23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 10.1.2006 19:51

Kdepak Čumile,

To nejsou negativní vášně.
Ani hospodářská deprese, inflace etc.
Jen stát, který nemá hospodářský vzestup tak velký, jak by bylo možno. Jen stát, nevyužívající období růstu (zatím vždy a všude konečné) k snížení dluhů. Který i v tomto období ty dluhy neustále zvyšuje a dle různících se odhadů z nich investičně využije cca1/3. Zbytek prožere.
Vládu neustále odkládající reformu zdravotnictví, momentálně svým ministrem spíš ničeného. Vládu, kličkující před penzijní reformou. Všude neustále přirůstající úředníky a mraky předpisů, taktéž sabotujících hospodářský růst nebo alespoň prosté "uživení se" podnikáním. Tedy 9% nezaměstnaných a zákoník práce zaměstnanosti bránící.
To jen tak stručně na odchodu do hospody.
Spálenou zemi a kvetoucí sad ponechám Zemanovi se Škromachem.
Já hledím spíš na realitu.
Čumil 10.1.2006 21:10

No, milý AeroKarle, za vlád pravicových dosáhl hospodářský růst státu záporné výše,

a poučena svými výsledky hodlá vytvořit svým programem rovné daně sekerečku ve výši 180 miliard za rok - inu, děkuji pěkně, tak nějak si představuji využití potenciálu růstu. Zdravotnictví i penzijní reforma je téma na příští volební období, potěš koště, prosadí-li se Modrá šance. Myslím, že na časy bez předpisů vzpomíná s láskou pan Kožený na Bahamách a pan Krejčíř by byl jistě taky spokojenější., prostě milý AeroKarle, neměl byste raději do té hospody chodit, abyste si ušetřil na lepší časy, pokud se tu začne aplikovat program MŠ budete je zatraceně potřebovat na tu dobu, než tyhle povedené nápady smete ulice. Možná bude stačit začít tím zákoníkem práce, hned bude o něco živěji, už se těším. No, tak si to hezky užijte, dokud je ještě čas... :-))
No, to by asi bylo tak na stejné argumentační úrovni s tou vaší, takže jsme si kvit.
AeroKarel 10.1.2006 18:05

Čumile, mýlíte se.

AeroKarel 10.1.2006 18:08

brzy odklepnuto,

ti nadšení nejsou ekonomové ale levicoví politici.
Ekonomové poukazují na dluhy a absenci reforem, taktéž na znesnadňování podnikání.
A stačí se trochu porozhlédnout či očumovat a počítat ........
Čumil 10.1.2006 19:25

AeroKarle, asi žijeme každá v jiné zemi -

pokud nevidíte hospodářský vzestup, je to skutečně Váš problém. A jinak - jak si přejete, jsme v hluboké depresi, inflace letí mílovými skoky, není co huby, na ulicích není k hnutí kvůli vehikům, ale všichni hezky chodí pěšky, nemají ani na socku,  města se postupně rozpadají v sutiny a slumy pomalu postupují do center... Pěstujte si své negativní vášně dle libosti, ale pozor na žaludeční vředy. :-))
jepice 10.1.2006 21:36

Re: AeroKarle, asi žijeme každá v jiné zemi -

Čumile, stejně jste mě nepřesvědčil, že tak moc fandíte socdem. To mi k vám nějak nesedí. Spíš bych řekla, že vás baví nasírat modré burše. 
OC 10.1.2006 22:31

Re: Re: AeroKarle, asi žijeme každá v jiné zemi -

Jo tak nejak. V opacnym pripade je to vobycejnej blb.
AeroKarel 10.1.2006 18:05

Jo, volte EDy,

ODS, socdem, komouši a lidovci vám (možná) poděkují za kousek vašeho hlasu .......
Linda 10.1.2006 17:31

A zase to kdákání

KOKODS K ODS KO KO KO
* 10.1.2006 16:14

Pane Dolezale,

porad to byl spatny, podepsani "spoluprace" s Uradem vlady je zavaznym prohreskem - vladni PR za penize verejnopravni televize.
 
