25.5.2024 | Svátek má Viola


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jeff 26.3.2009 22:56

Co to tu je stále za nesmysly

o vládě odborníků. To jsou jen Paroubkovy žvásty. Takového nic neexistuje. Vzpoměňte si na vládu odborníků vymyšlenou Havlem pod vedením "odborníka" Tošovského. Po dobu jeho vlády se nedělo naprosto nic a stát jen vesele zahníval k nejbližším volbám. A Tošovský se  dnes ke svému premiérování raději ani nehlásí, zalezlý ve Švýcarsku.  Jediné možné řešení jsou volby v nejkratším možném termínu a nová "politická" vláda s politickou zodpovědností. A je na voličích zda chtějí s levicí následovat Maďarsko, nebo s pravicí protrpět nutné reformy.

strejda 26.3.2009 23:37

Re: Co to tu je stále za nesmysly

Kdyby pravice byla ochotna reformy také protrpět, dalo by se o tom uvažovat. Pravice ovšem chce na reformách ještě více vydělat a protrpět chce nechat zbytek národa. Voliči si možná také řeknou, že nechtějí s pravicí následovat Island, Lotyšsko a Irsko. Ono se to tam od Maďarska vůbec neliší. Možná také nebudou chtět jít do pekrl jao jdou USA.

mik 26.3.2009 23:53

Re: Co to tu je stále za nesmysly

Ale co to meleš. pravice jsou občané tohoto státu, stejně jako levice. Ti co vydělávají jsou většinou bývali zasloužilí komouš, kteří si teď hrají pro změnu na kapitalisty protože to víc nese. Tyto týpky si sponzorují obě křídla politického spektra podle toho kdo jim víc přihodí ze státní kasy. A v tomto případě se pravicoví politici obvykle chovají daleko zodpovědněji.

Opravdu nechápu jak po 40ti letech vlády levicového teroru v ČR může si ještě někdo myslet, že levičáci dělají něco pro lidi. Levičáci umí akorát lhát, krást a vraždit jak ¨to před  nimi v lidské historii ještě nikdo nedokázal.

strejda 27.3.2009 0:04

Re: Co to tu je stále za nesmysly

Jo, četl jsem vzpomínky jednoho Tutsije, jak je Hutové podřezávali. A levičák nikde žádný. Také jsem mluvil s několika Srby, jak je vraždili z letadel. V těch letadlech levičáci také nebyli. Máte to nějak popletené. Čtěte něco jiného, než jen modré brožurky. Svět je mnohobarevný a v temných tónech.

ijnovak 26.3.2009 22:11

Zeman si to vyřídí s Grossem, Paroubkem i Topolem a Kalouskem

Rozjede racionální projekty, zmírní dopady krize na občany, zahájí stavbu 10 000 rybníků do 100ha s retencí na příval povodí, zkontroluje obchodníky a jejich marže na základní životní potraviny (do 20%) jinak pokuta dle sazebníku EU (kartelové dohody v ČR), vypíše přes internet  všechny veřejné zakázky aj. Hlavně musí omezit vliv Šloufa!!!

aut 26.3.2009 23:49

Re: Zeman si to vyřídí s Grossem, Paroubkem i Topolem a Kalouskem

Modrej magore. Stačí když Paroubek prosadí "šrotovné" a do smrti budu volit ČSSD !

Jurajda 26.3.2009 21:00

Nevíte kde se budou rozdělovat koryta?

Já bych se rád postavil do fronty včas abych nepřišel zkrátka!A to jste si holoubkové mysleli že nebudete řízeni z Moskvy?Zítra všichni deštníky v Moskvě bude pršet!Se mi zdá že je pan prezident jen poslušný,jak se to řekne slušně?A Paroubek dostal příkaz že může nebo musí,a kočkodani budou mít zase ?Co,no každý si domyslí!

hrouda 26.3.2009 21:11

Re: Nevíte kde se budou rozdělovat koryta?

a k tomu všemu Tupohlávek urazil USA a Obamu ..... no fakt, hrůza. Ten mafiánský hluvát Shitopolánek nás chce zaprodat Rusku .....

jirka.s. 26.3.2009 22:48

Re: Nevíte kde se budou rozdělovat koryta?

Evidentně je na čase, aby tě už někdo zaoral, hroudo! Jenže teN zavostálek od vás sosáků, tomu se práce ekluje, tož to zvostane zase na nějakém modrákovi, viď ?;-P

strejda 26.3.2009 23:39

Re: Nevíte kde se budou rozdělovat koryta?

Vás ten pád do pekel pěkně vzal. Připravte se na pěkné oteplování.

