20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Výkřik do tmy

ČTK a po ní některá média přinesly zprávu o tom, že (cituji ČTK) „osobnosti vyzývají vládu k přehodnocení postoje k uprchlíkům“. Ty osobnosti jsou autoři dopisu premiérovi a ministrům, který je ve zprávě ČTK zároveň nazýván „prohlášením“, Michael Kocáb, Ivan Gabal, Fedor Gál, Jan Urban a Jan Ruml.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 21.9.2015 21:11

Pane Doležale, ve vší slušnosti

(jste starší než já), pan Kocáb jest osobnost????????????

A co ti další?

Nějak se mi zdá, že osobností je dnes každý, kdo má Gesichtsbuch! A kdo mluvil u Jílkové v TV veřejnoprávní 1 či 2.

J. Laták 21.9.2015 18:13

Buďme rádi za výkřiky osobností

Kdybychom neměli těch pár osobností, co po tak zrychtovaném socialismu v Čechách ještě zbylo, tak ty rudé po§rávačky včera neplápolaly jen nad Hradem, ale mnohem dřív z každého okna.

Š. Hašek 21.9.2015 21:14

Re: Buďme rádi za výkřiky osobností

Už jste vyvěsil trenýrky na "protest" proti volbě spoluobčany? Buďte tak statečný, občanský, moderní .............

Na co čekáte? Potřebujete pokyn shora? Nebo červenou kartičku od sponzorů?

J. Laták 21.9.2015 23:02

Re: Buďme rádi za výkřiky osobností

A dovedete si představit sebe na mém místě? Klidně byste mohl, nejsem vůbec brilantní. Proto asi nejsem v politice a jenom zbaběle kritizuju, protože Klaus, ani Zeman nejsou mými modlami.

L. Severa 21.9.2015 15:12

Je příslovečné,

že mezi těmi osobnostmi jsou i tací, kteří řešili (?) i problémy s Romy.

V. Němec 21.9.2015 14:42

Žádné osobnosti,

ale popivuhodně vzděláním zdegenerované osoby.

Z. Lapil 21.9.2015 14:58

Re: Žádné osobnosti,

To popivuhodně je geniální novotvar nebo prostý překlep? Pravda, P a D jsou na klávesnici daleko, ale P O I naopak docela blízko, takže vážně nevím :-)

P. Lenc 21.9.2015 13:59

Že se nám

ty "osobnosti" nějak množí!A je zjímavé, že za tím takřka vždy stojí, nebo aspoň "naprosto souhlasí" Vídeňký kavárenský povaleč a flink Diensbier.Celá tato sbírka "osobností", která si vytvořila živnostenský list "demokratů a humanistů", většinou živených z daní občanů si neuvědomují, že mohou být rychle spláchnutí do naprostého zapomění.Co potom budou dělat? Nový disent ? Bude je živit frau Merkel?Takový Diensbier má aspoň ve Vídni své socialistické kamarády, ale co to druzí, chudáci.

J. Kanioková 21.9.2015 16:31

Nemnoží, je to pořád ta stejná základní squadra P&L

co se cítí být součástí "atlantických elit"

Iluze a chyby atlantické elity - http://jdem.cz/btthg3

J. Ráž 21.9.2015 13:07

Kdo se přidá k mé výzvě

aby tak zvané osobnosti, u nichž mi není jasné kdo a proč je za nějaké zvláštní osobnosti považuje, v čele s panem Kocábem, už přestaly otravovat s všelijakými výzvami a raději se složily, koupily nějaký panelák a za svoje tam ilegální migranty ubytovaly a živily......když už tak po nich touží!

J. Pražák 21.9.2015 10:32

O tzv. "osobnosti" by se mělo začít neprodleně zajímat

státní zastupitelství. Minimálně s ohledem na §§ 260,261,309, 364 až 367 tr. z.

L. Kytka 21.9.2015 10:09

Výkrik do tmy a tma vo výkrikoch

Včera sme mali možnosť vidieť na Nove ukážku takého tmárskeho kričania na "zadubených" občanov a ich oblbovania na spôsob "politického školenia mužstva". Nova v špeciálnych Střepinách zmarginalizovala názory prítomných 6-tich "diskutérov", zminimalizovala im možnosť reagovať jeden na druhého, a to len preto, aby mohla celú paródiu na debatu a aj náznaky nejakých vyjadrení postojov rozbiť a učičíkať dlhou a tupou /i keď zrejme dobre zaplatenou/ reklamou. Celé komerčné divadielko doplnila neprofesionálna a selektívne zdvorilá moderátorka Fialová, ktorá síce oslovovala podľa protokolu prítomného rakúskeho vyslanca ako "Jeho excelencia", ale ministra zahr. vecí ČR len ako "pane Zaorálku" asi preto, že ako zástupca buranskej a xenofóbnej vlády, ktorá má zrejme donohy tak ako prezident privysoké "dírky" /sentencia kniežacieho jemnosťpána "O prdění/, a preto ho treba dať do príslušných huráimigrantských medzí a predviesť, koho si treba vážiť a koho menej.

