zacínáme vidět v Iránua nejlepší by bylo kdyby vyrostli hřiby v DC,a Lengly a byl by pokoj .Měli by angažovat Cirila Svobodu ten jim dodá jakékoli pravdy.Ale musejí pospíchat,Cirilek možná se po volbách nechá naverbovat k našim vrahounkům na nějakou misi proti odpůrcům exportované demokracie,jako správnej fráterník jim předělá koráv a vytvoří nějákyý paskvil a bude ji vydávat za Islámskou bibli.