23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
KARTÁČ 2.12.2005 10:57

MÁM ZA TO -

 Že to autor s řízenou provokací policistů přehnal.Určitě by se její zavedení dalo upravit tak,aby nedošlo k nějaké nestabilizaci policie.Pokud ano,pak nemáme schopnou policii už nyní....Policie by se měla vmísit mezi všechny druhy kriminality,aby měla vždy navrch....Nejsem trochu ovlivněn filmy USA....    ?             
Aleš P. 2.12.2005 8:45

K článku

Pan Doležal to vidí nějak moc černě.
Řekl bych dále že jakákoliv vláda  v dnešní době už nebude demokratická.tedy vláda pro lidi a pro republiku
U nás už dávno svoboda není.
Je zde totiž DIKTATURA peněz.Vše je dovoleno ,ale za peníze.
Janus 2.12.2005 8:56

Re: K článku

 
J. T. 2.12.2005 10:21

Re: K článku

A teď tu o milionáři co ukradl slunce.
Ladislav N. 2.12.2005 2:57

"Hlavně nepadat na kolena před fakty, jak říkával nebožtík Antonín Novotný!" :-D

„Za několik let existence si (Unie svobody) vydobyla důstojné postavení na politické mapě České republiky.“ :-P ............................................................. Asi je řeč o členovi a současně předsedovi partaje, t.č. ministru Němcovi. Nebo je tam ještě někdo další? :))
Netřeba 2.12.2005 7:10

Re: Ladislave. Ano, vím o jednom dobrákovi.

Jmenuje se Ivan Pilip a když neuspěl ve vedení strany, nechtěli ho ani ve vládě, poté nebyl zvolen za poslance (docela brutálně ho preferenčními hlasy voliči vyškrtali), byl zašit na jakousi funkci v jakémsi finančním výboru v Bruselu. Zde za plat kolem půl milionu Kč měsíčně rozhoduje o něčem, o čem se mu u nás (nebo když byl na Kubě) ani nesnilo.
Není členem US i Spacákový Bača ze Senátu?
BAlbert 2.12.2005 11:04

Re: Re: Ladislave. Ano, vím o jednom dobrákovi.

On ten vyraz dobrak je takovy mily a povznasejici, nesluselo by spise napsat darebak? Vzdyt to, co tento politik ve svych funkcich a pri politickem cestovatelstvi predvadel, se neda nazvat slusnymi slovy. Vic takovych jako byl ci je on a cela pravicova - v tom dobrem slova smyslu - politika se muze jit klouzat.
Bubik 2.12.2005 0:47

Ono nelze než s panem Doležalem souhlasit

byla by to legrace, kdyby se člověk díval z protějšího břehu. Takhle z toho hlavně mrazí. Ale zase jsem docela rád za svůj vyšší věk. Snad se mi podaří umřít dřív, než nám tu tihle spojení rudorůžoví opět založí národní frontu a odhlasují svoji vládu na věčné časy.......
Pišta 2.12.2005 2:19

Re: Ono nelze než s panem Doležalem souhlasit

Můj problém je jiný. Jsem už příliš starý a líný na to , abych odtud utekl a příliš mladý a aktivní na to, abych se smířil s dalšími lety socialistických experimentů v Paroubkovu.
Co s tím?
Ladislav N. 2.12.2005 2:54

Re: Re: Ono nelze než s panem Doležalem souhlasit

Nebojte, nejste sám! ;-)
gerontus.inza@seznam.cz 2.12.2005 8:18

Re: Re: Ono nelze než s panem Doležalem souhlasit

Mám stejný problém ale z druhé strany. Nápady pana Tlustého a Topolánka (pokud ovšem ten má nějaké nápady) mě přivádí do stresů. Jejich idea (ač pro mě výhodná) přivede většinu populace tohoto státu do bídy a srabu bez jejich vlastní viny.
ucitelas 2.12.2005 8:56

