26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Výbuch lidového hněvu

K výbuchu došlo ve čtvrtek před ministerstvem financí. Lid zastupovalo asi dvě stě nevolených představitelů spolu s pány Zavadilem a Středulou, kteří se k tomu tak nějak nachomejtli. Hněv lidu byl nasměrován proti ministru Kalouskovi, hlavnímu zemskému škůdci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Ondys 9.6.2012 10:27

:)))) Pimprové divadlo pro našince

Je to zvláštní, ale celý život mám dojem, že se pohybuji ve dvou paralelních světech, v jednom nedokonalí lidé mají šanci prožít si svůj život podle svých možností i limitů, v podstatě jim nic jiného nezbývá a je jim tak dáno, aby měli šanci přežít nejrůznější společenské a přírodní katastrofy, a ten druhý se vždy otevře jako pimprlové divadlo na veřejné scéně v představách nejrůznějších vodičů s údajně nejlidumilnějším vztahem k loutkám v rolích zásadně podle jejich scénáře. Srandovní je, že v Čechách, na Moravě a ve Slezsku žádný samozvaný vodič nechce nést odpovědnost za nestydatou slátaninu v neskutečně drtivé většině pokleslých her, ze které se vždy vytratí člověk omezený svým časem a energií s neuvěřitelně nechutnou nutností ho intelektuálně přímo znásilnit v prospěch bezduchých loutek, ale nejhorší okamžik nastane při pohledu do zákulisí na hordu ke všemu odhodlaných inženýrů i horlivých vdechovačů duší do loutek kultivovanou jenom formálně s nejtenčí slupičkou civilizace, která se vždy zaleskne jenom na scéně. Je podivné, jak je u nás navzdory technickému rozvoji stále v oblibě obrozenecké loutkové divadlo pro přitroublé, naivní, mazané a potměšile chtivé, i když by to za běžných podmínek muselo být absolutně nevýnosné, pokud by se asi nejednalo o největší šmíru z oblasti hodně hloupých pohádek pro nedospělé.

V. Ondys 9.6.2012 10:29

Re: :)))) Pimprlové divadlo pro našince

:)))))))

J. Ryba 9.6.2012 8:56

opět perfektní, pane Doležale

V. Linhart 9.6.2012 8:06

Je to smutné.

 Tato vláda si takový lid nezaslouží. Měla by si sbalit uzlíček a vydat se do světa hledat lid, který miluje aroganci,necitlivost a pokrytectví. To je to jediné, čeho má nadbytek. Věřím, že je všude v Evropě přijmou s otevřenou náručí. A uslintané pisálky typu pana Doležala můžou vzít na své cesty s sebou.

P. Vandas 9.6.2012 8:22

Re: Je to smutné.

 Tato vláda si takový lid nezaslouží. Až potud se shodujeme. Je to však moje vláda.

V. Linhart 9.6.2012 8:29

Re: Je to smutné.

 Moje bohužel ne. Kdybych něco takového kdy volil, musel bych se do smrti stydět.

A. Reček 9.6.2012 8:42

Re: Je to smutné.

Ovšem pane Linharte většina lidí ji volila, proto musíme ji respektovat. Je samozřejmé, že na konci jejího funkčního období,  ji u dalších voleb dáme vysvědčení za odvedenou práci.  Že vyprodukovala řadu zmetků je známo, ale nebudu se chovat jak odboroví hulváti  tento týden.

J. Kombercová 9.6.2012 9:00

Re: Je to smutné.

Většina lidí volila levici, z toho nejvíc procentnich hlasů měla ČSSD, jen neměla (tehdy) koaličního spojence. V příštích volbách se už třeba ostýchat nebude a koalici s komunisty konečně utvoří. Smutná perspektiva, ale reálná. Hulváti se najdou ve všech vrstvách, zvlášť když je kryje anonimita, v tomhle případě davu.

V. Vlach 9.6.2012 9:12

Re: Je to smutné.

Opravuji - nikdo nic nemusí.To je všeobecně platné a nenapadnutelné.

P. Kmoníček 9.6.2012 17:01

Re: Je to smutné.

pane Rečku,vysvětlovat takovýmto Linhartům něco o základech tolerance je úplně zbytečné.

J. Slanina 9.6.2012 11:06

Re: Je to smutné.

A že uhádnu, soudruhu linharte, koho jsi volil?

E. Došlík 9.6.2012 11:23

Re: Je to smutné.

Slanino, to sedí, kdo vyjádří jiný názor než tvůj skelet vypustí do etéru, stává se ihned soudruhem, že?

J. Slanina 9.6.2012 11:31

Re: Je to smutné.

Jaképak "stává se hned"? Vždyť ty i soudruh linhart jste soudruhy od přirození.

P. Kolář 9.6.2012 11:47

Re: Je to smutné.

Poznáme Vás podle temně rudé barvy?

V. Vlach 9.6.2012 8:38

Re: Je to smutné.