A Vase nekonecne blekotani bylo na nic.
 
Shrnuti, porad byl spatny. Paroubkovy zasahy do medii jsou rovnez spatne.
Informovaný 10.1.2006 15:13

Víte co je prča?

Že podle životopisu, který je k disposici, ten komunista z ČSSD Škromach nikdy nebyl členem KSČ.
Ladislav N. 10.1.2006 16:24

Re: Velmi NEinformovaný - Víte co je prča?

Ing. Zdeněk Škromach - životopis - http://www.mpsv.cz/cs/1681
 
"...V letech 1982 - 1989 byl členem KSČ, od prosince 1989 do července 1996 předsedou odborové organizace OS KOVO v Sigmě Hodonín (nyní JMA s.r.o. Hodonín). ..."
hornet 10.1.2006 19:55

Re: Re: Velmi NEinformovaný - Víte co je prča?

A proc to nemá na svých vlastní stránkách?
 
Jan 10.1.2006 12:56

Odpověď je taky velice prostá: DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!

DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
VH 10.1.2006 14:17

Re: Odpověď je taky velice prostá: DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!

Naprosto souhlasím, půjdu volit a současné parlamentní strany vynechám - přečtěte si program ED.
Co je to za 10.1.2006 15:36

Re: Re: Odpověď je taky velice prostá: DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!

ptákovinu, copak nevíte, kdo je u ED ? Lidi, kteří prožili svá "tvrdá" léta u ODS. Nikoho nevolit, nikoho nevolit, nikoho nevolit. Teprve až by to prohráli, vyděsili by se. Dřiv ne
VH 10.1.2006 17:15

Re: Re: Re: Odpověď je taky velice prostá: DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!

Komunisti čekají na to až "nikdo" nepůjde volit. Oni půjdou vždycky. Proto si myslím, že z té hrůzy jsou ED nejmenší zlo.
raptor 10.1.2006 18:49

Ale ať je klidně volí.

ED nejsou bejvalí ódéesáci, to jen výjimky (i když se taky pořád ještě furt vlezou do jednoho  výtahu o větší nosnosti), to jen výjimka Kasl, ze stejné branže, jako je Rath nebo Jandák. "Nešlo to tudy, pude to jinudyma..."
Zieleniece opomíjím, tomu po politické stránce dávno řachlo, zjevně, zatímco hochštaplerům než stačilo docvaknout, už byli v jiný partaji.
 
(Promiňte, psíci, ostré vyjádření, ale tak to halt cejtim...)
Jan 10.1.2006 12:54

Vysvětlení je opravdu velice prosté! Stačí si přečíst: "CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ":

Vysvětlení je opravdu velice prosté! Stačí si přečíst: "CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ":
Saša 10.1.2006 9:58

Ten útok na Československou církev husitskou byl zbytečný, nehezký a úletový.

Husitská církev vznikla za určité historické situace a jako reakce na historii a ze snahy něco změnit. Historická situace vyvanula, historie je více poznána a ke změnám v katolickém ritu došlo (mše se slouží čelem k lidu a v národním jazyku, přijímá se i pod obojí, farní rady jsou zřízeny etc. etc.) a další původní důvody secese těchto našich odloučených bratří pominuly. Konvergenci našich cest a jejich návratu zpět však určitě nepomůže nadávání, zesměšňování či urážky... Doufám, že naši odlouční bratři nebudou považovat názory pana Doležala za representativní názory katolických církví a jejich členů. 
 
beran 10.1.2006 17:35

Re: Ten útok na Československou církev husitskou byl zbytečný, nehezký a úletový.

Pokud vím, tak v podstatě všechny církve fungují na stejném principu, který se jednoduše dá vyjádřit tak, že jedině naše víra je ta správná, všechny ostatní jsou podvod. Pokud to je pravda, tak až na tu jednu (nevím kterou), jsou ostatní podvodníci. Pokud to není pravda, tak jsou podvodníci všichni ti hlasatelé jediné správné víry. Dalším společným rysem církví je to, že mají kněžstvo (případně tomu říkají jinak), které tvrdí, že umí komunikovat s tím jediným správným bohem a za to si pochopitelně nechává od věřících platit. U nás dokonce na to kněžstvo platím daně, i když jim nevěřím ani slovo.
Jana 15.5.2006 2:53

Re: Ten útok na Československou církev husitskou byl zbytečný, nehezký a úletový.

