26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Umění nepřestat

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
5P 1.7.2009 23:42

???

Zcela zbytečný článek. Co takhle nový mladý sockorytář Sobotka, nebo z ODS nasebenemyslící frajer exministr Řebíček se svým kumpánem coby svým exnáměstkem.  Nebyl by nějaký pěkný fejeton? Nebo třeba Standa Gross, s geniálním čuchem strojvůdce, bratřícího se se stejně geniálním exministrem obrany a následně prezidentem ČSA Tvrdíkem. Také by nebylo něco do mlýna?

Emil XX 1.7.2009 22:31

Předpovědi těch, co všechno vědí nejlépe se nemusí

splnit. Pak si ovšem začnou vydělávat bádáním nad tím, proč to tak muselo nutně dopadnout (v lepším případě). Připomínám kariéru generála De Gaulle.

Gaston 1.7.2009 17:58

S autorem lze souhlasit

V případě Zemana jsem trochu shovívavější, přece jen má trochu více noblesy, než Klaus. Zajímavé ovšem je jak se oba milují. A musím říci, že neblahé Klausovy manýry postupně přebíral i M. Zeman, který se mi zpočátku opravdu líbil, neboť kromě inteligence disponoval určitým nadhledem i humorem. Pak se Klausem infikoval a začal se chovat podobně jako Klaus. Arogantně k novinářům (tedy k nám), a v jeho okolí se začaly pohybovat zrovna tak pochybná individua jako okolo Klause. Patří jim to pit.o.mcům. Možná, kdyby tehdy v ČSSD vyhrálo Battěkovo křídlo, byla by celá politika oněco slušnější..

Yarda 1.7.2009 17:04

Oba pánové

co si s nimi autor vypláchnul svou nevymáchanou ..ústa jsou jedni z mála politiků kdy si neodplivnu když vyslovím jejich jméno.

Emil XX 1.7.2009 22:32

Re: Oba pánové

R^R^R^

petr 1.7.2009 16:41

pan doležal už zapomněl?

pane Doležale, že zrovna vy si je berete na paškál - vy zkrachovalý politik bez vlivu na cokoliv - to se divím - tedy ani nedivím- nebylo by o čem psát a prachy potřebujeme každý - tož do práce!

nepolitik 1.7.2009 16:34

Umění nepřestat nejlépe předvádí

autor sám svými každodenními povédačkami.

Cricket 1.7.2009 16:31

Jistým způsobem pravda

A teď by mne zajímalo, co si autore založíte Vy?;-D

Anonym 1.7.2009 15:32

Návrat?

Chachá!!!

Obávám se, že autor oba staříky dost podceňuje. Řekl bych, že nikdy politiku neopustili a jejich zásahy ze zákulisí jsou velice citelné a velice patrné.

Nevím, zda by se chtěli oba (nebo některý z nich) vrátit do světla ramp, ale já bych oba  tipoval na to, že jim více vyhovuje pozice nebožtíka kardinála Richelieu a tahání za příslušné nitky.

Jirka 1.7.2009 14:06

To je ten správný nápad.

Já bych jim navrhl založit kočovné divadlo.Zeman-principál, Klaus - u pokladny. Mohli by přizvat Paroubka,Bursíka,Tvrdíka, Bobošíkovou a další šašky, máme jich dost. Hru by jim napsal Václav Havel, protože  je zná a jediný by jim to napsal tak říkajíc na tělo. Komedie, horror, thriller, akční seriál, detektivka, loupež - to by byl jejich repertoár. Pouze bych vynechal zpěvohru, to by si diváci nezasloužili.

To by byla bomba, platící diváci by se jen hrnuli a ovace by nebraly konce. Fandové by jim nedovolili skončit.  

Yarda 1.7.2009 17:05

Re: To je ten správný nápad.

Pan Topolánek by se tam taky hodil.

Štváč 1.7.2009 13:13

Dlouho by po vlastech českých nejezdili,

lidi by je utloukli. Snad přednášet komunistům, ti by to mohli poslouchat.

? 1.7.2009 11:41

Skvělá sebekritika, pane autore, gratuluji!

"Existuje obor lidských činností, v nichž je pro ty, kteří dosáhli výrazných úspěchů, obtížné přestat. Ne snad v první řadě pro hmotné požitky, jež ty profese nesou, ale kvůli potřebě zůstat na očí davům, být milováni a oslavováni. "

Poznání byste měl za sebou, teď ještě to polepšení.

Emanuel 1.7.2009 10:38

dnes hezký

Zasmál jsem se. Dneska dost věrný, hezký.

