5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zoch 23.3.2006 16:36

Tady běží celý den debata .....

...a já se vrátil z cesty mírně rozjařen.Pročeš zdravím Šedovousa i  ostatní  kolegy a jen se z posledních sil vyjáfřím k p. Doležalovi.
Pokud si někdo postaví v čelo hajzla,nebo hajzlovinou na hony vonícího ,nemůže se podivovat nad tím,že se občas stává onen leader terčem a s ním i celá partaj.Ani umělecké veletoče a spirály před kamerou nedokázaly přesvědčit dost podstatnou část lidí o kvalitách p. Kalouska. Ono totiž vyhranit se vůči bolševikovi je pro pravý střed přece jen samozřejmostí,která se nemusí tak zdůrazňovat a dělat z tohoto postoje zásluhu se mi zdá už padlé na hlavu,protože to je zoufale málo.Naproti tomu ukazovat nedostatek loajality vůči vůdčímu členu koalice a to tak,že shodím jeho hlavu   a tím i premierské křeslo  ( A JEŠTĚ JAKOU ŽE FORMOU PROJEVU ), dává jasně punc podrazáka nejen oné osobě za kecafonem parlamentu,ale i celé partaje,kde si mnoha lidí velice vážím.
Něšťastný sjezd v Ostravě jasně poukázal na to,že zákulisní licoměrné pletichy dokáží v KDU více,než charakterní  ( byť mediálně méně výrazná ) osobnost.  V PS se dnes žádné morální ani etické hodnoty nenosí,pročež p. Kalousek ani nijak nevadí  a ony pletichy se stali stejně jako obhroublý slovník např. p. Ambrozka  v křesťanské straně samozřejmostí,kolem které se přejde.
Někomu se z toho jen "zvedne dekl" a někdo - jako Balbínovci- se s tím hnusem ještě nechtějí smířit. Zaplaťpánbůh   za to,protože p. Kalousek má v sobě křesťanského ducha jen poskrovnu.
A proč mi to vadí ?  Protože se ohání křesťanstvím. U bolševiků a postbolševiků v oranžové kazajce takové svinstvo očekávám.