31.5.2024 | Svátek má Kamila


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Vládě není co závidět

Situace Nečasovy vlády není nic moc. Stačí, když "rebelové" prosadí za podpory opozice do "konsolidačního balíčku" takové pozměňovací návrhy, které ho tak říkajíc zprasí. Jde především o změny navrhovaných sazeb DPH, na ničem jiném by se nespíš opozice s rebely neshodla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kočí 30.10.2012 8:46

Konspirační teorie

Včera jsem slyšel v rádiu komentář k projevu Klause na předávání ocenění. Nejvíce mě pobavila poznámka, že to byl projev politika, který hledá nějakou stranu, kde by mohl být předseda. Nejlépe ODS. Když se na tzv. rebelii podíváme z tohoto úhlu pohledu, začíná to dávat docela smysl. Necháme padnout vládu, vina bude svalena na Nečase, bude odvolán a ještě před uplynutím prezidentského mandátu bude vysláno poselstvo na hrad, jestli by se jediný a pravý a důvěryhodný pravicový politik nepostaral o tu nečasovci rozloženou stranu a udělal v ní pořádek. Samozřejmě se všemi poctami.

E. Heusinger 30.10.2012 9:00

Pěkná blbost

předseda partaje s vyhlídkou na předsedu vlády. Proč? Vždyť je to dřina. Na Hradě se měl jako prase v žitě.

Bude do všeho kecat, udílet hraběcí rady. Toť vše.

M. Bílý 30.10.2012 20:17

To žito bych mu nezáviděl, pane Heusingře!

Měl jsem se rozhodně lépe, než on. Peníze nejsou vše. Snad jen ten permanentní výhled na Prahu by mi vyhovoval. Rozhodně by mi začalo za čas vadit, kdyby si všichni zamindrákovaní zvyšovali své sebevědomí nadáváním na mne.  Asi se budete divit, ale já bych Václavu Klausovi nenadával i kdyby to vše o něm byla pravda.

A pokud budu mít dojem, že mi bude, jak prorokujete, udílet hraběcí rady, nebudu je jednoduše poslouchat. Horší by bylo chodit zase na 1. máje holdovat soudruhům, o Jáchymově nemluvě...