29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Výbuch lidového hněvu

K výbuchu došlo ve čtvrtek před ministerstvem financí. Lid zastupovalo asi dvě stě nevolených představitelů spolu s pány Zavadilem a Středulou, kteří se k tomu tak nějak nachomejtli. Hněv lidu byl nasměrován proti ministru Kalouskovi, hlavnímu zemskému škůdci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
E. Heusinger 9.6.2012 12:31

Re: Slaninovi z lásky . . .

Jistě Výpotku. Utírat prdel panu továrníkovi ani jinak nejde.

E. Heusinger 9.6.2012 12:30

Re: Pane autore,

Nemusíte mne poučovat. Vykašlete se na mne jako já na Vás.

A. Reček 9.6.2012 11:56

Re: Hrstka lidí

Ano máte pravdu. Ale média tam musela být, protože jejich prioritou jsou senzace, aby byli sledování občany. Obsah takových diskuzí je nezajímá, ale vše to ostatní.  Vzpomenul jsem si na nedávnou návštěvu papeže u nás a jedna dvacetičlenná skupinka v Praze vyjadřovala své pobouření nad postojem ŘKC vůči homosexuálům, potratům, euthanisii atd. To pro média bylo přitažlivější než papežův proslov vysokoškolským profesorům.

No a když jsem viděl v TV to složení těch "odborářů" před budovou ministerstva, pak za takové se slušnější člověk ani nemusel stydět.

P. Kolář 9.6.2012 11:47

Re: Je to smutné.

Poznáme Vás podle temně rudé barvy?

J. Slanina 9.6.2012 11:44

Re: Je to smutné.

Jasně, došlíku, kdypak mohu očekávat tvou návštěvu. Už máš promazaný ten kožeňák? Já jen aby ti nevrzal, až u mne ve čtyři ráno zazvoníš.

J. Kilian 9.6.2012 11:41

jednou tak a jindy onak

http://neviditelnypes.lidovky.cz/udalosti-mackova-facka-0bz-/p_politika.asp?c=A060521_223344_p_politika_wag

Cituji :

" Autor těchto řádek má k věci podstatně shovívavější postoj. Pokorně přitom doznává, že pohled na pohlavkovaného ministra mu přivodil jakési spontánní a těžko ovladatelné uspokojení"

J. Slanina 9.6.2012 11:41

Re: Slaninovi z lásky . . .

Pokud mne budou soudit dějiny, tož to beru. Ale zatím to vypadá tak, že ty a tobě podobní mne, zaplať pánbůh, soudit nebudete, i když byste si to tak vroucně přáli.

BTW: Ano, dosud pracuji, dokonce rukama, ale hlavně sám pro sebe.

J. Slanina 9.6.2012 11:37

Re: "Tato vláda je bezostyšnou bandou lidí, kteří se drží zuby nehty svých postů."

A kdyby jenom celou Evropu, já jsem zlikvidoval dokonce celý CCCP. Božíčku, i tohle jako došlík se tu pohybuje.

E. Došlík 9.6.2012 11:36

Slaninovi z lásky . . .

Slanino, každý režim má své chyby, neomlouvám ani minulý. Ale jednou budou soudit dějin i ty parchanty pro které pracuješ, nemyslíš . . .

E. Došlík 9.6.2012 11:31

Re: Je to smutné.

Slanino, když se zamyslíš sám nad sebou, tak by jsi měl přiznat, že pro takový exemplář jako ty, by tě nevzali nikde na světě, jen tady se prozatím cítíš pevný v kramflecích, ale na každého jednou dojde , a na tebe 2x . . .

J. Slanina 9.6.2012 11:31

Re: Je to smutné.

Jaképak "stává se hned"? Vždyť ty i soudruh linhart jste soudruhy od přirození.

J. Slanina 9.6.2012 11:29

Re: Pane autore,

Nebuď tak skromný, Šoustale, a přiznej se, žes byl zvolen do bohnické samosprávy.

E. Došlík 9.6.2012 11:28

Re: "Tato vláda je bezostyšnou bandou lidí, kteří se drží zuby nehty svých postů."

Slanino, zamyslel jsi se nad tím, co jsi teď napsal? To může vypustit z huby jen největší hulvát, tak to sedí, pokud ti někdo oponuje tak ho ihned atakuješ, jak Hitler Rakousko, a pak celou Evropu . . .

J. Slanina 9.6.2012 11:28

Re: Stát sankcionuje statečné, kryje zbabělce

Jó, holt za bolševika to byl ráj na zemi. O tom by ti, soudruhu, došlíku, mohl popovídat své třeba jeden můj soused z chalupy, který po celoživotní dřině na svých latifundiích zvíci 8 ha pobíral fantastický důchod 187 Kč. Jó,panečku, ten si žil.

E. Došlík 9.6.2012 11:24

Re: Je to smutné.

Martine, pokud používáte podběrák na pečené holuby,tak se nechejte vyšetřit!

P. Havlicek 9.6.2012 11:23

Re: Je to smutné.

Takový "lid" si opravdu nezaslouží. Pro takový "lid" je až příliš dobrá. A to myslím smrtelně vážně. O takový "lid", myslím, ani nestojí... :-)

E. Došlík 9.6.2012 11:23

Re: Je to smutné.

Slanino, to sedí, kdo vyjádří jiný názor než tvůj skelet vypustí do etéru, stává se ihned soudruhem, že?

P. Havlicek 9.6.2012 11:21

Re: Pane autore,

Klidně ho nemusíte mít rád, ale nesmíte hulákat na ulici sprostě o tom, že jste "většina tohoto národa", "občané této země" a nebo "lid této země". Pak byste si osoboval právo mluvit za pana Doležala a nebo třeba i za mne...

