22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Nika 17.12.2005 10:02

Re: Kravál muiseji ostatní snášet....

Přesně. Zatímco na kravál u Tachova (u dálnice !) si nikdo v okolních vsích nestěžoval, stěžovali si na blokádu policie. A pak policie obcházela vlastníky pozemků, na které technaře vytlačila, a upozorňovala je na to, že by si měli stěžovat. ______________________________________________________________ Jinak proti bobříku nic ! :-))
Ladislav N. 18.12.2005 18:21

Re: ...si nikdo v okolních vsích nestěžoval...

Ale to je mi blábol, kdepak jste k takovému úrazu přišla? :)
Kikina 17.12.2005 4:20

Jaksi na okraj....

Dle oficiálního sdělení celá ta akce stála 30 milionů Kč. Pochopitelně  z našich kapes- kapes daňových poplatníků. Co by na těch loukách muselo růst, aby technaři způsobili adekvátní škodu. ..   Musím to tedy vidět jako náklad na reklamní (volební) kampaň Paruba  a té strany co to "myslí upřímně".  Trochu drahá sranda, nemyslíte  
Marat 17.12.2005 10:23

Re: Jaksi na okraj....

Co je to pořád za  blábol o "placení z naších kapes"? Ať stát vyhodí spoustu milionu,miliard nebo nevyhodí ani korunu,tak to občané beztak nepoznají.Vždyť to je jen v účetnicví.
Podívejte se na Německo.Bylo rosekané na mraky a přestalo existovat? Myslíte že nebylo zadlužené na příštích několik milionu roku? Jsou zadlužené desítky příštích generaci,které budou muset být prodané do otroctví aby byly zaplacené dluhy s polovinj dvacátého století?
Neblbněte prosím,v účetnictví tužka dělá zázraky.
mik 17.12.2005 13:42

Re: Re: Jaksi na okraj....

Papirove ucetnictvi je jedna vec, to se meni jak je potreba. Prachy zaplacene navic tisicovce policajtu je vec druha. Kadou statem vydanou korunu nekdo musi statu nejdrive odvest na danich. Cili, jediny blabol je to co pises.
Pamětník I. 18.12.2005 8:22

Re: Re: Re: Jaksi na okraj....

Jaký prachy pro policajty navíc? 30 milionů za přesčasy nebo na osobní odměny za dobrou práci, jo? Nebo náhrada škody na pozemku - on ji někdo dostal ?
Fred 17.12.2005 18:05

Re: Re: Jaksi na okraj....

Milý Marate, Němci taky minimálně 15 let po válce makali jak šroubi a žrali cihly, aby se z té "účetní záležitosti" nějak vyhrabali.
ginANDtonix 18.12.2005 2:14

Na okraj?

Tak tenhle svuj vyzblept si schovejte a ukazte ho za 20 let svym detem, mate-li je, ci planujete-li je mit. Ze nevite o cem mluvim? Tak ja vam to vysvetlim. Pokud budou mit pristi vlady takovyhle pristup k hospodareni s penezi jako tato a pokud k tomu verejnost zaujme tak ignorantni postoj jako vy, potom nevyhnutelne vase deti budou mit existencni problemy (ne jako vy) a jiste vam za vas zivotni postoj nepodekuji. Jeste jinymi slovy: udelejte radost budoucim generacim - dejte jim sanci kopnout si do skutecneho vinika jejich problemu...
Josef 17.12.2005 3:43

Jaká vyčúranost?

Kolikrát měnil své stanovisko i sliby např.Václav Klaus, autore, jděte někam s tou svou předpojatostí..
Tomáš Kubín 17.12.2005 5:51

Re: Jaká předpojatost?

Pepiku, o předpojatosti raději pomlč. Autor popisuje konkrétní a všem dobře známý kolotoč blábolů Chorche Paroubka, jindy - až bude mít proč - napíše něco o VK, jakápak předpojatost? Spíš bych se zamyslel sám nad sebou co mne nut nad článkem o pinglovi z RaJ začít útočit na prezidenta. To ani není předpojatost, to je umanutost.
tatina 17.12.2005 8:15

Re: Jaká vyčúranost?

Opět jako v Kocourkově.Pan Doležal o koze,Vy Pepiku o voze.Jak tipicky české a neomalené.