JAMI 26.3.2009 20:48

Role Klause

Podle mě je v událostech při pádu vlády  podstatné zjištění , čeho všeho , že je schopen prezident Klaus . Doufám , že ODS odolá jeho snaze o vytvoření velké koalice ze socany , případně ještě doplněné bolševiky , jejichž podporu nové vládě dnes Klausův tajemník nevyloučil . Zajímalo by mě , jestli už  Klaus dosáhl dna žumpy , kam se v posledních dnech propadl anebo se hodlá ještě rozvést a vzít si Jiřinu Švorcovou .

Pripomínán , že jsem volič  a sympatizant ODS  .

hrouda 26.3.2009 20:52

Re: Role Klause

Ten poslední odstavec jste ani nemusel dopisovat ...... a tak kritický názor k zakladateli ODS ...?8-o Kde je asi chyba? Změnil se Klaus či ODS?

Jan Esch 26.3.2009 22:19

Re: Role Klause

Tak to se máte čím chlubit!

strejda 26.3.2009 23:40

Re: Role Klause

Jistě jste jako všichni z ODS jásal nad jeho zvolením a proklínal Švejnara. Mlýny se ale točí.

hrouda 26.3.2009 20:47

Zoufalství páně Antiparoubka Kolovrátka Doležala je překvapující

Vždyť jako správný aktivista by se v právě této chvíli měl urputně bíti za svou milovanou ODS a svého guru ShiTopolánka. Vždyť před námi byly tak krásné zítřky! Stačí se podívat, jakou ostudu nám stačil udělat Topolánek v EU. A to tu ještě Obama ani nebyl ........

A tak bezzubě se navážet do Klause. To je k podivu .....

Jeník 26.3.2009 23:00

Re: Zoufalství páně Antiparoubka Kolovrátka Doležala je překvapující

Není to tak dlouho,co jsem psal panu Doležalovi,že jsem vždy nesvůj,když v jeho příspěvku není zmínka o tom zlosynovi Paroubkovi.Pan Doležal se činil a zklamal mě skutečně vyjímečně.Poněvadž už si ale začíná plést jména poslanců kteří vládu podpořili a kteří ne,tak si asi budu muset hledat nového inkvizitora,co to bude p.Paroubkovi dávat.Zřejmě se blíží doba,že půjde na zasloužený odpočinek jeden z našich největších a nejobjektivnějších komentátorů.Co si bez něj ODS počne skutečně ani netuším.

Bimbrdle 26.3.2009 18:05

ČSSDKSČM nic pořádně nevyřeší

Vůbec nejsem nadšen z naší současné vlády. Je to banda. Výjimky potvrzují pravidlo. Ale ta podle "nejkrásnějších" představ tandemu ČSSDKSČM bude nepochybně mnohem horší a banda to zřejmě bude ještě horší. O tom zřejmě mnoho lidí nepochybuje. NEZAMĚSTNANOST rudý tandem jen tak nevyřeší - také nikdy nepodal použitelné jasné řešení tohoto problému. Konečně ať vezmeme prakticky COKOLI, co rudý tandem kritizoval, NIC POŘÁDNÉHO a LEPŠÍHO takřka nikdy NEPŘEDLOŽIL. Problémů ve společnosti je celá řada. Jsem zvědav, jak je naši bolševici a socani budou POUŽITELNĚ, DOBŘE a BEZ NESMYSLNÉHO ZADLUŽOVÁNÍ ŘEŠIT. Těžko se dočkáme. Rád bych se mýlil.

Minutus 26.3.2009 19:29

Re: ČSSDKSČM nic pořádně nevyřeší

Co vy víte? Připomínáte věrozvěsty globálního oteplování co předpovídají, jaké bude počasí za sto let.

hrouda 26.3.2009 20:49

Re: ČSSDKSČM nic pořádně nevyřeší

.... bolševici a socani budou............ To máte dojem, že se socany půjde do koalice ODS?8-o

Enigma 26.3.2009 18:04

Buldozer nejede na vodu.

Problém u socanů a Paroubka je ten, že než napíšete příspěvek, už je to jinak. Pokud  bude Klaus "donucen" pověřit vládu odborníků v čele se Zemanem, zvednou se všichni ti pravověrní,  co museli za Paroubka držet hubu a dívat se, jak se ta bezcharakterní destrukční skupina mafiánsky profiluje a předběhla je v pořadníku na koryta. Samozřejmě, že těmi přiblblými výroky destruktoři potvrzují svoji neschopnost. Vyvoláním nedůveře vlády vypustili džina s flašky a teď čumí. Diletanti se tak zbavili možnosti  kritizovat Topolánka a přeběhlíky. To byl jejich jediný motor. Teď pojedou na vodu. Budou mít na krku Zemana i s Klausem. A to bude mela. Tady se střetává Paroubkovo buranství, s politickými zkušenými matadory. Konec Paroubků v Čechách?

hrouda 26.3.2009 20:51

Re: Buldozer nejede na vodu.

není podstatné, zda bude konec Paroubků v Čechách. Důležité je, že se o vesla dostává mafiánská ODS ...... a je jedno, zda se vám to zdá "ve správném okamžiku" ...