Re: Re: Re: Ono nelze než s panem Doležalem souhlasit

Přebíráte argumenty soudruha Sobotky ?
Ladislav N. 2.12.2005 10:19

Re: gerontus.inza

Ale spočítat a dokázat váš blábol neumíte, co? Na "inžu" trochu slabý výkon.
Lerak 2.12.2005 10:50

Re: Re: Re: Ono nelze než s panem Doležalem souhlasit

Můžete svá tvrzení nějak podložit? Zájemců o váš posudek bude dost. Jsme jedno oko.
Pišta 2.12.2005 12:28

Re: Re: Re: Re: Ono nelze než s panem Doležalem souhlasit

Ano, hlásím se jako zájemce o posudek. vrátím se zase večer.
Hezký den.
Jarda C. 2.12.2005 0:45

Dovede si někdo představit

že by kdekoli v civilizovaném světě nějaký ministr odmítl pozvání zákonodárců k projednávání problematiky svěřeného resortu? Notabene ministr, který je ve funkci 14 dní? S tím, že má důležitejší věci na práci a hlavně předpokládá, že oni zákonodárci by se k němu nechovali s patřičnou úctou!! Myslím že by si musel pevně držet kloubouček, aby mu při tom sešupu neulítnul. Jenže nikdo podobný neexistuje. Máme zase jedno světové prvenství .
gerontus.inza@seznam.cz 2.12.2005 8:28

Re: Dovede si někdo představit

Jednal bych stejně.Pokud si termiti ze senátu představují, že si budou zvát na koberec výkoného ministra jako holku pro všechno, pak musí očekávat že jim odpoví stejně. Jediný bod o který se jim jedná je nucená správa VZP. Slušný politik počká na výsledky. Vzhledem k dlouholetým ztrátám VZP je nucená správa více než oprávněná a MUDr.Rath 1. ministr, který měl odvahu do toho šlápnout. K senátu mám stejný vztah jako on. Smečka vyžírků volená rodinými příslušníky a nízkým %sympatizujících. Toto slepé střevo obývané žravou tasemnicí je nutno odříznout. Tečka.
jeff 2.12.2005 8:45

Gerontovo snění

A od zítřka bude parlament, presidenta, vládu, uliční výbor CSSD a domovní důvěrníky jmenovat Benito Paroubek. Protektorem pro ODS a ostatní zločince  se stává Rath. A pak jsem se s té opice probral...
ucitelas 2.12.2005 8:57

Re: Re: Dovede si někdo představit

tak na tu předvhozí otázku jste tímto odpověděl.Asi nejste slušný člověk.
Jarda C. 2.12.2005 9:40

Re: Re: Re: Dovede si někdo představit

To jako já? A můžete mi laskavě sdělit, proč bych neměl být slušný člověk? Snad proto, že se mi nelíbí agresivní až sprosté počínání pana Ratha (který má sám kýbl másla na hlavě)?
Jarda C. 2.12.2005 9:42

Re: Re: Re: Dovede si někdo představit

Omlouvám se, nevšiml jsem si vlákna - Vaše konstatování se týkalo mého oponenta.
Říman 2.12.2005 9:58

Re: Re: Dovede si někdo představit

Geronte, už Ti to holt nemyslí jako za mlada, raději mlč.
patpong 2.12.2005 13:10

Re: Re: Dovede si někdo představit

To gerontus. Pouze první část vašeho nicku  vysvětluje to (nikoliv omlouvá), co jste napsal. Milý geronte, exekutiva JE odpovědná zastupitelským sborům, ministr je odpovědný poslancům. Nikoliv naopak. To platí, ať je ministr Rath, nebo Macek. Za další projev postupující demence (říkáte si geront, že ?) musím považovat argumentaci absencí slušnosti u oponentů (...slušný politik počká..) , pokud obhajujete chování dr. Ratha. To je tedy vážně bizarní. Obávám se, že míra, do které vám Rathova bolševická razance imponuje vypovídá nejen o Vašem věku ale o Vašem světovém názoru. Fuj.  
golda 2.12.2005 14:08