E. Došlík 9.6.2012 11:20

Re: Stát sankcionuje statečné, kryje zbabělce

Pane Vlach, je to tak, ale to šťastní jedinci a pochlebovači nynějšího režimu nepřiznají.

P. Schuster 9.6.2012 11:19

Hrstka lidí

Zorganizovat sraz cca 150 lidí v Praze na jakékoli téma (nacionalismus, komunismus, boj proti jakékoliv vládě apod.) je jednoduché a hlavně to má minimální vypovídající hodnotou, proto nechápu, co tam media dělala.

E. Došlík 9.6.2012 11:18

Re: Stát sankcionuje statečné, kryje zbabělce

Pane Kurzi, nebo Kurz, to je jedno, protože určitě je to vaše přezdívka. Možná, že patříte k těm šťastným a bezproblémovým. Nevím, kde žijete, ale co se týče Moravskoslezského kraje, nastaly po tzv.Sametu problémy, když Dlouhý s belgickým specialistou začali uzavírat OKD, VŽKG se prodalo, nebo sprivatizovalo ( dělaly se tam nejen plechy na lodě, ale i velmi žádané zalomené hřídele, kopule na tanky a další výrobky. Další kolos NHKG nakonec koupil Ind, a další podniky se vytunelovaly. Tak se nesmějte, a zaplačte vy! Smích nad tragedii jiných může pouze dělat jen blbec. A pokud si myslíte,že toto je hloupost, tak jste hlupákem vy!

J. Matuška 9.6.2012 11:13

Re: Je to smutné.

Pana Doležala mnohdy také nemusím, ale  psát o něm jako o "uslintaném pisálkovi", nevím, nevím. Diskutující se tak trochu přiřadil k těm plivajícím na demonstraci. Jsou lidé, s kterými se diskutovat nedá. Oni o to ani nemají zájem. Nenávist jim totálně zatemňuje mozek.

E. Heusinger 9.6.2012 11:13

Pane autore,

také mne nikdo nevolil, ale Kalouska za zemského škůdce považuji.

J. Slanina 9.6.2012 11:08

Re: Je to smutné.

A nebylo by mnohem jednodušší, kdyby sis zavázal do uzlíku svůj komunistický manifest, kapitál a pár leninových spisků ty a odtáhl třeba na Kubu?

J. Slanina 9.6.2012 11:06

Re: Je to smutné.

A že uhádnu, soudruhu linharte, koho jsi volil?

J. Slanina 9.6.2012 11:04

Re: "Tato vláda je bezostyšnou bandou lidí, kteří se drží zuby nehty svých postů."

Už se těším, jak bude vlach slintat blahem, až se tam budou zuby nehty držet zavostálek, hurvínek, ozubená pleš a další oranžgutánský výkvět, případně společně se soudruhem falmerem.

V. Ondys 9.6.2012 10:29

Re: :)))) Pimprlové divadlo pro našince

:)))))))

V. Ondys 9.6.2012 10:27

:)))) Pimprové divadlo pro našince

Je to zvláštní, ale celý život mám dojem, že se pohybuji ve dvou paralelních světech, v jednom nedokonalí lidé mají šanci prožít si svůj život podle svých možností i limitů, v podstatě jim nic jiného nezbývá a je jim tak dáno, aby měli šanci přežít nejrůznější společenské a přírodní katastrofy, a ten druhý se vždy otevře jako pimprlové divadlo na veřejné scéně v představách nejrůznějších vodičů s údajně nejlidumilnějším vztahem k loutkám v rolích zásadně podle jejich scénáře. Srandovní je, že v Čechách, na Moravě a ve Slezsku žádný samozvaný vodič nechce nést odpovědnost za nestydatou slátaninu v neskutečně drtivé většině pokleslých her, ze které se vždy vytratí člověk omezený svým časem a energií s neuvěřitelně nechutnou nutností ho intelektuálně přímo znásilnit v prospěch bezduchých loutek, ale nejhorší okamžik nastane při pohledu do zákulisí na hordu ke všemu odhodlaných inženýrů i horlivých vdechovačů duší do loutek kultivovanou jenom formálně s nejtenčí slupičkou civilizace, která se vždy zaleskne jenom na scéně. Je podivné, jak je u nás navzdory technickému rozvoji stále v oblibě obrozenecké loutkové divadlo pro přitroublé, naivní, mazané a potměšile chtivé, i když by to za běžných podmínek muselo být absolutně nevýnosné, pokud by se asi nejednalo o největší šmíru z oblasti hodně hloupých pohádek pro nedospělé.

O. Kurz 9.6.2012 10:19

Re: Stát sankcionuje statečné, kryje zbabělce

Ani ta největší písmena nezakryjí, že píšete neskutečné hlouposti - "..chudina, která u nás začala po tzv. sametu...", "..nuceni pracovat za minimální mzdu..". Když si toto člověk přečte a ví, jaké to tady bylo před 89, tak by se člověk musel smát, kdyby vaše slova nebyla k pláči.

M. Martin 9.6.2012 9:46

Re: Je to smutné.

Pane Vlach tentokrát musím s panem Rybou suhlasit. A pokud si myslíte že vy jste ten spasitel tak potom nechápu proč tady cintáte na NP a neujmete se vlády se svými spravedlivými a slušnými odboráři.Pak by nastal ráj na zemi, akorát bychom potřebovali každý podběrák abysme měli čím chytat ty pečené holuby.