Pane Vandas, jakkoliv máte různé snahy zasahovat do politického kvasu v českém lavoru, jste apriori škodná stejně jako ti, co představují vládnoucí establišment, který představuje Systém. Tato vláda je bezostyšnou bandou lidí, kteří se drží zuby nehty svých postů ( a jsou schopni pro to udělat cokoliv - plné huby řečí o rodině )a každý den k dobru se pro ně počítá. Téměř věčná hra na levici-pravici již nevydrží dlouho jako dlouho nevydržel černobílý film. Zbude jen kakofonní nostalgie nepoučitelných pamětníků. Doufám, že budou izolováni na nějakém ostrově. Tam mohou provádět politiku koníčkem od rána do večera. Něco jako mniši na Athosu.

J. Ryba 9.6.2012 8:56

Re: Je to smutné.

Vandas je škodná? Pušku máte taky? Jo, i o vás je tento Doležalův článek...

V. Vlach 9.6.2012 9:11

Re: Je to smutné.

A o Vás ne? Hůl do vody ponořená zdá se býti zalomená - Vandas možná škodná není, ale z článku to tak vyplývá. Tudíž Vaše reakce to potvrzuje. Flintu nemám ani jí mít nikdy nehodlám. Vy se zbraněmi máte co do činění - že Vás to hned napadá. Asociace, krátké spojení, rozumím......

M. Martin 9.6.2012 9:46

Re: Je to smutné.

Pane Vlach tentokrát musím s panem Rybou suhlasit. A pokud si myslíte že vy jste ten spasitel tak potom nechápu proč tady cintáte na NP a neujmete se vlády se svými spravedlivými a slušnými odboráři.Pak by nastal ráj na zemi, akorát bychom potřebovali každý podběrák abysme měli čím chytat ty pečené holuby.

E. Došlík 9.6.2012 11:24

Re: Je to smutné.

Martine, pokud používáte podběrák na pečené holuby,tak se nechejte vyšetřit!

M. Martin 9.6.2012 17:25

Re: Je to smutné.

Došlíku je vidět že vy už náležitě vyšetřen jste.

J. Slanina 9.6.2012 11:04

Re: "Tato vláda je bezostyšnou bandou lidí, kteří se drží zuby nehty svých postů."

Už se těším, jak bude vlach slintat blahem, až se tam budou zuby nehty držet zavostálek, hurvínek, ozubená pleš a další oranžgutánský výkvět, případně společně se soudruhem falmerem.

E. Došlík 9.6.2012 11:28

Re: "Tato vláda je bezostyšnou bandou lidí, kteří se drží zuby nehty svých postů."

Slanino, zamyslel jsi se nad tím, co jsi teď napsal? To může vypustit z huby jen největší hulvát, tak to sedí, pokud ti někdo oponuje tak ho ihned atakuješ, jak Hitler Rakousko, a pak celou Evropu . . .

J. Slanina 9.6.2012 11:37

Re: "Tato vláda je bezostyšnou bandou lidí, kteří se drží zuby nehty svých postů."

A kdyby jenom celou Evropu, já jsem zlikvidoval dokonce celý CCCP. Božíčku, i tohle jako došlík se tu pohybuje.

E. Došlík 9.6.2012 12:52

Re: "Tato vláda je bezostyšnou bandou lidí, kteří se drží zuby nehty svých postů."

Slanino, podle tvých reakcí ti musí pořádně hrabat v té tvé makovici . . .

J. Slanina 9.6.2012 13:39

Re: "Tato vláda je bezostyšnou bandou lidí, kteří se drží zuby nehty svých postů."

No konečně jsi došel do toho správného stádia, kdy už nejsi schopen cokoliv pochopit. Neřeš a nepřepínej, došlíku.

V. Vlach 10.6.2012 6:42

Re: "Tato vláda je bezostyšnou bandou lidí, kteří se drží zuby nehty svých postů."

Slanino,nesnáším levičáky i pravičáky - jsou to gauneři jako ty sám ! Politika? Po práci koníčkem.A koníčka ať si každý sponzoruje sám!

J. Slanina 9.6.2012 11:08

Re: Je to smutné.

A nebylo by mnohem jednodušší, kdyby sis zavázal do uzlíku svůj komunistický manifest, kapitál a pár leninových spisků ty a odtáhl třeba na Kubu?

E. Došlík 9.6.2012 11:31

Re: Je to smutné.

Slanino, když se zamyslíš sám nad sebou, tak by jsi měl přiznat, že pro takový exemplář jako ty, by tě nevzali nikde na světě, jen tady se prozatím cítíš pevný v kramflecích, ale na každého jednou dojde , a na tebe 2x . . .

J. Slanina 9.6.2012 11:44

Re: Je to smutné.

Jasně, došlíku, kdypak mohu očekávat tvou návštěvu. Už máš promazaný ten kožeňák? Já jen aby ti nevrzal, až u mne ve čtyři ráno zazvoníš.

J. Matuška 9.6.2012 11:13

Re: Je to smutné.

Pana Doležala mnohdy také nemusím, ale  psát o něm jako o "uslintaném pisálkovi", nevím, nevím. Diskutující se tak trochu přiřadil k těm plivajícím na demonstraci. Jsou lidé, s kterými se diskutovat nedá. Oni o to ani nemají zájem. Nenávist jim totálně zatemňuje mozek.