26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
whaler 10.2.2006 8:14

Je mi špatně

a chce se mi zvracet z Paroubka, Ratha, Jandáka, vlády obecně a parlamentu a z muslimů. Lidi pomoc! Blbost vítězí!
Borek 10.2.2006 8:12

Mým Dánům

Sklamán a znechucen tím, jak celá slavná EU nechává to malé, tolerantní a pohodové Dánsko na holičkách, v depresi z "mnichovanství" vlády země, ve které žiji, šel jsem do supermarketu a koupil si plechovku dánských párečků. Kdybych v regálech dotyčného obchodního zařízení našel např. plechovku s dánským pivem, koupil bych jej taky. Co víc mohu udělat ?
klon 10.2.2006 7:59

Souhlas

Chtěl jsem zrovna napsat zhruba totéž. Dneska to neujelo a mělo to docela trefu. Opravuji si názor a budu číst i příště.
loula 10.2.2006 7:42

Re: Dobrý pel mel

Možná by nebylo od věci připomenout, že ten mladší brácha je zhruba o 500 let mladší, a my, když jsme byli v jeho věku, jsme dělali v podstatě to samé. Je bohužel fakt, že technika od té doby výrazně pokročila, a to nejen technika "humánní", ale i technika ničení a zabíjení.
Pokud si budou dělat bordel ve vlastním pokojíku, tak dejme tomu. Ale oni si činí nárok tento bordel dělat po celém domě, a to už neberu.
loula 10.2.2006 7:31

Re: Kdo seje vítr

Nezlobte se, ale naprosto nesouhlasím. Jako redaktor novin bych byl proti uveřejnění těchto karikatur, protože vím, že se mohou dotknout cítění některých lidí. Čili důvodem této autocensury je prostě slušnost a ohled, nic víc a nic míň. Pokud někdo má jiný názor a uveřejní takový materiál, je to jeho věc a pokud se tím cítím dotčen, mohu protestovat, podat na něj žalobu nebo zvolit jiné adekvátní kroky, třeba i diplomatickou notu v případě státu. V žádném případě jako reakci nelze zvolit vypalování ambasád a výzvy k vraždění.
Vladan Vláčil 10.2.2006 7:01

Kdo seje vítr

Každý slyšel o trestném činu obecného ohrožení a má určitou představu. o naplnění jeho skutkové podstaty. však vždy.O tisku a médiích vůbec, kde se pracuje s materiály brizantnějšími než semtex panuje často představa o absolutní svobodě projevu a že se může každý vykecávat jak chce. Kam tento experiment vedl v Dánsku a Polsku vidíme dnes. Bohužel se i u nás najdou nezodpovědní jedinci, kteří v honbě za senzacemi a vlastním zviditelněním zneužívají svobody slova a jsou ochotni vystavit tak své spoluobčany a stát reálnému nebezpečí. A když už nemají dostatek autocenzury, měla by nastoupit interní cenzura prozíravějších vydavatelů novin a nedat těmto hazardérům prostor!. To ovšem naprosto neznamená, že bychom měli jít cestou erární Hlavní správy tiskového dohledu.
Doktor 10.2.2006 2:39

Re: Já jsem jenom zvědav

Stran úniků důvěrných informací do tisku doporučuji znovu shlédnout "Jistě, pane ministře!" a "Jistě, pane premiére!"
Prétextat 10.2.2006 2:31

Re: Szopko

rukama, je pozdě...
Yesir 10.2.2006 1:25

Dobrý pel mel

Autor je tu dost často kritizován tu z leva tu z prava. Tentokrát toho opravdu dost semlel, ale osobně to považuji za jeden z jeho nejlepších článků. Proč? 1) To co se tváří jako politka v ČR a veřejné instituce chránící demokracii je bohužel skutečně mimo jiné také síť nejrůznějších propojení na výdělek a prospěch nejrůznějších lidí a oficiální řeči kolem jsou jen mlha pro lid. Chléb a hry platilo a platí.
2) Jednání mezi "muslimským" světem tak jak je dnes nazýván  a západním světem (úmyslně neuvádím křesťanksým, platí zvláště pro ČR apod) je skutečně zvlášní. Naši mladší bratři (muslimové - dle letopočtu, který používají) se chovají jako puberťáci a my nejsme schopni jim říci: ano svoboda názoruů je O.K. , ale když váš názor začínáte prosazovat zápalnými lahvemi tak to není náš cup of tee. A vzhledem k tomu, že jsme starší bratr tak se do nás nenavážejte a bordel si dělejte jen ve svém pokojíčku. Je pravda, že trochu složitější je dítku vysvětlit proč mu Velký tatínek z USA v pokojíčku pochoduje s jeho názory a tanky, ale navrhuji to historicky brát jako fakt. Je to holt tatínek. V bunoucnu bych to více nechal na dětech ať si ten jejich bordel vyřeší sami a neberou si jako důvod proč se scházet a ventilovat své pocity to, že rozbijí okna na domech jejich tatínka všech jeho příbuzných.
Prétextat 10.2.2006 1:15

Szopko

Ten křišťálově čistý Szopko s čitýma rucema v Těšíně je vlastně Sznapka.
milda 10.2.2006 0:27

Já jsem jenom zvědav

kdo z našich politiků nás povede, až se dostaneme do války s tou bandou mohamedánů. A dál by mě zajímalo, co udělala policie ve věci odposlechů předtím, než se dostaly do televize. Obávám se, že k úniku došlo proto, že si lumpové mezi sebou vyřizujou účty nebo proto, že nějaký bezvýznamný poctivý policajt se už nemoh dívat na to, jak jeho nadřízení tyhle lumpy kryjou.