29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka 11.4.2006 11:23

Re: pane Dolezal,

Vzbuď se,soudruhu a podívej se "odkundápak" je tvůj soukmenovec DOLEŽEL.

(cestyna sein deine kobyl, he?)

jaroslav1 11.4.2006 11:23

K čemu slouží policie za socialistické vlády - šikana občanů, budování policejního státu - socialismu.

 

S přicházejícím jarem opět vycházejí čeští policisté do ulic, ne aby se zbraní v ruce chytali zloděje, potírali kriminalitu, upozorňovali na dopravně nebezpečná místa, podíleli se fyzicky na řízení dopravy v kritických místech atd., za což je my občané draze platíme. Důvod je zcela jiný. Šikanování občanů a vybírání peněz od řidičů, nikoli pokut. O pokuty by se jednalo pouze v případě, že by v Čecách byla funkční dopravní síť, řízená jak automaticky, tak policisty na místě. V současné době, kdy je značná část českých komunikací dle norem zcela nesjízdných, kdy policie rezignovala na řízení dopravy nelze o pokutách vůbec mluvit, ale jde o formu jakéhosi výpalného "zaplať nebo nepojedeš dál". Je nutné připomenout, že po svém nástupu k moci socialistická vláda zablokovala výstavbu nových dálnic a peníze přesměrovala na železnici, kterou nikdo nejezdí, ale jde zde dobře tunelovat např. nákup vlaku Pendolino, evidentně nevýhodný pro České dráhy. Ale zpět k dopravě. Na křižovatce dvou čtyřproudových silnic Čimická a K Pazderkám v Praze se již mnoho let objevují policisté cca kažkých 14 dní. Svůj vůz zaparkují do jednoho z odbočovacích pruhů a za tímto vozem si zastavují a kontrolují automobily. Řidiče nutí k vystupování takže řidič musí vystoupit do normálního silničního pruhu. Odbočovací pruh je zcela zablokován a kontroly řidičů a aut probíhají přímo v tomto pruhu, tedy na čtyřproudé komunikaci. Tím, že policisté zastavují i vozidla z levého jízdního pruhu, dochází zde nezřídka k menším dopravním zácpám. To, že tím policisté ohrožují životy a majetek řidičů jim zřejmě nevadí. Dále se v tomto místě jedná o neprůjezdnou oblast, takže zde jezdí pouze osoby, které zde bydlí nebo pracují a policisté tedy kontrolují stále dokola ty samé řidiče. Navíc jejich přítomnost na tomto místě je již obecně známa takže např. zloděj auta se tomuto místu samozřejmě vyhne. Pak jejich přítomnost zde má pouze jediný důvod - šikana občanů.

 

jaroslav1 11.4.2006 11:23

K čemu slouží policie za socialistické vlády - šikana občanů, budování policejního státu - socialismu. - pokračování

 

Kdo tyto policisty na toto místo stále posílá, vyškolil je, a z peněz občanů je platí ? Zodpovědnost nese premiér Paroubek a jeho pochopek Bublan. Nicméně toto zcela zapadá do vládní socialistické politiky stálého omezování svobod občanů. Běžné jsou i vulgárnosti těchto policistů např. titulují občany slovy "ty vožralej hajzle" v tom okamžiku ovšem druhý policista přibíhá s tvrzením "můj kolega nic takového neřekl", nemají na svém oděvu upevněné číslo policisty atd. Přitom v této oblasti dochází k vysoké pouliční kriminalitě např. o dvě ulice dále byly nedávno vykradeny najednou všechny sklepy. O to, ale socialistům jde : nebojovat s kriminalitou, nechat ji bujet, protože ta také výrazně omezuje svobody občanů, a policii používat výhradně k buzeraci, šikaně a dalšímu omezování občanských svobod. To, že policie po nástupu socialistů k moci a po čistkách provedených ministry Grulichem a poté Grossem rezignovala na řešení citlivých politických kauz a na vedoucí posty byly dozazeni někdejší příslušníci Stb, viz reportáž v nedávném čísle Respektu také přesně zapadá do socialistické strategie vládnutí tj. lidvidace občanských svobod a nastolení policejního státu. A tuto temnou ruku nakonec pocítí všichni občané, tedy i nízkopříjmové skupiny, kterých se socialisté tak halasně snaží zastávat. Tyto příklady z běžného života by si měl každý uvědomit až půjde k volebním urnám.

Optimista 11.4.2006 11:08

Re: Re: Zákon zachování hmoty (= energie) je stále kruciálním zákonem fyziky

Pane " politologu" - Vaše poznámky utvrzují  mé přesvědčení, že jste " jen " glosátor. Do politologa jste bohužel nedorostl. Proč bohužel ? Protože by Vaše fantasmagorie ještě více bral národ za své! Proč jsem tak dnes " nabroušen " proti Vašemu příspěvku? Zásadně -  v úvodu negujete axiom již starořecké i novodobých filozofických proudů - učení  o zachování hmoty. To jste si dovolil dost, možno i když v ironickém tónu. Prosím, příště si na parafrázování korupčnictví vyberte vhodnější příklad.

Standalone 11.4.2006 11:01

nepochybne??

Širší souvislosti nepochybně znamenají, že jejich osud byl následkem příčiny, totiž zločnné politiky Třetí říše. --- Proc ta ironie? Mate nejake informace o planech cs. vlady na vysidleni Nemcu pred rokem 1940? Myslite, ze zli Cesi cekali na malichernou zaminku v podobe okupace a vyvrazdeni 300 000 lidi, aby uskutecnili svuj odveky sen? :-D

K tomu Iranu, mate pravdu. Pruser je, ze po blamazi s Irakem a jeho "ZHN, islamismem a nesvobodou ;-P" to bude v Evrope i Americe dvakrat hur politicky prosaditelne. Kdyby nebylo Izraele, museli bychom si ho vymyslet...

