10.5.2024 | Svátek má Blažena


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Vyhazov napůl

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Čejka 9.10.2010 3:27

???

cituji:Tak se v civilizované evropské společnosti s dámou nejedná.

Pane autore, laskavě nás nepoučujte, co JE a co NENI morální, prostě bud JE vina, nebo NENI vina, pokud NENI vina a NENI schopna to vykonávat at ji daji jinam, pokud JE vina tak do vězení! Máme tady dost problémů anto než abychom se zabívali jaké rukavičky si na to vzít, podle mě by zásahy do justice měli být trestáný EXEMPLARNE. To je můj názor.

J. Urban 7.10.2010 13:52

Nějak jsem autora

nepochopil. Kdy vzal ty 99,8 ? A schvaluje nebo krititzuje ?

V. Běhal 7.10.2010 9:30

Co provedla Vesecká?

Vesecká zastavila stíhání Čunka, které bylo protizákonné, což byla její povinnost. Za justiční mafiány byly označeny osoby, které se postavili proti zvůli státního zastupce Obsta a přerovské policie, viz. www.legendacunek.cz. Situace v justici je, díky Ústavnímu soudu, který rozhodl, že předsedkyně nejvyššího soudu je neodvolatelná a tím stojí nad zákonem, na úrovni justice v padesátých letech, kdy se soudilo na politickou objednávku a nepohodlní politici se kriminalizovali za pokřiku medií.

M. Matoušek 7.10.2010 14:41

Re: Co provedla Vesecká?

Čunka stíhání bylo protizákonné?A proč se vd lidé snažili uplatit bývalou sekretářku?Asi měli moc peněz a nevěděli co s nimi,tak sháněli komu by je dali.Ha ha ha ha ha.I ty úspory z cesťáků,jako ty dva O P a všechno dohromady je asi tak křištálové jako Standa mašina.

Ono postavit dům,platit na studia dvou vysokoškolaček,pořídit si automobil,vybavit ordinaci svojí manželce a ještě běžet uložit jako na potvoru v hotovosti tutéž částku zmíněnou v kauze úplatku a raději ji odvézt uložit do banky jinde Vám nic neříká?Asi jste duše nevinná.

   A ten další kolotoč,odvolání státního zástupce,dát to bývalému prokurátorovi který běhenm několika dní hned ví,že skutek se nestal.návštěvy různých funkcionářů na Moravě svých kolegů až se z toho vyklibala "soudní mafie",to Vám stejně nic neříká,že?

M. Čejka 9.10.2010 3:30

Re: Co provedla Vesecká?

asi je pravda prostě to, že nemusí bejt přesvědčivé výpovědi a důkazy, ale stačí když se ten člověk chová podezřele, pokud se tma točili prachy, navštěvovali ji tam policisté a vymluvili se že tam testovali auta..to je legrace,

jako moc sme to nestudoval..ale tady stačí když ta osoba je nedůvěryhodná, stačí zpochybnění...je mi líto ale nashledanou!

hezký den:)

V. Bok 7.10.2010 0:32

No tohle je opravdu povedení

.... To ale vůbec neznamená, že by bylo slušné zacházet s dr. Veseckou jako

s pumlíčem. Tak se v civilizované evropské společnosti s dámou nejedná.

I když jí soud potvrdil čestný titul „justiční mafiánka“.....

No, mám takový pocit, že tahle dáma dost nechutně zacházela s náma, způsobem, který se na zástupce exekutivy v její funkci jaksi nehodí. Na západě by se nechytla ani u úklidové agentury. Tady skončí se slušným padákem, no, řekněte sami, dovedete si představit že bude soudit třeba  Vaše věci?

M. Stuchlik 7.10.2010 0:59

Re: No tohle je opravdu povedení

U nás soudí dámy, které mají na svědomí lidské životy, viz kauza Pavel Wonka, co je proti tomu kauza Čunek?

P. Sulc 7.10.2010 3:19

Re: No tohle je opravdu povedení

dama nebo "dama" ?