:-DPolitologa pana Doležala si vážím a nemyslím si, že chtěl programově zaútočit na Církev československou husitskou. Což je škoda. Protože by bylo (a je stále více) proč. Toto společenství jde s větrem a s pláštěm. Naštěstí řady členů CČSH řídnou, zdá se, že Bohu došla trpělivost...

Mák 10.1.2006 8:29

červnové volby do Poslanecké sněmovny

budou také jediná petice za odvolání ústředního výboru ODS.
 
Novák 10.1.2006 9:13

Re: červnové volby do Poslanecké sněmovny

To je všechno?
Ty jsi opravdu maková palice...
Veřejně porušované zákony 10.1.2006 7:08

Zákony pro Rátha neplatí?Nejen telefonicky, ale už i veřejný prohlášením a konáním...

Prý stačí zvednou telefon a odvolá kohokoli, dosadí kohokoli, zajistí, aby člověk bez aprobace.....a teď ještě veřejně přizná, že bude protiprávně podporovat nemocnice, bez schválení, údajně před tím se zajištěnou smlouvou- takže lhal!- no to je paráda, to máme právní stát-- a jeho šéf nic ??? Asi je to normální a potřebný stav..
JJ 10.1.2006 14:43

Re: Zákony pro Rátha neplatí?Nejen telefonicky, ale už i veřejný prohlášením a konáním...

CIm vetsi zmatek ve zdravotnictvi, tim lepe pro Ratha, ktery bez kotnroly rozhoduje o stovkach milard.
Ladislav N. 10.1.2006 1:52

Co by nemělo upadnout v zapomnění - Škromach: Ze spálené země jsme udělali růžový sad

 Škromach: Ze spálené země jsme udělali růžový sad   http://lidovky.zpravy.cz/ln_domov.asp?r=ln_domov&c=A060108_155725_ln_domov_znk  
... LN: ODS jsou bolševici, Kalousek je vyděrač... Předvolební boj opravdu začal. Co říkáte zadluženosti? Pořád chválíte ekonomický růst, ale veřejný dluh je již bilion korun. Každý občan včetně důchodců a novorozeňat dluží sto tisíc. Když jste šli do vlády, veřejný dluh byl zhruba šestinový.
 
Škromach: Nestrašte. Česko je nejméně zadluženou zemí v EU. To by si občan USA musel hodit provaz!
 
LN: Takže vzhledem k rychlosti zadlužování nemáte špatné spaní.
Škromach: Já spím velmi dobře. Protože Česká republika vzkvétá. Místo spálené země je tu konečně růžový sad, který tady vybudovala ČSSD.
 
RENATA KALENSKÁ   A já dodávám: Blbost tentokrát kvete růžovou barvou...
SLAVA 10.1.2006 2:39

Re: Co by nemělo upadnout v zapomnění - Škromach: Ze spálené země jsme udělali růžový sad

Já bych řekl, že spíš kvete modře.
Ladislav N. 10.1.2006 3:31

Re: Re: Co by nemělo upadnout v zapomnění - Škromach: Ze spálené země jsme udělali růžový sad

Najděte podobný rozhovor s někým "od modrých", který by dosahoval "kvalit" výroků komunisty z ČSSD Škromacha, pak můžete odkazovat i na ně... :-D
tatina 10.1.2006 8:14

Re: Re: Re: Co by nemělo upadnout v zapomnění - Škromach: Ze spálené země jsme udělali růžový sad

Myslím,že by se dotázaný musel prokopat hodně hluboko,aby něco podobného našel.Od soudruha Škromacha je to jedna perlička za druhou,viz-"co jsou to za lidi,kteří přelézají z jedné strany do druhé",jako by sám zapoměl,že byl,a já jsem přesvědčen,že ještě je,komunistou.