Doug 11.4.2006 10:53

autor

Já nevim, ale tenhle autor nepatří mezi nejkvalitnější. Nechtělo by to najít lepšího?

Xaver X.X. 11.4.2006 10:02

Re: hmmm...tak Šakal vyháněl Němce,

Pardon, omyl, to je vyháněla Šakalova sousedka. Nejspíš byla u Vlasovců...

Xaver X.X. 11.4.2006 10:00

hmmm...tak Šakal vyháněl Němce,

to je pro mě překvapení....

Xaver X.X. 11.4.2006 9:58

Já si myslím, že urážkou diváka je především pokrytectví

a lhaní.

Xaver X.X. 11.4.2006 9:57

To je zajímavé, ani jeden herr DOLESCHAL....

Pavla B. 11.4.2006 9:52

Gross vs. Paroubek

Gross byl nemožný jaksi svým charakterem, naprosto bezectný lhář a komediant, takže nástup Paroubka přinesl určitou úlevu. Paroubek se však nestydatě páří s KSČM, mezi socálně-demokratickými politiky opravdu těžko si vybrat.

Pavla B. 11.4.2006 9:47

Re: Zákon zachování hmoty (= energie) je stále kruciálním zákonem fyziky

Autor článku není fyzik, tož pozapomněl, že zákon se týká zachování hmoty a energie, kteréžto jedno jsou. No a ty ztracený prachy se také změnily na nějakou formy energie, jak jinak?

Kotaz 11.4.2006 8:37

Přiznej se Doležale,

že Tvůj strejda byl Konrád Henlein? I kdyby ten Tvůj článek byl třeba o slepicích v Horní Lhotě co jsou nakažený ptačí chřipkou, vždycky se tam musí objevit souvislost o tom jak jsme vyhnali Sudeťáky a jak to bylo od nás sprostý. Pamatuju to, byla to paráda, naložili jsme je do hitláků, někteří si určitě mysleli že je vezem do koncentráku, jenže my jsme odjeli do Říše, tam jsme je vyskladnili, zavřeli dveře a odjeli domů. A oni byli taky doma ve svobodném světě. Válka skončila. Tady nebyla pilicie, soudy,..nic -  měli jsme je snad dodneška přebírat jak brambory na vinej a nevinej? Hitler byl po smrti a oni byli všichni nevinný. A v jednom státu s náma žít nechtěli.

cer 11.4.2006 8:37

pane Dolezal,

vase kecy o budoucim chovani kohokoliv nemaji smysl, staci totiz jeden Dolezel z ODS a "pravicovi" bolsevici vam taky ukradnou cokoliv, traba akcie.

JE 11.4.2006 8:11

Zákon zachování hmoty (= energie) je stále kruciálním zákonem fyziky

ll 11.4.2006 7:46

Bruno Köhler - to snad ne

A to vnucování tykání bylo úděsné. Rath to samozřejmě věděl a je škoda, že primátor tomu podlehl. Měl vykat dál.

Aleš 11.4.2006 7:25

Re: Re: tykání

e Tony , Vaše komentáře  ohleduplností rozhodně nevynikají, urážka diváka? Mne to připadá pokrytecké, když si s někým dlouhá léta tykám , tak mu na veřejnosti vykat.  Dr. Ratha nemusím, ale proč by mne mělo vadit, že chválí.  Pozor na předsudky.

banah 11.4.2006 7:13

Re: Klesla veřejnost opravdu tak hluboko, aby to nedokázala nazřít?

Hledím také v němém úžasu z jakého úhlu pohledu český ubožáček kouká. To už není ani žabí perspektivní pohled, to už je pohled z žížalí perspektivy. Schopní češi pryč z česka, nechme ho českým sviním. Být čechem je jak pocituji obrovské faux pas. A těžká alergie na českého hňupa.(Y)

eTony 11.4.2006 6:46

Re: tykání

Aleši, už včera v některé diskusi vám vysvětloval, že tykání si před kamerami v takovémto pořadu je urážkou diváka. Na ten pořad jsem se vydržel dívat, vadilo mi to a diskuse postrádá důvěryhodnosti, neřku-li když DRath chválí.

Netřeba 11.4.2006 6:42

Jaký "fešácký odsun" ?

Jestliže někdo má jako folklór každé tři roky vylévání vody ze svého zděného kajaku, tak ať to nedělá za moje. Nebo ať si vsadí u Fortuny na příští povodně a může se napakovat.

milo mindenbinder 11.4.2006 6:38

Klesla veřejnost opravdu tak hluboko, aby to nedokázala nazřít?

česká společnost nikdy nevystoupila na úroveň, ze které by mohla uvedené nazřít

Aleš 11.4.2006 6:20

tykání

pane Doležale a co předpoklad, že se Bém a Rath znají, což je pravděpodobné,  že si vždy tykali, není to  divadlo  vykat si před kamerami?

šakal 11.4.2006 0:22

...Jak říkala naše sousedka:...

...Kdybychom je nevyhnali, začali by se přesně tímhle způsobem chovat všichni - dílem ze strachu, aby si napravili "kádrový profil" pošramocený nacismem...a dílem ve víře, že přidat se k nové VEDOUCÍ společenské síle znamená potvrdit svou úlohu nadlidí ;-P

šakal 11.4.2006 0:19

...Konkrétně BRUNO KÖHLER....

...byla svině bezpříkladná. Škoda, že ho nevyhnali a nechali ho tu škodit až do 60. let. Ačkoliv pro tuhle kreaturu by nebyl od věci lynč - škoda, být v té době na světě, vzal bych si na to lístek do první řady ;-Phttp://www.libri.cz/databaze/kdo20/search.php