A potom začala tá pravá novácka "Světnice politicko-výchovní práce": okrem obligatórnej haldy obrázkov uplakaných moslimských detičiek halda "pozitívnych príkladov integrácie a mierumilovnosti

musulmanov", dlhý osvetársky šot o voľakedajšom utekaní čecho- slovákov a o terajšej našej zahanbujúcej nevďačnosti "slobodnému svetu" za prichýlenie emigrantov. Samozrejme bez jedinej vety o podstatnom rozdiele v kvalite a pripravenosti tejto euro- atlantickej migrácie s približne rovnakými civilizačnými koreňmi a uznávanými hodnotami. Veď aj načo ?! Stačí, že si novácky menežment u svojich majiteľov zabezpečil svoje dobre platené fleky aj touto habaďúrou s akože vyváženou debatou pozvaných hurá- imigračníkovcov /rakúsky vyslanec vydierača Feymanna + bojovný nemeckoemigrantský publicista Schonka alias Šonka + osvedčená a všetkými znormalizovanými médiami putujúca mimovládková dotovaná riaditeľka proimigračného spolku + až príliš okato zorientovaná moderátorka, ktorá od začiatku vedela, kde je ten správny sever a západ/.

J. Schwarz 21.9.2015 9:58

To s tou

"pomocí zemím které nezvládají" má háček. Různé země mají různé názory na to, co je "řešením" problému a pak se jedněm nechce přispívat na "řešení" které podle nich žádným řešením není, naopak je fatálním nesmyslem. Představte si,  že zámožná teta má synka, "gaye". Ten se "zamiluje" do hocha, který je závislý na drogách a partě. Synek se dá taky na drogy  a s partou krade, což jej přivádí do vězení kde "trpí" především odloučeností od své lásky. Teta, humanistka a křesťanka,  situaci "řeší"  tím že synkovi zvýší apanáž aby s partnerem nemuseli krást, ovšem ukáže se že synek je závislý i na partě feťáků a stejně by s nima chodil alespoň jim "dělat zeď". Nezbývá, než aby teta financovala celou partu, ke které se ale zákonitě přidávají další a další... Teď teta volá po "solidaritě"  příbuzenstva, které se zdráhá neb nevidí řešení v sypání peněz partě feťáků ale v tom aby je všechny zavřeli až zčernají, včetně tetina synka. To tetu pobouří a pohrozí příbuzným vyděděním. Někteří z nich otočí, ale ti rozumnější pošlou tetu i se synkem někam a přestanou se s ní stýkat. Ukáže se, že dobře udělali protože synek s partou nakonec vykradl i tetin byt a po podařeném "večírku" jej i zapálil. Z tety je bezdomovec, přidala se nakonec taky k feťákům a společně kradou, zatímco "nesolidární příbuzní" si raděj nainstalovali bezpečnostní dveře, pořídili kamery a smečku dobrmanů.

K. Janyška 21.9.2015 9:34

Tzv. osobnosti bez znalostii teorie spontánního řádu

lidské interakce, tedy nezměnitelné rostlé podstaty lidského světa, pro mne nejsou žádnými osobnostmi, ale jen těmi, kteří umějí úspěšněji a hlavně viditelněji, mnohdy jen náhodou,   kopat do míče společenských zájmů a názorů... Dzp.

L. David 21.9.2015 9:03

Doležale, už je těch žvástů z vaší strany opravdu dost.

Co kdybyste šel svou pomateností škodit zase někam jinam?

My k běžencům nemáme ŽÁDNOU povinnost ! Jejich exodus jsme nevyvolali ! ! !

Je to pouze naše dobrá vůle, pokud pomůžeme těm možná dvaceti, možná že třiceti procentům běženců, kteří SKUTEČNĚ prchají před hrůzami války. A tu zbývající svoloč těch, kteří se zde chtějí stát příživníky a teroristy je naší POVINNOSTÍ nakopat do zadku a vypudit !

Takže Doležale opakuji: NEZASMRAZUJTE TADY VZDUCH a pokud už nikdy nezískáte zdravý rozum, tak už do konce života nic nepište !

J. Ráž 21.9.2015 13:14

Re: Doležale, už je těch žvástů z vaší strany opravdu dost.

Doležala zřejmě štve, že ho "osobnosti" nepozvaly mezi sebe, aby mohl být spoluautor toho pamfletu.