M. Jackson se taky chtěl vrátit. Už se nevrátí.

hafusak2 1.7.2009 10:21

A to byl taky jeden pán,

který vystřídal několik politických stran a protože všechny ty jeho strany šly do kytek, dnes radí jiným stranám, jak být úspěšné, případně kritizuje jejich představitele. Tomu se také říká umění nepřestat.

jirka.s. 1.7.2009 11:32

Re: A to byl taky jeden pán,

Ano, flusáku, v tomto umění jsi ty přímo  zasloužilý umělec!!! ;-P

Kecal. 1.7.2009 12:03

Re: A to byl taky jeden pán,

:-D

Iva 1.7.2009 10:17

Doležale, Doležale

Umění nepřestat je fakt hrozné. Vždyť to vidíte podle sebe. Čtu článek, říkám si fakt dobrý a hle zase na mně vykoukne flus na Paroubka. Vy byste si to neodpustil ani kdybyste psal o rodičkách. Ten Paroubek vás snad podplatil, abyste ho pořád připomínal. Negativní reklama  je taky  reklama.

Gardnes 1.7.2009 19:05

Re: Doležale, Doležale

Domníváte se snad, že je něco odpornějšího v české politice než Paroubek ? Kdyby řada pitomců nebyla tak naivní a naznačila odpor k němu, mohli by socialisté mít ve vedení alespoň srovnatelné činitele typu Horáka, Fišery, Battěka a celá politika by bylo korektnější a civilizovanější. Myslíte si snad, že by takový Battěk přibral do politiky takovou kreatůru, jako je Ráth, který je socialista asi jako já čínský kloboučník.

Jinak Doležal je žurnalista a nikoliv politik a jako žurnalista v poslewdní době patří k tomu lepšímu, přestože jako politik vyhořel.

AKIBUA 1.7.2009 9:24

ANO

Dnes to byl dobrý článek, měl jiskru a zlý Paroubek není ústředním tématem.

Ohlodaná Kost 1.7.2009 10:32

Re: ANO

Kanibale, ty ještě běháš ?

Frank 1.7.2009 8:32

Dneska Bohuš psal o sobě, ale trochu to zaonačil.

Nikdy bych nevěřil, že je možno postavit svoji existenci na Paroubkovi, Klausovi a soukmenovcích. Občas se připlete i jiná figura, ale schéma osob a obsazení stále stejné. Jako divadlo Járy Cimrmana. Bohuš je jako hudební kritik, který neumí vrznout ani na hřeben, ale ví přesně, jak má který muzikant hrát. Ten Klaus musí být démon. Ale je zajímavé, že Bohuš ze skromnosti nepíše, kdo a proč Klause na ten hrad vlastně "vykopl". Kdo za něj málem život položil. I basou se vyhrožovalo při jeho volbě. Dodnes vidím dva ústřední šašky této komedie Topolánka a Boh. Sobotku. Jeden v obličeji červený a druhý fialový, jak toho svého Václava prosazovali. A zítra Bohušu zase něco o soukmenovcích a dekretech prezidenta Beneše.

Frank 1.7.2009 8:33

Re: Dneska Bohuš psal o sobě, ale trochu to zaonačil.

Oprava:Přemysla Sobotku.

jom 1.7.2009 9:27

Re: Dneska Bohuš psal o sobě, ale trochu to zaonačil.

Pane Franku, nejste tak trochu K.H,?

Iva 1.7.2009 10:19

Re: Dneska Bohuš psal o sobě, ale trochu to zaonačil.

A vy tak trochu bývalý KSČ? Běda každému kdo se opováží kritizovat jen tu stranu jedinou, správnou

jirka.s. 1.7.2009 11:30

Re: Dneska Bohuš psal o sobě, ale trochu to zaonačil.

Nikoliv, on je D.H.C. - debil honoris causa!!! ;-)

pp 1.7.2009 21:53

Re: Dneska Bohuš psal o sobě, ale trochu to zaonačil.

Výstižnější by bylo DNPU (debil non plus ultra)

Brabcak 1.7.2009 11:18

Re: Dneska Bohuš psal o sobě, ale trochu to zaonačil.

A co napsat, kde se B. Doležal plete?  Trochu konstruktivní kritiky. Tahle halda hlenu bez hlavy a paty svědčí o vážných žaludečních potížích. Víte, vzhledem k tomu, že je V. Klaus nejvýraznějším politikem polistopadové éry, který se od sametu neustále drží v popředí politické scény, není divu, že o něm političtí komentátoři stále píší. Navíc, tenhle článek není vůbec zlý. Pouze popisuje stav, který se dá zcela běžně pozorovat u úspěšných a výrazných lidí, pro něž je jejich práce drogou a posláním. Nic míň, nic víc.

Öman 1.7.2009 13:59

Re: Dneska Bohuš psal o sobě, ale trochu to zaonačil.

Na rozdíl od vašich fantasmagorijních blábolů se dají články pana Doležela číst :-P

JKKK 1.7.2009 8:04

Nevíte, co bude na podzim

a taháte ze staré škatule rozumy na rok 2013 ?  Zapojte to, co vám vyrostlo na krku, pane Doležal. Rv