Pane, byl byste stejně kategorický před takovými osmi lety

kdyby ministr tehdejší vlády odmítl podat vysvětlení členům parlamentu?
Patpong 2.12.2005 14:47

To golda: Pane, byl byste stejně kategorický před takovými osmi lety

Je-li to reakce na můj názor, Goldo, tak prosím čtěte pozorněji (....To platí, ať je ministr Rath, nebo Macek...). Dále: pokud si pamatuji, žádný z ministrů před osmi lety nevykazoval ani desetinu militantního hulvátsví, které je normální komunikačním stylem tohoto člověka - a které se k mému znechucení zaćíná stávat normou. Můžete nemít rád Musílkovou, VZP nebo promnězamně ODS, ale účel zde ROZHODNĚ nesvětí (Rathovy) prostředky.
golda 2.12.2005 15:02

to patpong

vlákna měla vést ke gerontovi. Jestli nevedou, není to má chyba. A navíc mám pocit, že by to mohlo vyplynout z kontextu.
golda 2.12.2005 15:04

Re: to patpong

To mám z toho, že někoho oslovuju pane.
BAlbert 2.12.2005 11:43

Re: Dovede si někdo představit

Je to zrejme problem najit v nasi zemi slusneho a charakterove prikladneho cloveka. Kazdy vleceme s sebou sve omyly a prohresky, ktere nam daly za vyucenou a rikame jim nabyta zivnotni zkusenost. Vetsina uz pozdeji chybu neopakuje a dvakrat si rozmysli jak se zachova. Pak jsou lide typu dr. Ratha. Ac vystudoval za socialismu a s tatinkovou rudou knizkou i pozici za zady, nevaha denunciovat svoji kolegyni z CLK pred verejnosti za jeji komunisticke clenstvi. Ona by udelala lip kdyby se ke sve byvale partaji znovu pritulila a mela by tak od Ratha pokoj. To by pak vyrazila argumenty z jeho ust. Proc by nemohla sedet v predsednictvu CLK clenka KSCM? Vzdyt temer polovina vsech povinnch clenu byla drive v partaji. Aby mohli v klidu svoje povolani vykonavat. Jako Rath starsi. Na druhe strane take souhlasim s ministrovym postojem nejit do senatu cosi vysvetlovat. Zbytecna komora parlamentniho systemu nas stoji neuveritelne penize a stejne byla vymyslena a realizovana jen jako odkladiste pro nadbytecne politiky v case deleni republik. Ale to uz mnozi zapomneli. Navic je nyni senat v rukou ODS a tak neni divu, ze se stale roji a kvetou myslenky na jeho zruseni, nadbytecnost a neuzitecnost a je to vcelku pochopitelne. Zvitezi-li napresrok ve volbach modri, zmodra cely politicky system i kdyz zde budou i strany rude a ruzove v opozici. Zvitezi-li ruzovi, bude patova situace pri zakonnodarnych procesech pokracovat dalsi volebni obdobi. Oboji je spatne. I kdyz zatim rivalove Rath a ODS nepredlozili verejnosti dukazy o tom, jak se veci s propojenim VZP a modrych maji, riziko je politicky obrovske. Prokaze-li se tvrzeni Rathovo, muze to vest k celkove politicke krizi, protoze krast penize urcene na zdravotnictvi je absolutne nemravne. Asi se budou take stupnovat utoky na ucetnictvi lekarskeho casopisu a propojeni s byvalym presidentem CLK Rathem. Nema jen same kolegy spriznene, ale i zasadni odpurce. S tim zrejme nepocital a neodhadl vsechna rizika. Nejlepe z cele situace
BAlbert 2.12.2005 11:43

Re: Re: Dovede si někdo představit

Nejlepe z cele situace zase vyjde Paroubek, az bude nejhur a krize bude na spadnuti, objevi se na scene ON a zlikviduje jednim skrtem Ratha a opet zvitezi a navic se stane zachrancem i pro opozicni ODS....