Bimbrdle 26.3.2009 17:55

Kubiceho zpráva musela přijít

Nemyslím si, že byla jen nestandardním předvolebním tahem. Kubicemu ležela na srdci velmi vážná situace kolem mnoha volně a bezstarostně působících mafií u nás. Od té doby se situace jen zhoršila. Tandem ČSSDKSČM rozhodně nebude PŘÍLIŠ usilovat o jejich radikální omezení až vymýcení. Přes všechnu OPAČNOU rétoriku. Bylo by to proti jejich přirozenosti. Poznámky typu KUBICE SE DOPUSTIL VE ZPRÁVĚ ŘADY CHYB, nic nemění na tom, že měl a má V PODSTATĚ VĚCI PRAVDU. Podivná osoba ministra Langera (ODS) situaci nejen nezlepšuje, ale naopak zhoršuje. (Přes všechnu opačnou rétoriku.)

xy 26.3.2009 17:09

Ještě horší vlády než tato?

Sice se říká, že všechny změny bývají k horšímu, ale v případě této vlády to není jasné. Koaliční partaje udělaly bez výjimky budu na své voliče tím, že dělaly něco jiného než slibovaly voličům a sváděly to na koaliční partnery. Výsledkem byl chaos a privatizační šero, které svědčilo pouze vybraným jedincům. Tohle nešlo dlouho provozovat. Vládlo se pomocí zkorumpovaných a vydíraných přeběhlíků a bylo to moc vidět. A Topol dával občanům moc najevo, jaké jsou pro něj nuly. Nevidím zkrátka nic, co by za touto vládou pozitivního zůstalo.

Libor.w 26.3.2009 17:05

Nejde to.

V této zemi s touto vládou(tedy bývalou)nejde uskutečnit nic z toho co ODS slibovala a s čím vyhrála volby 2006.Koalice s lidovci by ještě stála za hřích ale Zelení?Kdo kdy viděl aby šest poslanců mělo čtyři ministry.Jen to svědčí o obrovském vyděračském potenciálu Žabiček.Při prvních potížích začaly Zelené krysy opouštět loď a nakonec loď potopily.Role Tlustého end Company je trochu jiná ale stejně smrtící pro vládu.Teď ať to zkusí Paroubek se svými šašky.Snad to republika přežije.

jirka.s. 26.3.2009 17:17

Re: Nejde to.

"Koalice s lidovci by ještě stála za hřích ..." 

No, teď jste to posadil holou (Y) na rozpálená kamna! Čunek se právě (zprávy v sedmnáct), rozhovořil, že rozhodně nemíní jít do opozice a že si dovede představit lidovce ve vládě s komunisty!  RvRvRv

Fidel 26.3.2009 14:45

V postatě se dá souhlasit.

Až na dvě věci. A sice nulovou toleranci nevymyslela ani jako první nezačala uplatňovat ČSSD, ale ODS. ČSSD jen splácí dluhy vůči ODS. Druhá věc je ta, kde uvádíte, že už nemůže být lepší vláda, ale naopak už nemůže být horší vláda, než Topolánkova!(Y)

Luděk 26.3.2009 14:58

Re: V postatě se dá souhlasit.

ODS dokázala že dokáže znechutit  lidi politikou  i v parlamentní demokracii jde  velmi rychle.Volební masakr ODS v posledních volbách nebyl o 30 Kč poplatcích,ale o mafiánských praktikách,které lidé kolem Topolánka a Langera předváděli od prvního dne své vlády.Jejich vláda se držela jen pomocí přeběhlíků,které získala korupcí,vydíráním a zastrašováním.

Ladislav 77 26.3.2009 16:05

Re: V postatě se dá souhlasit.

Luďku, Luďku, je mi vás upřímně líto.  V životě to  s takovýmto mozkovým potenciálem  nemáte určitě snadné.  Ale alespoň se snažte.  Snad se to časem upraví. Jinak vám přeji hezký den.;-D

strejda 26.3.2009 16:30

Re: V postatě se dá souhlasit.

Jste soucitný človět. V čem se Luděk mýlí?

sokol 26.3.2009 17:55

Re: V postatě se dá souhlasit.

On se opravdu moc nemýlí, ale podstata sdělení je v tom, že parta Paroubek, Rath (+Bém, Tlustý) jsou ještě mnohem horší.